Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Slaven Biliç

xkzsp5.png

Cevap: Hangi Teknik Direktör'ü istersiniz?

Martin O'Neill

Ralf Rangnick

Felix Magath

Önerilerimden bir tek Martin O'Neill kaldı. Bu yönetimin varlığından haberdar olduğunu düşünmediğim için..

Büyük bir ihtimalle yerli olur.

Yabancı teknik direktör isteyenler olmuş , şaşırıyorum. Arkadaşlar Türkiye liginde başarılı olmadan Avrupa'da eski günlerimize dönmemizin imkanı yok. Bize Turk, ligimizi iyi bilen, gençlere önem veren, kibirden inattan uzak bir teknik direktör lazım. Bu tanıma en uygun hoca Abdullah Avcı'dır benim gözümde.

NEESKENS keşke kalsaydı, sene sonuna kadar götürseydi, denerdik. Bence Şuan ki durumun çok üstünde olurduk, neyse.

1- Hitzfeld

2- O'Neill

3- Benitez

4- Del Bosque

Bu teknik adamlardan birisi, yeni yapılanmayla birlikte, gerçekten bizi tekrar ayağa kaldırabilecek birikimdeler. Ama belirtelimki; Adnan Polat gittikten sonra.

Hitzfeld'i unutalim, yeni sozlesme yenilemis Swisslerle.

Del Biskuvi'den yol olmaz. Ispanya ona ragmen sampiyon oldu sayesinde degil.

O'Neill ve Benitez'in basim ustunde yeri var. Coyle ismini de gundeme getirmek farzdir bence. Iyi bir TD.

----------------------Volkan Demirel---------------

Gökhan Gönül ---Ömer Toprak---Ersan Gülüm---Hasan Ali

Emre B.----------Selçuk İnan

-------Hamit ------Nuri Şahin----Arda Turan

Cenk Tosun

Yedekler

Onur Kıvrak

Serdar Kesimal

Sabri Sarıoğlu

Mehmet Ekici

Yekta Kurtuluş

Semih Şentürk

Tunay Torun

Yiğit İncedemir

Bu kadro avrupaya kafa tutar. Küçümsemeyelim arkadaşlar.

Forumda şu olayı yapmayın ya, sadece sana değil fm oynar gibi kadro kuran herkese söylüyorum. Bu işler çocuk oyuncağı değil.

Hitzfeld'i unutalim, yeni sozlesme yenilemis Swisslerle.

Del Biskuvi'den yol olmaz. Ispanya ona ragmen sampiyon oldu sayesinde degil.

O'Neill ve Benitez'in basim ustunde yeri var. Coyle ismini de gundeme getirmek farzdir bence. Iyi bir TD.

O 4 isimin bende gelmeyeceğini biliyorum, avuntu işte sadece. Özellikle Hitzfeld harika olurdu, yeni yapılanmada.

NEESKENS keşke kalsaydı, sene sonuna kadar götürseydi, denerdik. Bence Şuan ki durumun çok üstünde olurduk, neyse.

1- Hitzfeld

2- O'Neill

3- Benitez

4- Del Bosque

Bu teknik adamlardan birisi, yeni yapılanmayla birlikte, gerçekten bizi tekrar ayağa kaldırabilecek birikimdeler. Ama belirtelimki; Adnan Polat gittikten sonra.

Bence bu adamların hiçbiri başarılı olamaz. Kötü demiyorum, ama bizim takımda veya diğer Türk takımlarında başarılı olamazlar. Her gelen tazminatı alıp gidiyor, biz neyi alıyoruz ? (anladınız). Bize başarıya aç, ligi tanıyan , gençlere önem verecek bir Türk teknik direktör lazım. Yabancı olarak bize başarıyı getirecek tek isim ise Lucescu olabilir ancak.

ben hala Villas Boas diyorum :D

Bize başarıya aç, ligi tanıyan , gençlere önem verecek bir Türk teknik direktör lazım. Yabancı olarak bize başarıyı getirecek tek isim ise Lucescu olabilir ancak.

Her basariya ac teknik direktor basarili olacak diye bir kaide mi var?

Cevabin tahmin ediyorum "hayir"

O halde biz deneme tahtasi miyiz?

Isini bilen bir adam gerek, Luce gibi. Bulent de basariya ac ve ligi taniyan bir Turk td idi. Tarihin en kotu teknik direktoru olarak kayitlara gecti.

Kim gelirse gelsin; seneye şampiyonluk hayalleri kurarsanız, 6 ay sonra gönderilir.

Artik eski futbolcu ve td furyasindan kurtulalim. UEFA'dan sonra Fatih Terim, Hagi, Feldkamp, Bulent, tekrar Hagi icinden sadece Hagi ve Feldkamp yarim basarilar elde ettiler. BILFIIL, Luce, Gerets ve Skibbe gibi hocalar bizleri ihya etmeyi bildiler. Bir Rijkaard edemedi

Geri
Üst Alt