Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Her basariya ac teknik direktor basarili olacak diye bir kaide mi var?

Cevabin tahmin ediyorum "hayir"

O halde biz deneme tahtasi miyiz?

Her gelen teknik direktör başarılı olacak diye bir kadie var mı?

Cevabını tahmin ediyorum : Hayır !

O zaman yazdığımda yanlış bir şey yok, denemeye değer buluyorum önerimi. Abdullah Avcı veya Ersun Yanal'dan başka da Turk bir teknik direktör istemiyorum bu takıma.

Her gelen teknik direktör başarılı olacak diye bir kadie var mı?

Cevabını tahmin ediyorum : Hayır !

O zaman yazdığımda yanlış bir şey yok, denemeye değer buluyorum önerimi. Abdullah Avcı veya Ersun Yanal'dan başka da Turk bir teknik direktör istemiyorum bu takıma.

Asagidaki teknik direktorlerden hangisinin bir sonraki takiminda basarili olma ihtimali daha yuksektir?

a) Basariya ac teknik direktor

b) Kariyeri basarilarla dolu teknik direktor

Olasi bir basarisizlikta ilk hangi teknik direktorun kredisi bitecek ve Suha Dogan en once hangi teknik direktorun kellesini isteyecektir?

a) Basariya ac TD

b) Kendini ispatlamis TD

Olasi bir basarisizlikta ilk hangi teknik direktorun kredisi bitecek ve Suha Dogan en once hangi teknik direktorun kellesini isteyecektir?

a) Basariya ac TD

b) Kendini ispatlamis TD

Asagidaki teknik direktorlerden hangisinin bir sonraki takiminda basarili olma ihtimali daha yuksektir?

a) Basariya ac teknik direktor

b) Kariyeri basarilarla dolu teknik direktor

Soru 1- Turkiye liginde başarılı olma şansımız şu anki mevcut şartlarda hangi seçenekte daha yüksektir?

a) Ligimizi bilen, yeteneklerine güvenimiz olan Turk bir teknik direktör

b) Kariyerli yabancı bir teknik direktör

Soru 2 - Hangi teknik direktörle şu anki sıkıntılı durumumuzdan daha az zararla çıkabiliriz ve takımımıza kaliteli Turk gençlerini kazandırabiliriz?

Soru 3 - En büyük başarılarımıza hangi teknik direktörlerle sahibiz?

Yabancı olarak bu takıma fayda sağlayacak tek kişi Lucescu'dur şu an ki şartlar altında. Aksi taktirde çoook Rijkaard'lar Neskeensler, Jo, Giovani, Elano, Keita, Misimovic'ler gelir gider bu takımdan. Lucescu gelmeyeceğine göre, tercihim Abdullah Avcı veya Ersun Yanal. Yeniden yapılanma şart. Bu takıma genç kaliteli Turk oyuncular lazım. Morinho gelse ne olacak bu takıma?? Koca Galatasaray çöktü!! Bu takımı ayağa kaldırmak için getireceğimiz her kariyerli yabancı teknik adam bize KOCAMAN EKSİ ler ile geri döner.

Yabancı gelecekse Skibbe

Türk gelecekse Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas

Peki şöyle bir şey sorsam! Abdullah Avcı'mı? Tolunay Kafkas'mı?

Yerli olarak;

1-Tolunay Kafkas

2-Abdullah Avcı

Bence Hagi kalmalı, ortasahaya iyi elemanlar alınıp Haginin arkasında durulmalı, eğer gidecekse hemen yeni teknik direktörle gelecek senenin planlaması yapılmalı, ama nerdeeeee, Adnan Polat başımızda durdukça, daha çook sezon ortası transfer yaparız.

@Tamer Büyük

Bence Tolunay Kafkas. Ama Gaziantepspor´u 1 sene sonra birakmaz diye düsünüyorum. Asil hedefimiz gelecek sezon diye bir aciklama yapti gecenlerde.

Benim adayim herzaman Fatih Terim.

Eğer ikna edebilirsek ilk tercih Luce olmalı.. ki geçenlerde Hasan Şaş(Lucescuyu dünyada ikna edblck 3-4 kişiden biri oldugunu yanında gelicek yöneticilerle onu ikna edebileceğini söylemişti.)

Eğer Luce kabul etmezse Fatih Terim gelmeli....

lucescu gelmeli bizi bu durumdan kurtarmakla kalmaz avrupada o eski şaşalı günlerimize döneriz.zaten cl de de barcelona geldi shaktara elenecek muhtemelen direk bize gelsin

Rafa Benitez, Van Gaal, Flores olmasin mümkünse.

146db42a.jpg
[/URL]

Martin O'Neil olmali ... ( en azindan ankette :) )

1. Ersun Yanal

2. Abdullah Avcı

Bank Asya ligine düşersek, ki düşersek fena olmaz, yönetim gitmek zorunda kalır, futbolcuların burnu sürter.

1. Levent Eriş

2. Hüseyin Kalpar

Lucescu gelince eskisi gibi defansif futbol oynatır sonra yorumlar gene başlar yok bu adam futbolun f'sinden anlamıyor falan.

Umarım taraftar olarak tecrübe kazanmışızdır artık.

Benim fikrime göre yeni Teknik Direktör´ün en azindan sezon bitimine 5 hafta kala Galatasaray´in basina gecmesi gerekir. Eger gelecek sezon bir hedefimiz olacaksa. Yönetimin bu inadi ve gelecek anlamindaki belirsizlik bize cok zarar verecek. Bazi seyler icin gec olabilir yine.

Tabiki Abdullah Avci, Tolunay Kafkas gibi hocalari sezon bitmeden getiremezsin. En kötü ihtimalle sezon biter bitmez Teknik Direktör hamlesini yapmaliyiz. 1 hafta bile geciktirmeden. Simdiden yerli futbolcu calismasina baslamaliyiz. Kaliteli yerli futbolcuya hicbir Türk TD karsi cikmaz zaten. Yabanci da tanimadigi icin karsi cikmaz. En azindan transfer konusunda ilerlemis olalim.

Bu sene de gec yapilacak transferleri cekemem ben. Bu zihniyet bizi cökerten en önemli etkenlerden biridir. Ersun Yanal´i su anda takimin basina getirmek zor olmaz diye düsünüyorum. Fatih Terim yine teklifi kabul etmeyecek büyük ihtimalle. Yabanciya soguk bakiyorum. Türk olmali.

Fatih Terim gelmeyecekse Ersun Yanal´a simdiden teklif yapmaliyiz aslinda. Gelsin simdiden durumumuza hakim olsun. Calismalara baslasin.

Lucescu gelince eskisi gibi defansif futbol oynatır sonra yorumlar gene başlar yok bu adam futbolun f'sinden anlamıyor falan.

Umarım taraftar olarak tecrübe kazanmışızdır artık.

Kesin gelir öyle yorumlar. Luce elindeki oyunculara göre oyunuyor. Gecen Shaktarin altyapi sorumlusun röportajini okumustum; Luce Brezilyali 'samba' futbolu seviyor ve takima Brezilyali yaraticilik + Ukraynali mantalite birlestirdi diyordu.

Geri
Üst Alt