GSC Anket Hangi Tip 8 Numara?

Hangi Tip #8?

• Kullanılan toplam oy
    33

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Malumunuz her gün farklı bir tip #8 ile ilgilendiğimiz yönünde haberler çıkıyor? Sizin tercihiniz hangi tip orta saha olacaktır?

Diğer özelliklerinden bağımsız defansif mi ofansif mi tercih edersiniz?

Andres-Iniesta-GT.jpg

Ben bu tip istiyorum. Mümkün mü?

Not : Iniesta tipi 8 numara istediğini belirten Galatasaray taraftarına, Cicaldau şoku.

Zor maçlarda Kaan, Berkan, Torreira gibi defansif yönü güçlü oyuncular kullanabilir en basiti Torreira - Kaan yaparsın önlerine aldığın ofansif orta sahayı koyup 3'lü orta saha gibi oynayabilirsin hem defansif hem ofansif açıdan denge sağlanır.

Ama hücum gücü düşük bir orta saha olursa bu sefer kolay maçlarda bile zorlanırsın rakibi delen bir futbolcu olmazsa oyun sıkıştığı an şapkadan tavşan çıkmasını bekleriz.

Sezonda zor dediğimiz maç sayısı taş çatlasın 15 olur ama kolay dediğimiz maç sayısı 40'ı bulur.

Abi Ndiaye nin biraz daha eli ayağı düzgün olanı işte çok lafı uzatmaya gerek yok aranan adam budur. Wendel tam olarak uyuyordu bu profile.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az önceki yorumumu düzeltiyorum Mustafa Sarp tipi bi adam lazım bize bu çok net.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oylar 6ya 6 olursa bu anlaşmazlık halısahada çözülür.

Belhanda tarzı oyunu 2 yönüyle oynayan daha çok hücumu seven 1 orta saha olan Adem Zorgane'yi alalım..
ADEM ZORGANE, AN EXPRESS ADAPTATION – JMG Football

Geri
Üst Alt