Hangi Yabancılar Gönderilmeli?

Takımda zaten kanat kalmadı.Kanatta Emre-Aydın'ı görmektense Amrabat'ı görmeyi tercih ederim.Riera da Telles gelince yedeğe çekilecektir.

Dolasısıyla tabiiki Dany ve Riera gönderilmeli..

1. Sneijder

2. Melo

3. Muslera

4. Bruma

Haydi bank asya'ya. :trollfacce.gif:

(ciddi degildim)

1. Dany

2. Riera

3. Amrabat

4. Eboue

Sneijdere oy verenleri teşhis edip forumdan atmak lazım. Kesin şikeciler vermiştir

Devre arasında Dany, Amrabat; sezon sonunda Riera, Chedjou

Riera ve Dany derhal gönderilmeli, Brumanın sözleşmesi dondurulmalı. Rieranın oyunculuk dışında genel sporcu ahlakınında Galatasaray için yeterli olmadığını düşünüyorum.

dany riera chedjou acil yollansın hiç kayıp olmaz hatta danyden önce ched yollansın kim önerdi kim aldırdıysa tam bir futbol fakiri lille bunu bize kakalayıp kjaeri aldı hemde bedavaya ahhh ahhhh iş bilmezlerin kulübün sırtına yükü

Sene sonu Sno-Muslera-Melo-Telles-Bruma dışında hepsi gönderilsin...Hajrovic var bir de unutmayayım.. Şu an ise Riera , Chedjou ,Dany çok gereksiz oyuncular..

dany riera chedjou acil yollansın hiç kayıp olmaz hatta danyden önce ched yollansın kim önerdi kim aldırdıysa tam bir futbol fakiri lille bunu bize kakalayıp kjaeri aldı hemde bedavaya ahhh ahhhh iş bilmezlerin kulübün sırtına yükü

Ben cikip oynasam Kjaer den iyi oynarim. O mal hic bir savunma oyuncusu icin bir ölcü degildir. Dany bile bence ondan daha iyi.

Hala anlayamiyor cogu kisi. Lille takimi takim savunmasini fevkalade bir sekilde yapiyor. Onun icin Kjaer denen "süper savunmaci" iyi gözüküyor. Ne zaman tek basina adam karsilasa görürsün sen Kjaerin gercek yüzünü. Pek takmamak lazim bu Lille isine. Bizim takim savunmamiz da keske o düzeyde olsa. O zaman Chedjou simdiki gibi "kötü" ve "yetersiz" durmaz. Ki bence simdi de öyle degil.

Ben cikip oynasam Kjaer den iyi oynarim. O mal hic bir savunma oyuncusu icin bir ölcü degildir. Dany bile bence ondan daha iyi.

Hala anlayamiyor cogu kisi. Lille takimi takim savunmasini fevkalade bir sekilde yapiyor. Onun icin Kjaer denen "süper savunmaci" iyi gözüküyor. Ne zaman tek basina adam karsilasa görürsün sen Kjaerin gercek yüzünü. Pek takmamak lazim bu Lille isine. Bizim takim savunmamiz da keske o düzeyde olsa. O zaman Chedjou simdiki gibi "kötü" ve "yetersiz" durmaz. Ki bence simdi de öyle degil.

öyleyse gökhan zan fransada psgde oynar bu yoruma göre aynı takım aynı savunma semihle zanın performansı da ortada ... ched kalsın takımı deiştirelim demek ki ujfa vardı 34 yaşında taş gibi oynuyordu kaliteli oyuncu kalitesini her şartta yansıtır gerisi hikaye

Amrabat-Riera-Dany

Bruma'da dondurulacak.

6 yani 6+0+0 durumunda olacağız.

İzzet ve Telles 8 olur.

Simdi linc edilecegim biliyorum ama amrabat kalmali, en azindan sezon sonuna kadar.

öyleyse gökhan zan fransada psgde oynar bu yoruma göre aynı takım aynı savunma semihle zanın performansı da ortada ... ched kalsın takımı deiştirelim demek ki ujfa vardı 34 yaşında taş gibi oynuyordu kaliteli oyuncu kalitesini her şartta yansıtır gerisi hikaye

Ya Ujfalusi bugünkü takimda olsun siritirdi bence. O takimda forvetlerin Elmander ile Necati idi. Adamlar orta sahaya acayip destek veriyordu. Bilakis de Elmander. Ondan bu taraftar onu bu kadar bagrina basti ve gitmesine üzüldü.Hem Selcuk cok ama cok formdaydi ve Melo ile iyi götürdüler koskoca sezonu.

Bak kardesim o zamanlar Emre ve Engin banko oynuyordu. Adamlar kanattan cok göbege yakin oyuncular onun icin Melo ve Selcuga destek veriyorlardi. Buna arti bir de Elmander ile Necati arkaya gelince rakip pek bir sey yapamiyordu. Bu yüzden de Melo-Selcuk ikilisi o kadar skorer bir sezon gecirdi. Yani anlatmak istedigim, takim savunmamiz FT nin ilk geldigi sezonda bence iyiydi, baslarda bocaliyorduk ama 10.hafta sonrasi takimi oturturmustu. Orta sahamiz kalabalik ve sIk duruyordu. Simdi ise öyle degil. Drogba ve Burak önde duruyor. Bu ikiliye Sneijderi de ekledik mi al sana 3 adam eksik oynuyoruz savunma anlaminda. Hadi Sneijder ve Drogba Buraka göre yardim ediyorlar kendilerince. Ama Burakin takima bu konuda katkisi SIFIR. Sifirin da altinda aslinda, cünkü zarar veriyor. Beyefendi ara sira önde afedersin it gibi kosup "pres" uyguladigini saniyor. Yani Umut gibi. Ama ise yaradigi yok o kosularin, pozisyon alarak da pres yapilir, illa deli köpek gibi defans oyuncularin üstüne kosmaya gerek yok.

Bruma sozlesme dondurulma, riera ve dany ile de ayrilik vakti. Riera konusunda biraz daha supheliyim. Telles sakatlansa ceza gorse Hakan Balta oynuyacak buda korkutuyor beni

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Geri
Üst Alt