Hanginiz Oruc Tutuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fikri Emin

Parçalı Üye
Basligin dedigi gibi, aranizda hanginiz oruc tutuyor? Tutmayanlar niye tutmuyor?

Sahsen tutmuyorum. Gecen sene de tutmamistim. Yani toplam 2 oldu. Nedeni de inancimi kaybetmem. Hepsi bu.

Dip not: Lütfen tartisma yaratmiyalim. Herkes kendi fikrini acikca söyleyebilsin. Her iki taraf da karsi taraf'a saygi göstersin. Kahrolsun Fenerbahce, yasasin Galatasaray.

Tutmuyorum . Musluman degilim . Tutana saygi duyarim . Tutanin da tutmayana saygi duydugu bir ulke umut ediyorum .

Kimin oruç tuttuğunu neden merak ettin ki hani bunu bilmek sana veya foruma artı olarak ne katacak?Bir şey öğrenmek amaçlı sorsan oda değil pas geçiyorum bu konuyu.

Tutabildigim kadar tutacagim ama Temmuzun ortasina dogru sürer ancak cünkü ordan sonra sinavlar basliyor burada :(

Kimin tutup tutmadığını bilince ne oluyor? Tutuyorum veya tutmuyorum dediğimde ne değişecek?

Kusur bakma da gereksiz bir konu.

oruc tutuyorum ama tutmayanlara'da veya tutmak istemeyenlerede saygi duyuyorum.. Günümüzde cogu Müslüman hosgörülü olmasa bile Islam hosgörü dinidir. :)

Hem saygi bekliyorlar hem anket duzenliyorlar. Bu nasil bir celiski ? Tutsa ne tutmasa ne. Sacma sapan konular amma cogaldi bu aralar.

Neden merak ettin sorusuna meraktan diye cevap verdin kardeş bilmem farkında mısın?

O kismi görmemisim. Öyle derin bir nedeni yok. Sonucta Ramazan ayi. Tutanlar var, tutmayanlar var. Sizin orda nasil bilmiyorum, ama ben disarda arkadaslarla (veya herhangi birisiyle) bulustugumda genelde bu soru sorulur. Bende sorarim. Sorunun arkasinda bir niyet de yok, sebep de yok. Sirf merak.

Hem saygi bekliyorlar hem anket duzenliyorlar. Bu nasil bir celiski ? Tutsa ne tutmasa ne. Sacma sapan konular amma cogaldi bu aralar.

Tamam, anladik abicim, konu anlamsiz. Idam etseydiniz keske.

Fakat anket acmak'ta sorun nedir onu anlayamadim? Saygi ile ne alakasi var?

O kismi görmemisim. Öyle derin bir nedeni yok. Sonucta Ramazan ayi. Tutanlar var, tutmayanlar var. Sizin orda nasil bilmiyorum, ama ben disarda arkadaslarla (veya herhangi birisiyle) bulustugumda genelde bu soru sorulur. Bende sorarim. Sorunun arkasinda bir niyet de yok, sebep de yok. Sirf merak.

Anladım samimi arkadaşlar arasında bu tarz muhabbetler döner bunda sorun yokta burası spor forumu bin bir çeşit insan var burada bunu sormak pek uygun değil gibi geldi bana .

Tapatalktan giriyorum. Anket olup olmadığını görmüyorum. Konu yoruma kapanabilir sadece anket şeklinde açık kalması daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt