Hani Bu Kadro Los Galaktikos'tu

Cevap: Hani Bu Kadro Los Galaktikos'tu

@Mert

Ben medyadaki salak saçma adamları okuma ihtiyacı duymuyorum.Çünkü o salak herifler zamanında Lucescu gibi hocayı F.Terim sevdasına gönderttirdiler.Gerets'i Skibbe'yi yine bu salak yazarlar baskı altına alıp göndertti.Onun için bana onlardan bahsetme.

Takımın Kaleci+Defans+Orta Sahası 7 eder.Bu 7 kişinin en fazla bir-iki tanesini monte edersin Bursa'ya.Gerisini at çöpe Sırf Keita-Arda yetmediğini söyledim.Transfermarkta da bakmıyorum.Orada da saçma salak rakamlar mevcut mesela Alex 10 milyon.Kim verir bu saatten sonra Alex'e 10 milyon

Ama adam çıkmış hala bu dandik kadroyla adam şampiyon olabilitiz diyor

Rijkaard sütten çıkmış ak kaşık değildir.Zaten kimse böyle birşey demedi.Ama her seferinde hoca kesen zihniyet bi kere de yönetimi futbolcuları kessin

Çok methedilen Bursaspor'un kadrosuna bakalım:

Savunmasında 5-6 sene önce Galatasaray'da oynayan ve adam yerine konmayan Ömer Erdoğan oynuyor. Sağ bekte Bjk'deyken alay edilen Ali Tandoğan var. Sol bekte Fb'den ayrıldıktan sonra Galatasaray'a transferi gündeme geldiğinde ne işi var bizde denilen Vederson oynuyor. Ön librosunda yıllarca makara yapılan Hüseyin var. Forvetinde dünyalar kadar gol kaçıran Sercan var. Bir tek iyi adamları Volkan Şen o da alt yapıdan yetişti. Bu takım daha Kasım 2009'da kimseler tarafından kaale bile alınmıyordu. Ama Ertuğrul Sağlam kısıtlı bütçeden, dar kadrodan iyi bir ekip oluşturdu hem de 1 yıl içerisinde ve bir Anadolu takımını şampiyon yaptı. İşe yaramaz denilen adamlara tek tek değer kazandırdı. Takım oluşturdu, aile ortamı yarattı. Futbolcular hocalarına o futbolcularına güvendi, şampiyonluk geldi şimdi de kaldığı yerden devam ediyorlar. Adam küçük bir takımı büyüttü,devler arasına soktu, 3 sezon önce 2. ligde olan bir takımı 5. büyük yaptı, Rijkaard Türkiye'nin en büyük kulübünü Ali Sami Yen'de bile maç kazanamaz hale getirdi. Futbolcular da ona karşı bir güven yok, onda herhangi bir hırs yok. Arkadaşlık ortamı yok, sistem yok, futbol yok,pozisyon yok,yok oğlu yok..

Burada 1.suçlu ben Adnan polattır diyorum zaten.Ama Rijkaardın hiç suçu yok diyenlerin karşısındayım.1.5 yıldır siz mennunsanız takımdan amenna.Ve bu olayı sadece sakatlıklara bağlayanlara dicek bisey bulamıyorum.Ligin basında Galatasaray 2 takım çıkarsın 2 side ilk 2 ye oynar diyenlere çok gördüm burda ben gecen sene için.Evet hala diyorum Yılmaz vuralın futbol bilgisi Rijkaarddan daha iyi.Hayır anlamıyorum bu adamda ne gördünüzde 1.5 senedir bu kadar destek görüyor.Biraz daha kötü gıtsın takım verin tazmınatımı dicek çekip gidecek.Nerdeyse Galatasaray başarısız olsun ama Rijkaard kalsın dicek çıkacak yakında.

Savunmasında 5-6 sene önce Galatasaray'da oynayan ve adam yerine konmayan Ömer Erdoğan oynuyor. Sağ bekte Bjk'deyken alay edilen Ali Tandoğan var. Sol bekte Fb'den ayrıldıktan sonra Galatasaray'a transferi gündeme geldiğinde ne işi var bizde denilen Vederson oynuyor. Ön librosunda yıllarca makara yapılan Hüseyin var. Forvetinde dünyalar kadar gol kaçıran Sercan var. Bir tek iyi adamları Volkan Şen o da alt yapıdan yetişti. Bu takım daha Kasım 2009'da kimseler tarafından kaale bile alınmıyordu. Ama Ertuğrul Sağlam kısıtlı bütçeden, dar kadrodan iyi bir ekip oluşturdu hem de 1 yıl içerisinde ve bir Anadolu takımını şampiyon yaptı. İşe yaramaz denilen adamlara tek tek değer kazandırdı. Takım oluşturdu, aile ortamı yarattı. Futbolcular hocalarına o futbolcularına güvendi, şampiyonluk geldi şimdi de kaldığı yerden devam ediyorlar. Adam küçük bir takımı büyüttü,devler arasına soktu, 3 sezon önce 2. ligde olan bir takımı 5. büyük yaptı, Rijkaard Türkiye'nin en büyük kulübünü Ali Sami Yen'de bile maç kazanamaz hale getirdi. Futbolcular da ona karşı bir güven yok, onda herhangi bir hırs yok. Arkadaşlık ortamı yok, sistem yok, futbol yok,pozisyon yok,yok oğlu yok..

Bana tercüman oldun kardeşim.Noktası virgülüne aynı fikirdeyim senle.

İstediğin alıntıya cevap veriyorsun istediğine değil.

Eveeet oyunculara da güzel çamur atmışsın.

Hepisini bizim kadrodakilerle tek tek karşılaştır bakalım

Vederson vs Balta

Servet vs Ömer

Barış|Sarp vs Hüseyin

Ali Tandoğan vs Ali Turan

Hadi sor bakalım Ertuğrul hocaya bizden kimi ister

Sercan dünyaları kaçırıyormuşmuş hangi takım bu adamın bonservisini karşılayabildi.Bi tek Volkan Şen'miş vay beee

Amma salladın ama yetmedi ne yazık ki

Gördüğün gibi bu adamlar karşısındakileri birebirde ezer

Ve hala ve hala kaliteli kadro demek

Bu kadar körü körüne gidilmez

Madrid'de beğenilmeyen

-Samuel Walter

-Wesley Sneijder

-Esteban Cambiasso

ve yine Barca'dan gönderilen

-Thiago Motta

-Samuel Eto'o

Gönderilen bu oyuncuları Mourinho öyle güzel birleştirdi ki şu an herkese en iyi kadro falan gibi geliyor. Halbuki bu adamlar, özellikle Madrid'dekiler, baya bir eleştri alarak gönderildiler.

Hatta finaldeki diğer takım(Bayern Münih)ın en önemli iki kozu

-Arjen Robben Real Madrid

-Van Bommel Barcelona

kökenlidir.

Yani iş burada Mourinho da bitmiştir. Aynen geçen sezon Ertuğrul Sağlam'da bittiği gibi. Onların takımıyla bizimkini değiştirsek geçen sene şampiyon olabilir miydik? Mümkünatı yoktu.

Eleştri yazısı değil, sadece tespit amaçlı.

Dün akşam bursayı izlemesem inanacağım yazdıklarına. Ya Rijkaard öfkesi senin gözünü kör etmiş. Dün Galatasaray Bursa gibi oynayıp hakemle elle kolla kazanacağına dünkü gibi yenilsin ben razıyım arkadaş. Ya 40. dakikada adamlar yere yatmaya başladı kalecisi 10 saniye degaj atmadı bu adamlar ilk yarı korner atmaya gitmedi. Bu mu yani şimdi. Biz de mi böyle oynayalım biz de mi yatalım. Anadolu takımı zihniyetinde her maçı yata yata 1-0 alacaksan piyasada hoca da çoook futbolcu da çook merak etme. Ama top oynayacaksan onu hedefliyorsan taşın altına elini sokacaksın. Kimse de çıkıp Bursa süper top oynuyor Ertuğrul hoca kolej havası demesin. Önce oturun geçen seneki maçlarını izleyin ondan sonra süper kupa da Trabzon nasıl 2 - 3 orta saha oyuncusu ile sahadan silmiş onu izleyin ondan sonra konuşun.

Böyle kazanmamak için adam gibi oynamak için adres Rijkaard gibi hocalardır. Mevzu onlara verilecek destek varmı onlara yardımcı olacak yönetim basireti varmı? Yönetimi yalancı ama adamın verdiği demeç bu:
yapılacak transferler hakkında görüşlerini açıklayan frank rijkaard, "yönetim kurulu ile görüşüyoruz. aradığımız futbolcuyu bulamadık. ama şu anda görüşme halindeyiz. transfer yapabilirsin, yapmış olmak için olabilirsin, ama bizim ihtiyacımız o değil. özellikle takımın ihtiyacı olan transferi yapmak önemli. şu anda öyle bir şey söz konusu değil. yönetim kurulu da çok çalışıyor, ihtiyacımız olan futbolcuları getirmek için çalışmalar yapılıyor. beklememiz gerekiyor. transfer yapmış olmak için yapmak doğru değil. boşu boşuna da hareket etmek olmaz. doğru kararı, doğru zamanda vermek gerek" ifadelerini kullandı

Yönetim hocayı koruyacağına hoca yönetimi koruyor. Size ne lazım "bütün kabahat benim tek suçlu benim" diye başlayıp ondan sonra yönetimine futbolcusuna giydirecek hoca lazım size.

Vederson vs Balta

Servet vs Ömer

Barış|Sarp vs Hüseyin

Sercan dünyaları kaçırıyormuşmuş hangi takım bu adamın bonservisini karşılayabildi.Bi tek Volkan Şen'miş vay beee

Ben karşılaştırıyım hemen.Vederson balta.Balta milli takımın sol beki Vederson türk olmasına ragmen 1 kere çagrılmadı.

Servet Ömer.Şu gecen sene marsilyaya 9 mılyon euroya transferi son anda başkanı öldü diye olmayan servetten bahsediyoruz demi.Ömeride bizde yetersız diğe göndermiştik hatırlıyorsan.Barış Sarp Hüseyin 3 üde bibirinden kazma burada ne fark var.Ve sona geldim.Sercan gecen sene kac mac oynayıp kac gol atmıs.Birde sakat Baros kac mac oynayıp kac gol atmıs bir bak ıstersen.Ben sana söliyim Baros 11 Sercan 4 vede 2kat daha fazla mac yapmıs Sercan.Anladınmı şimdi farkları.Ekliyim Ali turanın yerıne Sabri olmalı.Sabrinin en kötü hali Ali tandogandan daha iyidir.

Madrid'de beğenilmeyen

-Samuel Walter

-Wesley Sneijder

-Esteban Cambiasso

ve yine Barca'dan gönderilen

-Thiago Motta

-Samuel Eto'o

Gönderilen bu oyuncuları Mourinho öyle güzel birleştirdi ki şu an herkese en iyi kadro falan gibi geliyor. Halbuki bu adamlar, özellikle Madrid'dekiler, baya bir eleştri alarak gönderildiler.

Hatta finaldeki diğer takım(Bayern Münih)ın en önemli iki kozu

-Arjen Robben Real Madrid

-Van Bommel Barcelona

kökenlidir.

Yani iş burada Mourinho da bitmiştir. Aynen geçen sezon Ertuğrul Sağlam'da bittiği gibi. Onların takımıyla bizimkini değiştirsek geçen sene şampiyon olabilir miydik? Mümkünatı yoktu.

Eleştri yazısı değil, sadece tespit amaçlı.

Çok doğru aslında ama onlar futbolcu işte. Real Madrid herkesi gönderiyor zaten onların olayı başka. Mourinho işi bitirdi oraya imzasını attı ama elindeki futbolcular başkaları tarafından beğenilmese de "futbolcu". Belli bir geçmişleri tecrübeleri altyapıları olan adamlar. Ayrıca Inter'e veya Bayern'e gitsin diye dünya para bonservis eden adamlar.

Ertuğrul olayına gelince de iyi hoca hoş hoca ama işte dün akşam gördük. Yerde yalandan yatan adamına kalk diyemediği korner atmaya gitmeyen futbolcusuna birşey söylemediği müddetçe büyük takım hocası değildir. İyi hocadır ama büyük takım hocası değildir.

Vederson vs Balta

Servet vs Ömer

Barış|Sarp vs Hüseyin

Tamam bu kadro kötü kabul edelim. Peki büyük bir hoca ise Rijkaard bu kadar büyüttüğünüz kadar kötü kadroyla hiçbir şey yapamayacak mı. Sivasspor, Lviv takımlarının kadrosu daha mı iyi. Yoksa onların hocaları mı süper. Madem çok büyük hoca zayıf kadroyla da başarılı olsun, olamasa bile en azından bir futbol takımı görüntüsünde olsun takım. En azından motivasyonu sağlasın, futbolcular mücadele etsin ama yapamasın. Onu da mı yapamıyor. Ama Ertuğrul Sağlam 1 senede yaptı bunu, Abdullah Avcı'nın kadrosu çok mu iyi. 3. ligden oyuncular transfer ediyor yıllardır ama adamlar mücadele ediyor, bir motivasyonları bir sistemleri var. İBBspor'un o gün ne oynadığını görebiliyorsun yada Bursaspor'un ya da Şenol güneş geldiğinden beri Trabzonspor'un. Ya da Yılmaz Vural geldiğinden beri Kasımpaşa'nın. Fulham'ın kadrosu çok mu iyiydi UEFA Finali oynadı. Twente'nin kadrosu çok mu iyiydi Hollanda Ligi şampiyonu oldu. Sampdoria kadrosu harika mıydı Serie A'da şampiyonlar ligi vizesi aldı. Sadece iyi kadroyla başarılı olacaksa Rijkaard kadro biraz zayıfladığında süründürecekse büyük hoca falan değildir.

@Mert

Eee yine aynı şey.Milli takımmış yahu bizim milli takımımız çok mu iyi.

Ya dün maçı izleyen hangi insan Vederson'un yerine Balta'yı tercih eder.

Ya hangi insan Karpaty maçında yerde sürünen Serveti tercih eder

Yahu Hüseyin Sarp'tan kat kat iyidir.Sercan'ı da sadece skor olarak bak sen dün gol atmadı ama attıran öne koşan Sercan'dı.

Çok doğru aslında ama onlar futbolcu işte. Real Madrid herkesi gönderiyor zaten onların olayı başka. Mourinho işi bitirdi oraya imzasını attı ama elindeki futbolcular başkaları tarafından beğenilmese de "futbolcu". Belli bir geçmişleri tecrübeleri altyapıları olan adamlar. Ayrıca Inter'e veya Bayern'e gitsin diye dünya para bonservis eden adamlar.

Onları da kendi dünyası içinde değerlendirmek lazım. Chelsea, Barca, Madrid, Manchester eski hallleri olsa Juventus Milanla. Sonuçta ne Walter ne Cambiasso çok üst düzey adamlar değil bence. Tekrar söylüyorum en önemli kulüpler seviyesinde. Tabii ki oynarlar ancak fark yaratacak adamlar değil. Yani yıllardır şampiyonlar liginde yarı final görmemiş takıma gelip, seviye atlatıp kupayı aldıracak adamlar değiller. Ama yaptılar. Yaptırıldılar:) Sneijder'in de çok iyi kullanılması lazım, serbest bırakırsan Madrid'deki gibi saçmalıyor. Açıkçası Real'in yerinde olsam ben de gönderirdim, çünkü kötüydü.

Yani İbrahimovic gidiyor yerini Milito ile Pandev ile dolduruyor. İbrahimovic en ekstra golleri atan adamdır. Olmadık yerlerden 10-15 tane fazladan gol atar. İnterde iyiydi zaten. Ama şimdi İbra ve Milito kıyaslanıp Milito iyi denilebiliyor. Milito yıllardır oynuyordu? Şimdi mi gördünüz?

Yani teknik adamın katkısı çok bence.

Ertuğrul olayına gelince de iyi hoca hoş hoca ama işte dün akşam gördük. Yerde yalandan yatan adamına kalk diyemediği korner atmaya gitmeyen futbolcusuna birşey söylemediği müddetçe büyük takım hocası değildir. İyi hocadır ama büyük takım hocası değildir.

Tabii eksikleri var ancak sanki kadrosu süpermiş de öyle şampiyon olmuş gibi bir hava doğdu onun için örnek verdim.

Dün akşam bursayı izlemesem inanacağım yazdıklarına. Ya Rijkaard öfkesi senin gözünü kör etmiş. Dün Galatasaray Bursa gibi oynayıp hakemle elle kolla kazanacağına dünkü gibi yenilsin ben razıyım arkadaş. Ya 40. dakikada adamlar yere yatmaya başladı kalecisi 10 saniye degaj atmadı bu adamlar ilk yarı korner atmaya gitmedi. Bu mu yani şimdi. Biz de mi böyle oynayalım biz de mi yatalım. Anadolu takımı zihniyetinde her maçı yata yata 1-0 alacaksan piyasada hoca da çoook futbolcu da çook merak etme. Ama top oynayacaksan onu hedefliyorsan taşın altına elini sokacaksın. Kimse de çıkıp Bursa süper top oynuyor Ertuğrul hoca kolej havası demesin. Önce oturun geçen seneki maçlarını izleyin ondan sonra süper kupa da Trabzon nasıl 2 - 3 orta saha oyuncusu ile sahadan silmiş onu izleyin ondan sonra konuşun.

Böyle kazanmamak için adam gibi oynamak için adres Rijkaard gibi hocalardır. Mevzu onlara verilecek destek varmı onlara yardımcı olacak yönetim basireti varmı? Yönetimi yalancı ama adamın verdiği demeç bu:

Yönetim hocayı koruyacağına hoca yönetimi koruyor. Size ne lazım "bütün kabahat benim tek suçlu benim" diye başlayıp ondan sonra yönetimine futbolcusuna giydirecek hoca lazım size.

Geçen sezon gördük Rijkaard'ın Anadolu takımı gibi oynattığı maçları. Hatırla Ali Sami Yen'de 1-0 öne geçildiği halde skoru korumak amaçlı geriye yaslanan takımı. Kaç tane maç kaybedildi o şekilde. Eskişehir,Manisa,İBB,Antalya bu sene OFK Belgrad. Galatasaray Ali Sami Yen'de öne geçecek ve skoru korumaya çalışacak hangi zamanda görülmüş olaydı bu Rijkaard gelene kadar. Ofsayt taktiği gibi çağdışı kalmış taktiği uygulatan da Rijkaard'dı.

Tamam bu kadro kötü kabul edelim. Peki büyük bir hoca ise Rijkaard bu kadar büyüttüğünüz kadar kötü kadroyla hiçbir şey yapamayacak mı. Sivasspor, Lviv takımlarının kadrosu daha mı iyi. Yoksa onların hocaları mı süper. Madem çok büyük hoca zayıf kadroyla da başarılı olsun, olamasa bile en azından bir futbol takımı görüntüsünde olsun takım. En azından motivasyonu sağlasın, futbolcular mücadele etsin ama yapamasın. Onu da mı yapamıyor. Ama Ertuğrul Sağlam 1 senede yaptı bunu, Abdullah Avcı'nın kadrosu çok mu iyi. 3. ligden oyuncular transfer ediyor yıllardır ama adamlar mücadele ediyor, bir motivasyonları bir sistemleri var. İBBspor'un o gün ne oynadığını görebiliyorsun yada Bursaspor'un ya da Şenol güneş geldiğinden beri Trabzonspor'un. Ya da Yılmaz Vural geldiğinden beri Kasımpaşa'nın. Fulham'ın kadrosu çok mu iyiydi UEFA Finali oynadı. Twente'nin kadrosu çok mu iyiydi Hollanda Ligi şampiyonu oldu. Sampdoria kadrosu harika mıydı Serie A'da şampiyonlar ligi vizesi aldı. Sadece iyi kadroyla başarılı olacaksa Rijkaard kadro biraz zayıfladığında süründürecekse büyük hoca falan değildir.

Ben devam edeyim o zaman Madrid'in kadrosu çok mu kötüydü de Alcorcon denilen 3.lig köy takımından 4 yedi.

Yahu adam diyor ki

Ben SERVET'i oynatmam.Onun yerine solbek Balta'yı alırım Servet'i oynatmam diyor.Sen hocanın istediği oyuncuları aldın mı ? Sen adamın en azında minimum istediği özellikte oyuncu aldın mı?

Ali Turan'ı Rijkaard mı istedi? Serdar Özkan'ı Rijkaard mı istedi? Alternatif olarak kullandığı E.Güngör bile satıldı

Yönetim bu hocanın istediği şartları sağladı mı ?

Hayır.

Rijkaard başarısız buna zaten kimse birşey diyemez.Ama sen kalkıpta bunları görmeden A.POLAT yönetimine laf söylemeden gelip Rijkaard'a söylüyorsan oturup düşüneceksin

A.POLAT'ın yediği kaçıncı hoca olacak bu.Kalli-Skibbe-Bülent-Rijkaard

Yahu her seferinde hoca mı suçlu, her seferinde Ümit Davala yada Skibbe'nin yardımcıları mı suçlu ilk onların işine son verildi

Her seferinde hoca kesti bu zihniyet

Ama bi kere de birisi çıkıp yönetime laf söylemedi.

Vederson Hakan Balta'nın şuanki halini 10'a katlar.Gidip Çağlar Birinci'ye bonservis vereceklerine Vederson'u alsalardı sol bek problemimiz minimuma hem de sıfır maliyetle inmiş olacaktı.Çağlar denen adam nerde şuanda bilen var mı?

@Mert

Eee yine aynı şey.Milli takımmış yahu bizim milli takımımız çok mu iyi.

Ya dün maçı izleyen hangi insan Vederson'un yerine Balta'yı tercih eder.

Ya hangi insan Karpaty maçında yerde sürünen Serveti tercih eder

Yahu Hüseyin Sarp'tan kat kat iyidir.Sercan'ı da sadece skor olarak bak sen dün gol atmadı ama attıran öne koşan Sercan'dı.

Onur yapma allah aşkına tmm Balta çok kötü bencede vedersonla balta arasında ne fark var hadı Santos desen anlarım.Hüseyin diyorsun Sarptan kat kat iyidir.Dün 90 dakka yı izledınmı sen eminmisin.Hüseyinle sarp arasında ne fark var.İkiside kazma hücüm yönleri 0.Yani şurda anket yapsak Hüseyini isteyen bir sen çıkarsın heralde Bursadan.Nese beyler Rijkaarddan mennunsanız devam etsin ozaman sezon sonu ligi bitirdiğimiz yeri görünce en başta siz gitsin artık diyeceksiniz.

Ben devam edeyim o zaman Madrid'in kadrosu çok mu kötüydü de Alcorcon denilen 3.lig köy takımından 4 yedi.

Yahu adam diyor ki

Ben SERVET'i oynatmam.Onun yerine solbek Balta'yı alırım Servet'i oynatmam diyor.Sen hocanın istediği oyuncuları aldın mı ? Sen adamın en azında minimum istediği özellikte oyuncu aldın mı?

Ali Turan'ı Rijkaard mı istedi? Serdar Özkan'ı Rijkaard mı istedi? Alternatif olarak kullandığı E.Güngör bile satıldı

Yönetim bu hocanın istediği şartları sağladı mı ?

Hayır.

Rijkaard başarısız buna zaten kimse birşey diyemez.Ama sen kalkıpta bunları görmeden A.POLAT yönetimine laf söylemeden gelip Rijkaard'a söylüyorsan oturup düşüneceksin

A.POLAT'ın yediği kaçıncı hoca olacak bu.Kalli-Skibbe-Bülent-Rijkaard

Yahu her seferinde hoca mı suçlu, her seferinde Ümit Davala yada Skibbe'nin yardımcıları mı suçlu ilk onların işine son verildi

Her seferinde hoca kesti bu zihniyet

Ama bi kere de birisi çıkıp yönetime laf söylemedi.

İstedikleri yapılmıyorsa bırakıp gitseydi kardeşim başarısız olacağını bile bile durur mu bir insan takımın başında. Madem çok büyük hoca Türkiye'de başarısız olmayı ve kariyerine zarar vermeyi niye göze alıyor. Gitsin Milan'a Juventus'a ya da Hollanda liginde bir takıma. Bu kadar mı gönülden bağlı Galatasaray'a. Hem kendine hem takıma zarar veriyor..

Onur yapma allah aşkına tmm Balta çok kötü bencede vedersonla balta arasında ne fark var hadı Santos desen anlarım.Hüseyin diyorsun Sarptan kat kat iyidir.Dün 90 dakka yı izledınmı sen eminmisin.Hüseyinle sarp arasında ne fark var.İkiside kazma hücüm yönleri 0.Yani şurda anket yapsak Hüseyini isteyen bir sen çıkarsın heralde Bursadan.Nese beyler Rijkaarddan mennunsanız devam etsin ozaman sezon sonu ligi bitirdiğimiz yeri görünce en başta siz gitsin artık diyeceksiniz.

Sarp dediğin adam Kayseri Erciyes sporun oyuncusudur.Adamın geçmişine bak.Küme düşen Kayseri Erciyes sporun oyuncusudur.

Ve bize B.Korkmaz'ın kazığıdır.Bursa Sarp'ı tercih etmemişdir.Sözleşme bile yenilemedi.

O çok övdüğün milli takımda da oynamıştır Hüseyin Cimşir ve Trabzon'dan gelmiştir.

Geri
Üst Alt