hantavirüs

Woman in Spain suspected of contracting hantavirus traveled on same flight as cruise ship victim

More details have emerged about the latest suspected case of hantavirus, announced by the Spanish health minister on Friday afternoon.

According to Reuters, Spain’s Secretary of State for Health, Javier Padilla Bernáldez, told reporters that the woman was a passenger on the same flight as a patient who died in Johannesburg after traveling on the cruise ship and contracting the virus.

He said the pair were seated two rows apart and that contact between them was brief.

The woman’s symptoms were described as coughing and fatigue. Bernáldez said that the patient was now isolating in a hospital and authorities were tracking down people she had come into contact with.

dikkatli olalım
ananı avradını hantavirüs

Gereksiz bir hype var gibi durmakta.
Korku iyidir kitleleri dizginler mantığında ilerleyen bir yönetim şekli ile yönetildiğimiz için(dünya için kastediyorum) hanta gider pulla gelir.

Temasla deniyor ama sanırım öyle basit elim eline değdi gibi değil - sarıldın ettin ,gol sevinci yaşadın gibi şeyler diye anlıyorum. Covid gibi hava yoluyla değil (çok şükür)

kuluçka süresi uzun diyorlar birde, hemen anlamıyorsun benim anladığım kadarıyla, ama göz ucuyla gördüğüm şeylere göre diyorum X 'te - oturdum araştırdım diyemem.

Oyunu yapılan fareli Fransızların Kara Ölüm gibi düşün işte - Plague bildiğin kemirgenler üzerinden.

Geliyor gelmekte olan, yalnız salgın halini alması 2-3 ayı bulur bu yaz gezip tozarız eylül gibi kapanmalar başlar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gercekligini bilmiyoruz ama yav, x te dustu onume. Baska gormedim

Bir anda geri vites yapmaya başlamışlar bulaşıcılık riski var diye haberler düşmeye başladı.

Bu soyka virüsün bulaşıcılığının olmadığını niye ısrarla söylüyorlar. Dümdüz bulaşıyor işte

Geri
Üst Alt