Haris Seferovic: “Üç puanı alarak yapmamız gerekeni yaptık”

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
afb32bff675b477484aa081d1e387654.jpeg

Galatasarayımızın, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynadığı karşılaşma sonrası oyuncumuz Haris Seferovic, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Seferovic’in karşılaşmayla ilgili açıklamaları şu şekilde:

“Bu akşam burada gol atmam çok önemliydi. Takım olarak üç puanı aldık ve hep beraber bunu en iyi şekilde gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Çok zor bir karşılaşmaydı özellikle kırmızı karttan sonra ancak üç puanı alarak yapmamız gerekeni yaptık.

Kendi performansını da değerlendiren oyuncumuz, “Açıkçası bu akşam en iyi performansım değildi. Takım olarak yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz. Her hafta daha üzerine koyarak gidiyoruz. Hem kendim hem de takım daha iyi bir şekilde olacak. Bu akşam en önemlisi üç puandı.” ifadelerini kullandı.

O gol rakibin defans oyuncusuna yazilmaz mi?

O golü kaçırsaydın bugün işin bitmişti amma kaçırmadın

Başarılı olmanı istiyorum..

Sen atmadın da sen yine de kendin atmış gibi moralini yüksek tut ve dobarlan

İyiydi bence ya gol olan pozisyonda vuruş kötü değil. Kalecinin şansı biraz o vuruşu tutmasi. Ofsayttaki gol vuruşu da güzeldi. Bide kafasi var. Oynadığı sürede iyi istatistik. O kafayı köşeye vurması lazım ayrı ama beğendim. Haftaya 11 başlar.

GscimbomMobile

Gol atmadı ki tam tersi çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

3 top bilardo oynamıyorsak gol sana yazmaz gibi Seferim ama gönlümüzde sen attın

Geri
Üst Alt