GSC Haber Harry Kewell: "Barış Alper'in Liverpool’a karşı gol atmasını istiyorum ve o sevince devam etmesini istiyorum"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Harry Kewell: "Barış Alper'in Liverpool’a karşı gol atmasını istiyorum, Beşiktaş’a karşı da gol atmasını istiyorum ve o sevince devam etmesini istiyorum, çünkü artık o onun sevinci. O harika bir oyuncu."

Harry Kewell: "Galatasaray'da oynarken ailem her maça gelemedi. Yeterince geldiler ama her maçta yanımda olamadılar. Geldiklerinde onlara hep şunu söylerdim: “Tabii ki beni izleyin ama taraftarlara da bakın, çünkü onlar her zaman inanılmaz bir gösteri sunuyorlar.”

Her defasında, ailem Galatasaray’a geldiğinde sanki bir aileden başka bir ailenin içine geçmiş gibi hissediyorlardı. Galatasaray onlara her zaman özel hissettirdi. Maçlara geldiklerinde tribünde otururlar, insanlar yanlarına gelir, selam verirlerdi. Onlar da bunu çok severlerdi.

Şimdi oğlum ve kızlarım büyüdü. Hatta eşimin kucağında oturan küçük kızım şimdi 17 yaşında ve benimle birlikte Galatasaray maçlarına geliyor. Bu benim için çok özel."

Harry Kewell: "Anfield gerçekten harika bir atmosfere sahip, Anfield üst seviyededir ama Galatasaray taraftarı ondan da bir seviye yukarıda.Galatasaray’da da oynadım, Galatasaray’a karşı da oynadım ve her seferinde taraftarların verdiği destek beni büyüledi. Onlar için önemli olan tek şey, sahada çok çalışmak.Kazanırsınız ya da kaybedersiniz, bunu kabul edebilirler. Ama sahada mücadele ettiğiniz sürece, emek verdiğiniz sürece size sahip çıkarlar." (Maçkolik)

1759227707163.webp

Bir kerelikti o Kerem’e mesaj çakmak için Kewell’ciğim. Boşuna heveslenme Barış’ta sana özel sevinç yapacak karekter yok.

OFFFFFFF
"Anfield gerçekten harika bir atmosfere sahip, Anfield üst seviyededir ama Galatasaray taraftarı ondan da bir seviye yukarıda."

OFFFFFFF
"Anfield gerçekten harika bir atmosfere sahip, Anfield üst seviyededir ama Galatasaray taraftarı ondan da bir seviye yukarıda."
Bizim stad da iyi ama, keşke anfield örnek alınarak inşa edilseydi be... Yetki bende olsa, mimari açıdan anfield, old Trafford tarzı bir stad düşünürdüm.

Harry Kewell: "Anfield gerçekten harika bir atmosfere sahip, Anfield üst seviyededir ama Galatasaray taraftarı ondan da bir seviye yukarıda. Galatasaray’da da oynadım, Galatasaray’a karşı da oynadım ve her seferinde taraftarların verdiği destek beni büyüledi.

Onlar için önemli olan tek şey, sahada çok çalışmak. Kazanırsınız ya da kaybedersiniz, bunu kabul edebilirler. Ama sahada mücadele ettiğiniz sürece, emek verdiğiniz sürece size sahip çıkarlar."

Bu söylediği çok kritik. Bizde oynadığı dönemde hiçbir kupa kazanamadık ama herkes kendisini ve o dönemde oynamış bir çok yabancı futbolcuyu iyi şekilde anar. Önemli olan oyuncuların ismi ve kariyeri değildir. Kim olursa olsun biz sahaya karakter koyan oyuncularla yola devam ettik ve öyle devam etmeliyiz. Bize kariyerli oyuncu da lazım ama sahada bizi savaştığına da inandırması lazım. Sane'nin veya o tür futbolcuların bunu anlaması lazım. Anlamayan ile zaten yola devam etmiyoruz, etmeyeceğiz de...

Kewell'ın bize geldiği ilk sezondaki hali şu takımda olsun çok isterim.

Hayatımda parçalı formanın bu kadar yakıştığı başka bir futbolcu da görmedim.

Burayı artık nasıl sevdiyse 40 yıllık cimbomlu gibi konuşuyor adam helal.

SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harry liverpool ile bağlarını kopartmış resmen. oysa kendisini var eden takım liverpooldu. Bu büyücülerde eski takımların karşı neden düşmanlık var aklım almıyor.

Bi dur allasen Harry, zaten ortalık karışık..

Geri
Üst Alt