Harry Kewell Futbolu Bugün Bırakıyor

Ozan Kesgin

Cezalı
Avustralya Birinci Futbol Ligi (A-League) takımlarından Melbourne Heart'ın bir dönem Galatasaray'da da oynayan futbolcusu Harry Kewell, 18 yıllık kariyerini 12 Nisan'da ligin son haftasındaki maçla noktalayacak.

Avustralya futbolunun en önemli isimlerinden, 2008-2011 tarihlerinde Galatasaray forması da giyen Haryy Kewell, Melbourne AAMI Park'ta düzenlediği basın toplantısında aktif futbol hayatına nokta koyacağını açıkladı. Son dönemde sakatlıklarla boğuşan 35 yaşındaki milli futbolcu Kewell, takımının 12 Nisan'da A-League'in 27. ve son haftasında Western Sydney Wanderers konuk edeceği maçta, 18 yıllık kariyerinin son 90 dakikasına çıkacak.

b-315887-Harry_Kewell.jpg

Colin Kazim-Richards ‏@colin_kazim08 25 dk.

A big shout out to my brother @HarryKewell on his last show out today.. Probably the strongest and fittest player I've ever played with..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nsiKbRL8CLo[/media]

kewell deyince öropa avrupa ligi geliyor aklıma ve lesh sezon

harii kivıııııılllll (bordouexa attigi gol hala hafizalarda)

Tam bir reisti, bizim alt yapının başına alalım, oyunculara nasıl şut çekilir öğretsin.

O kadar sevdikki seni,seni degil de nondayi gonderip sampiyonluktan ve olasi uefa kupasi sampiyonlugundan olmustuk :)

benim aklim BAM geliyor

ve bülent korkmazin sacmaladigi mmac ve canerin kirmizisi

O klas sol ayağınla yaptığın ortaları,şutları,çalımları hiç unutmayacam. Hele ki sürpriz kafa gollerini. Çok iyi bir oyuncuydun benim efsanelerimden birisin umarım bir gün yine Floryadan içeri girersin Kewell. Yolun açık olsun

Umarım kulübümüzde önemli görevlerde yer alır . Ujfalusi falan sportif direktör olacağına Kewell olsun .

İyi oyuncuydu ama kötü zamanımıza denk geldi.Hiç şampiyonluk göremeden gitti galiba.

Adamin sutlari mükemmeldi gercekten. O topu ayaginin üstünden kaydirarak cektigi sutlari unutamiyorum :(

Kewell deyince aklıma Sami Yen'deki Hamburg maçı gelir 2-0'dan 3-2'ye gelmişti hayatımda en üzüldüğüm maçlardandı,stoper oynamıştı Kewelll

Geri
Üst Alt