Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Kewell sadece Avusturalyalılar için bir efsanedir. Çünkü bilindiği gibi Avusturalyalılar' ın bir İngiliz kompleklseri vardır. Her fırsatta ne kadar iyi olduklarını İngilizler' e kanıtlamak isterler. Kewell, rugbyden sonra buna en çok yaklaşabildikleri noktadır.

Peki Kadir Kardeşim Kewell sadece Avusturalyalılar için efsanedir. Aslında efsane değildir.

Oldu mu? Mutlu oldun mu?

Uzgunum onur ama sen bu alinti yaptigim cumleyle gercekten isin icine ettin ve uzerine konusulacak konu birakmadin,

Kewell 10 sene sonra senden başka kimse hatırlamayacak.

Galatasarayda yeri doldurulamayacak futbolcu yoktur belki Arda hariç

Haha..Arda once bir sinirlerine hakim olsun sonra vazgecilmez olur bi ara.bence sizde yerli futbolcu takintisi var,altyapi,kocum,evladim.bunlari da astiginiz zaman objektif oldugunuza inanirim.

-

ayrica belirtmekte fayda var sizin kafaya gore jardel efsane degildir.dedigim gibi bu mantikla hagi disinda aslinda G.Saray tarihinde efsane filan da yoktur.

Uzgunum onur ama sen bu alinti yaptigim cumleyle gercekten isin icine ettin ve uzerine konusulacak konu birakmadin,

Haha..Arda once bir sinirlerine hakim olsun sonra vazgecilmez olur bi ara.bence sizde yerli futbolcu takintisi var,altyapi,kocum,evladim.bunlari da astiginiz zaman objektif oldugunuza inanirim.

-

ayrica belirtmekte fayda var sizin kafaya gore jardel efsane degildir.dedigim gibi bu mantikla hagi disinda aslinda G.Saray tarihinde efsane filan da yoktur.

Futbol anlamında demedim ne yazık ki

Peki bana H.şaş hakan şükür gibi birilerine neler dendiği telefon atıldığı ortamda kewellı kim takacağını kanıtla..

Sabri bile daha fazla hatırlanır kewelddan

tartışmayı kazanmanın o güzel mutluluğunu yaşadım bir an için

Susacagini bilsem 2-3 yalan atardim deminden beri.neyi kime gore kazandin? seni sag cebine koyup sol cebinden cikartacak yazarlar,daha da buyuk yazilar yazacak insanlar var,burda kime neyi kazanmisligin havasini atiyorsun?

Acı ama gerçek: Kewell Leeds United' tan liverpool' a transfer olduunda elinde çok büyük bir efsane olma fırsatı vardı. Ama bunu kullanamadı ve efsane olma fırsatını kaçırdı. Eğer o günleri iyi geçirbilseydi şu anda Liverpool' a Şampiyonlar Ligi' ni kazandıran bir takımın parçası olarak anılıcaktı. Şampiyonlar Ligi' nde sakatlık numarası yapıp 20. dakikada oyundan çıkan biri olarak değil. (liverpool taraftarının yorumu)

Peki bana H.şaş hakan şükür gibi birilerine neler dendiği telefon atıldığı ortamda kewellı kim takacağını kanıtla..

Sabri bile daha fazla hatırlanır kewelddan

Sabri bence o guzel şutlariyla hatirlanir,yuzumuzde tebessum yaratir.Bu kadar ucuza indirmeyelim.

Ha birileri vefasizdir,basari varsa G.Saray vardir onlar icin ona bir lafim yok,orman cakalsiz olmaz,onlar her daim vardi,oldu,olacak.Bunun kewell'in gercek g.saraylilarin gonlundeki yeriyle bir alakasi yok.

Futbol anlamında demedim ne yazık ki

Ne anlamda peki?

Konuya vakıf değilim ama ;

Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil.Bir arkadaş çıkmış kewell efsane olmuyacak demiş hemen üstüne gitmişssiniz.

Başlıktanda anlaşıldığı gibi Efsanemi oluyor ?

Arkadaş örnek verdiği olayda Efsane olabilmek için Son dakikalarda, işte çok kritik dakikalarda öyle goller atmali ki herkesin aklında kalsın .

Örneğin : Hagi, Jardel vsvs.

Arkadaş Kewell'in futboluna değil bunu örnek göstermek istemiş hı nezaman atar ozaman efsane olur ne zaman tek başına maç kazandırır o zaman efsane olur benim içinde .

İstatistlik olarak bakarsak İliç'te efsane . Ama değil unuttuk gitti. Kewell'da aynı öyle olucak BANA göre.

Susacagini bilsem 2-3 yalan atardim deminden beri.neyi kime gore kazandin? seni sag cebine koyup sol cebinden cikartacak yazarlar,daha da buyuk yazilar yazacak insanlar var,burda kime neyi kazanmisligin havasini atiyorsun?

Kewell konusunda niye bu kadar hassassın? Sana Kewell neye göre efsanedir diye sordum ama bana verebildğin tek cevap fenevliler tarafından takdir edilmesi oldu. Bana yanlış düşündüğümü kanıtla. Ama maalesef sende dediklerimin doğru oldupunu biliyosun.

Bu kadar ucuza indirmeyelim.

Bende bunu anlatıyorum işte.. :)

Ne sabri ne kewell şuan efsane olamazlar..Tabi gelecek sene kewell şl ligini kucağına alıp kaldırmazsa..Keşke olsa ama mümkiiiiiinnn diğil..

Artık yeter bayıldım yazmaktan..:o

Kewell insanlığıyla,duruşuyla,asaletinle çoktan unutulmazlar listesine girdi,herşey başarı değil,Dünya'nın en ünlü sol açıklarından biri Harry Kewell ilk senesinde takımı için defansa geçebiliyorsa karizmasını yerlere alıp,ben bu adamı omzumda taşırım.Ki son maçlarda özlenen oyununu yansıtmakta.

Adamin G.Sarayliligi,Gittikden sonra G.Saraylilar icin ne anlam ifade edecegi vs konusunda batirdiniz bari kariyerine soz etmeyin,kewell efsane bir futbolcudur,

Şampiyonluk

2004–05 UEFA Şampiyonlar Ligi

2005–06 FA Cup

2008 Dallas Cup

İkincilikleri

2005 FIFA Club World Championship

2004-05 Football League Cup

2006-07 UEFA Şampiyonlar Ligi

Galatasaray SK

Şampiyonluk

2008 TFF Süper Kupa

Avusturalya

Şampiyonluk

Oceania Nations Cup, 1996, 2000 & 2004

İkincilikleri

1997 Confederations Cup

Oceania Nations Cup, 1998 & 2002

Ödülleri

Avustralyanın en iyi futbolcusu ödülü

Demek ki omru hayatinda herhangi bir ARTISTLIGE Ihtiyaci olmadan efsane ola bilmistir.Liverpoolun cani cehenneme,kimin ne dedigi onemli degil,hem hangi futbolcu hakkinda o takimin taraftari hep guzel konusmustur ki? Leeds taraftarlarina soralim bir de kewelli? bakalim onlar ne dusunuyor..

Acı ama gerçek: Kewell Leeds United' tan liverpool' a transfer olduunda elinde çok büyük bir efsane olma fırsatı vardı. Ama bunu kullanamadı ve efsane olma fırsatını kaçırdı. Eğer o günleri iyi geçirbilseydi şu anda Liverpool' a Şampiyonlar Ligi' ni kazandıran bir takımın parçası olarak anılıcaktı. Şampiyonlar Ligi' nde sakatlık numarası yapıp 20. dakikada oyundan çıkan biri olarak değil. (liverpool taraftarının yorumu)

Kadir kardeşim bak tartışmayı kazandın, mutlu oldun..

Konuyu dejenere etmeyelim ne dersin ?

Adamin G.Sarayliligi,Gittikden sonra G.Saraylilar icin ne anlam ifade edecegi vs konusunda batirdiniz bari kariyerine soz etmeyin,kewell efsane bir futbolcudur,

Demek ki omru hayatinda herhangi bir ARTISTLIGE Ihtiyaci olmadan efsane ola bilmistir.Liverpoolun cani cehenneme,kimin ne dedigi onemli degil,hem hangi futbolcu hakkinda o takimin taraftari hep guzel konusmustur ki? Leeds taraftarlarina soralim bir de kewelli? bakalim onlar ne dusunuyor..

Valla en son Galatasaraya geldi diye hain diyorlardı.. :o

Kewell efsane okey ama Gsda değil..Sevilen futbolcudur bu..

yanıldığın nokta 2005 şampiyonlar ligi finali. O maç Kewell' ın futbol hayatında bir başarı değil başarısızlıktır. 20. dakikada sakatlandığı için oyundan çıkarken liverpool taraftarlarının hepsi onu ıslıklıyorlardı. Kewell' ın iyi bir futbolcu olduğunu takibi herkes gibi bende kabul ediyorum. Mesela 2007 şampiyonlar ligi finalinde Benitez kurtarıcı olarak 60. dakikada klubede o kadar adam varken Kewell2 ı oyuna sürmüştü. İşte bu anlar Kewell' ın kahraman olma anlarıydu ama maalesef bunları kullanamadı. Şansı yaver gitmedi vs. Çok iyi futbolcu ama maalesef Maradona Platini Ronaldo Hagi gibi bir efsane değil

Valla en son Galatasaraya geldi diye hain diyorlardı.. :o

Demek ki liverpool taraftarindan ornek vermek yanlis..yarin arda fenere gitse emrenin duydugundan 100 fazlasini duyar,bu boyledir,onun icin Kendi ulkesi ne diyor,G.Saraylilar ne diyor ve bu ligde objektif olan futbol izleyicisi ne diyor?

Adina madalya verilen bir adamdan bahs ediyoruz,leeds taraftarinin soyledikleri iskembeyi kubradan sallamak oluyor malesef.

Kewell konusunda niye bu kadar hassassın?

Sana ne :o

Bana yanlış düşündüğümü kanıtla. Ama maalesef sende dediklerimin doğru oldupunu biliyosun.

Dediklerin dogru filan degil,bana gore son derece sacma,benim gibi dusunenler de cogunlukta.

Sana gore EFSANE Olmak icin basari/kupa gerekiyor,benim efsane anlayisim bu degil malesef.senin gibi dusunursek fenerbahceliye gore efsane olan alex,baskan aziz yildirim vs bunlarin hepsi BOS.Halbuki hepsi malesef tarihte yerini aldi,kimse alex bir turkiye kupasi bile getiremedi fenere demiyor,yaptiklarini konusuyor,bence sadece basariya odakli dusunme istersen.dedigim gibi o zaman jardel efsane degil + bize zarar bile vermistir,cunki ona verilen para ortada.

Demek ki liverpool taraftarindan ornek vermek yanlis..yarin arda fenere gitse emrenin duydugundan 100 fazlasini duyar,bu boyledir,onun icin Kendi ulkesi ne diyor,G.Saraylilar ne diyor ve bu ligde objektif olan futbol izleyicisi ne diyor?

Adina madalya verilen bir adamdan bahs ediyoruz,leeds taraftarinin soyledikleri iskembeyi kubradan sallamak oluyor malesef.

Şuan popüler..Ancak Gsda efsane olaması için gelecekte bahsedilmesi gerek.Bugün jardeli süper kupayı kazandırdı diye anıyoruz..

Kewellı çekirdek yediği için anamayız ilerde..

sabri+kewell+%C3%A7ekirdek.jpg

Çekirdek yemesi bile karizma.. :D

Geri
Üst Alt