Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Neyse Efsane bizler için farklı anlam taşıyor tartışmak uzatmak gereksiz iyi geceler herkese :)

BU konudaki son cümlem: Koskoca efsane Kral Hakan Şükür varken Kewell' a anca bir bardak su içmek düşer.

Ne büyük çelişki ki liverpool taraftarı Kewell' ı yürekten oynamadığı hatta oynamaktan kaçtığı için eleştiriyorlar. liverpool için oynamayan Galatasaray için oynar mı? Bekle gör ligin son haftalarında sırf sakatlanmayıp dünya kupasında oynamak iin bizim maçlara çıkmayacaktır. Bu adamın aklında olan tek şey Avusturalya ile dünya kupasında oynamak. Belki dünya kupasından sonra futbolu bile bırakabilir. Buraya yazıyorum.

Geçen sene 5.iken hiç iddiamız yokken herkesin ayakta alkışladığı ilk adam kimdi?Kewell.Senin bu söylediklerin varsayımdan öteye geçmez.

Kewell ben yıllar sonra su an prekazi gibi,hagi gibi hatırlıcam...o benim efsane kadromda her zaman yeralıcak ...

Bu benim görüşüm kewell efsane değil diyenlere de saygım var..

Bu konuda ki tezleri kewell futbolcu değil diyerek yapanlar hariç....

Alt yapıdan çıkmış takım kaptanı Arda Turan belirli maçlardan sonra Taçsız Kral Metin Oktay tezahüratı ile protestolarına mazur kalıyorsa ve taraftar Harry Kewell'ı çağırıp alkışlıyorsa o adam bu kulüpte efsanedir hocam. Diğer görüşlerede saygım vardır.

Bazılarımızın efsane tanımını gördükçe tebessüm beliriyor yüzümde...

Aynı Kewell'dan bahsediyoruz demi ?

Kısa ve Öz : Oz büyücüsü bir efsanedir.Ne kadar hizmet ettiğinin hiçbir önemi yok...

Efsanelerin Özellikleri

* Efsaneler kısa halk anlatılarıdır.

* Tek motif etrafında şekillenirler.

* Efsaneler kutsaldır. İçerisinde dini unsurlar barındırırlar.

* Efsanelerde gerçeklik objektif değildir. Yani gerçeklik inanana bağlıdır.

* Olağanüstü olması şarttır.

* Kutsal-Gerçek-Olağanüstü efsaneler bu üç öğe etrafında oluşur. Bunlardan ikisi de olursa efsane olur.

* Efsanelerin 3 kökeni vardır. Bunlar; din, mitoloji ve tarihdir.

* Bilinen şahıs, olay ve mekan etrafında anlatılırlar.

* Kahramanları genelde dini, mitik veya tarihi kişiliklerdir.

* Mitlerde kahramanlar tanrı veya yarı tanrılardır. Efsanede tanrı ya da yarı tanrı bulunmaz. Bu yönüyle efsaneyi mitten ayırabiliriz.

* En az inanılır olan efsaneler mitik efsanelerdir.

* Dini efsanelerde olağanüstülük keramet diye kabul edilir.

* Efsanelerde çok nadir olarak kalıplaşmış ifade kullanılır. Bu yönüyle de masallardan ayrılır…

Bunun GS ruhuyla bi alakası yok Adam Avrupa'da aslan kesildi çünkü buraya gelirken kendimi ispatlayamadığım bazı kişiler var.Onlara kendimi kanıtlacağım demişti.Galatasaray ruhunu o sene ben anlatmak bile istemiyorum gerilmemek için.Ertesi hafta kimle oynayacağını bilmeyen oyuncular ve saha da değil ruhu yansıtan ruh gibi gezinen oyuncular vardı Neyse.Hamburg maçından dolayı Adam o maçta ölümüne oynadı.Ama bazı nedenlerden dolayı elendik olmadı.Bu takım 3 sene oldu hala şampiyonlar ligine gidemiyor . Burda 6 saatten beri tartıştığımız şeye bak.Kabul edelim mi etmeyelim mi.Bu sene sonu elimizden kaçıracağız belki o zaman ne olacak yorumlarınız.

Sen Avrupa'da tekrar yakalarsan başarıyı Şampiyonlar liginde titretirsen Avrupa'yı o zaman sen değil bütün Dünya kabul eder

Ah Frank Ribery ah. şu takımda sen olucaktınki millet efsane görecekti. Futbolcunun olmadığı yerde Kewell' a efsane derler.

Hmmm...Ribery kalsaydı demek...kalmadı ne yazıkki...sattı takımı üç kuruşa gitti...

Sen Emre Belözoğluna saydırıyorsan Ribery'e de saydırmalısın..ikisi de aynı durum hemen hemen...ikisinin de gözünde para aşkı var....bu yaz Real'e gitmek için yapmadığı kalmadı adamın üstelik

He bide ; Olsa ile bulsayı ekmişler..hiç bitmiş ;)

Şu takımda 11 tane Kewell olsa şimdi burada Kadıköy sendromuna maruz kalmazdık.

Geri
Üst Alt