Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Kaptanlık tartışması başladı gene Harry Kewell gidecek mi kalacakmı belli değil kaptan olsun diyorsunuz.İnanın tartışacak o kadar konu var ki bu onların yanında hiç bile kalır.Arda geçen sene olanlardan sonra bu kaptanlığı çok istedi yabancıların kaptan olması yerilerin tavır almasına neden oldu Bu sene de yönetim böyle birşey yaptı Ama Unuttular Arda'nın daha 23 yaşında olduğunu ve bu yükü kaldıramayacağını Tamam iyi niyetli yardımsever çok cana yakın Türkiye 'nin en iyi yerli oyuncusu olabilir ama bu konularda tecrübesiz sen fener maçında itildiğin için sinirlerine hakim olamayıp adamın üzerine yürürsen ve orda kavga edersen takımın motivasyonunu sıfıra indirirsin. Kaptansan futbolundan özel yaşamına kadar dikkat edeceksin moral bozmayacaksın takımını toparlayacaksın.Bu sene kaptan Arda'dır.Hakeder haketmez o ayrı Kimse Kewell olsun şu olsun bu olsun demesin.Kewell ın bu takımda kalıp kalmayacağını dahi bilmiyoruz.Yani bu durumlar artık konuşulmamalı takımda şu an kaptanlığın değil futbolun değişmesi lazım

+1905 desem

Arda geçen sene olanlardan sonra bu kaptanlığı çok istedi yabancıların kaptan olması yerilerin tavır almasına neden oldu Bu sene de yönetim böyle birşey yaptı Ama Unuttular Arda'nın daha 23 yaşında olduğunu ve bu yükü kaldıramayacağını,bu konularda tecrübesiz.sen fener maçında itildiğin için sinirlerine hakim olamayıp adamın üzerine yürürsen ve orda kavga edersen takımın motivasyonunu sıfıra indirirsin. Kaptansan futbolundan özel yaşamına kadar dikkat edeceksin moral bozmayacaksın takımını toparlayacaksın

Guzel yazmissin,ellerine saglik.

-

Ha ayrica konuyla ilgili oldugu icin bu alintiyi yapiyorum,cok guzel cunki..

bütün yeteneklerinin yanında adam gibi adam olmasıdır aslında onu efsane yapan.hagi zamanındaki başarıları getirmese de olur, hagi ile kıyaslanmayacak kadar adam olması yetmelidir zaten efsane olmasına.

Nonda kaptan olsun..Ne f.ck off der ne semihe sataşır..

Ha pardon o karizmatik değildi..

''Ben güzelliğin maç kazandırdığını görmedim''

Franck Ribery :o

Bu adam kaptan olsa ne olurdu acaba.!!1

Nonda kaptan olsun..Ne f.ck off der ne semihe sataşır..

Ha pardon o karizmatik değildi..

''Ben güzelliğin maç kazandırdığını görmedim''

Franck Ribery :o

Bu adam kaptan olsa ne olurdu acaba.!!1

Pöff yani Onur pöööffff,koca bir pöf,sen yapma bari?

Hagi'yi karizma oldugu icin mi seviyordum sence? Ya da sevenler o sebepten mi sevmislerdi? Her hafta DADDY COOL Diye samiyeni inleten kac kisi erkek/kaci bayan? Bu erkeklerin hepsi kewell'i sadece guzel guldugu icin mi seviyordur sence? Bu sacma salak 'KEWELL YAKISIKLIDIR ONDAN AYSEL BOYLE' Hastaliginizdan kurtulun,adamin goruntusunden sana ne bana ne? Sebepmidir gece gece simdi kaptanligin,efsaneligin karizmaya baglanmasi?

Bak mesela ben keitaya hayranim ama pek cirkin,bumudur yaa..Yazacaksaniz insan gibi dusuncenizi yazin,ki bu konuda sadece konuyla alakasiz kucuk bir istek benimkisi dedim,konuyu uzatmayalim dedim,ta kaseti basa aliyorsun.

Guzellik mac kazandirmaz,kaptanligi da bu yuzden yapamassin ama semihe saldirmana da gerek yoktur,fuck off demene de,hem her saniye neler soyluyorlar macta haberin oluyor mu takmissin kewellin o lafina? Emre belozoglu da kaptan ama her mac hakeme dumduz gidiyor? hangisi sahada cok sakin? kewell adamdir,kivirmanin alemi yok,ardayi savunacaksaniz da kewelli asagilamadan savunun,bence de ardadir de bitsin gitsin,neden sirf kewell olmasin diye nonda,kewellin kufru vs uretiyorsunuz ki? kasmayin bu kadar,alti ustu bi cumle soyledim,hemen de duyuldu yaptilar sanki.gece gunduz salliyor her kes hepsi oluyormu? bunun icin kirmayin ne sebeple G.Sarayli olmus,kewelli bu kadar seviyor hakkinda en ufak bir fikrinizin olmadigi insanlari..

Ya siz şu ardanın agresif olduğunu nereden çıkarıyorsunuz kardeşim.. Her maçta provake ediliyor izlemiyor musunuz maçları.. O da bir insan nihayetinde.. Hakan Şükür gibi çok sessiz sedasız bir kaptanımız bile yeri geliyodu çok sinirlenebiliyordu.. Arda çok neşeli ve güleç bir insan günlük hayatında.. Onu eleştirirken oluşan şartları sorgulayın bi de.. :gs:

Hakan Şükür profesyonel kariyerinde sadece bir kez kırmızı kart görmüştür

Ne mutlu bize,insan gururlaniyor tarihte boyle kaptaninin olmasina,ha biz sopayla kovalamasini da biliriz,kaybedince yad ederiz ama olsun.

Arda'yi da seviyorum,bu takimda oldugu surece digerlerini de,hatta cogunuzun sevmedigi lincoln'u hala cok seviyorum,sevgi dolu da bir insanimdir..

:p

Onu bu sene tutmamız zor olacak gibi geliyor inşallah kalıro bir efsane galatasarayımıza gelmiş en düzgün kaliteli karakterli bir yabancı oyuncumuz ve bence BU SENE KAPTAN OLMASI GEREKİYORDU.

Onu bu sene tutmamız zor olacak gibi geliyor inşallah kalıro bir efsane galatasarayımıza gelmiş en düzgün kaliteli karakterli bir yabancı oyuncumuz ve bence BU SENE KAPTAN OLMASI GEREKİYORDU.

Kesinlikle katılıyorum Kewell Kaptan olmalıydı.

2000 senesinde yarı finalde Leeds ile eşleştiğimizde rövanş maçı Orbit adında yabancı bir kanalda yayınlanmıştı. Maçtan önce o kanalda maçla ilgili yapılan reklamlarda sürekli Kewell gösterilirdi. Bir hareketi vardı. Geriye doğru kafasını çevirip eliyle 'OK' hareketi yaptığı. O zamandan belliydi adamın büyük bir yıldız olacağı. Kendisi zaten efsanedir, efsane olmayı haketmiştir.

Kewell ilk 11 oyuncusu değil ki..Bu sene çoğu maçta yedekti..Kaptanlık için ilk olarak banko 11 oyuncusu olmak gerekir..Yoksa linderoth kaptan olsun... :o

Kewell ilk 11 oyuncusu değil ki..Bu sene çoğu maçta yedekti..Kaptanlık için ilk olarak banko 11 oyuncusu olmak gerekir..Yoksa linderoth kaptan olsun... :o

Yedek kaptan ola bilir o zaman,o zaman da banko 11 oyuncusu olarak guzel insan hakan balta kaptan olur,semihi dovmez,kufur bilmez efendi adam vesselam :p

ha bir de nonda banko 11 oyuncusu mu ki sirf kewell'a inat ornek veriyordunuz zirt pirt? bi karar verin,kaptan kim olmali,nasil olmali,neye gore olmali

:confused:

Yedek kaptan ola bilir o zaman,o zaman da banko 11 oyuncusu olarak guzel insan hakan balta kaptan olur,semihi dovmez,kufur bilmez efendi adam vesselam :p

ha bir de nonda banko 11 oyuncusu mu ki sirf kewell'a inat ornek veriyordunuz zirt pirt? bi karar verin,kaptan kim olmali,nasil olmali,neye gore olmali

:confused:

Benim kararım hatta Galatasarayın kararı belli zaten..

Bana göre Galatasarayın ilk kaptanı o kulübün altyapısından çıkmış o kültürle beslenmiş o kulübün 'gerçek taraftarı' biri olacak..Böyle baktığımızda elinde 3 seçenek var..

Arda turan Sabri sarıoğlu Uğur uçar..

Bunlardan en yakın kaptan olabilecek ve 11 de oynayacak oyuncu Arda turandır..

Tabi 2. kaptan olarak ayhan olmasında kim olursa olsun diyen biri olarak kewell olabilir..

Bu sene kewell kaptan olsaydı işler cidden karışırdı geçen sene lincolnün bir maçla kaptan olmasından sonra olanlar belli..Haklılarda..

HArry Kewell Galatasaray' da efsane olacak ne yaptı? Hagi gibi Uefa Kupası' nı mı aldırdı? Hakan Şükür gibi tüm zamanların gol rekorlarını mı kırdı? Saunders gibi Kadiköyde bayrak mı diktirdi? Bülent Korkmaz gibi 20 yıl Galatsaray' a hizmet mi etti? Hasan Kabze gibi ezeli rakibine tarihin en acı şampiyonluğunu mu tattırdı? Perekazi gibi şampiyon klupler kupasında 35 metreden gol atıp takımı yarı finale mi çıkardı ve daha aklıma gelmeyen diğer çoğu.

Harry Kewell çok iyi bir oyuncu ama Galatasaray' da bir efsane kesinlikle değil.

NOT: Bu takımda Servet, Emre, Ayhan, Sabri, Balta varken Harry Kewell' ın kaptan yapılması çok yanlış. Aynı geçen sene Lincoln' ün laptan olması gibi.

Bu takımda kaptanlığı hak eden gerek karizması, gerek tecrübesi, gerekse taraftarın gözündeki farklı kişiliği nedeni ile Kewell'dı.

İlk 11, ikinci 11 farketmez. İlk 11'de olmadığı zamanlar Arda olabilirdi kaptan.

HArry Kewell Galatasaray' da efsane olacak ne yaptı? Hagi gibi Uefa Kupası' nı mı aldırdı? Hakan Şükür gibi tüm zamanların gol rekorlarını mı kırdı? Saunders gibi Kadiköyde bayrak mı diktirdi? Bülent Korkmaz gibi 20 yıl Galatsaray' a hizmet mi etti? Hasan Kabze gibi ezeli rakibine tarihin en acı şampiyonluğunu mu tattırdı? Perekazi gibi şampiyon klupler kupasında 35 metreden gol atıp takımı yarı finale mi çıkardı ve daha aklıma gelmeyen diğer çoğu.

Harry Kewell çok iyi bir oyuncu ama Galatasaray' da bir efsane kesinlikle değil.

Bu kendisinin efsane olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bu kendisinin efsane olduğu gerçeğini değiştirmez.

Efsaneler bir nedenden dolayı efsanedir. Harry Kewell hangi nedenden dolayı efsane? Bordo' ya attığı gol yüzğnden mi? O zaman Sabri Harry Kewell' dan çok daha büyük bir efsane. 90+4' te Bordo maçını Sabri kurtardı.

Efsaneler bir nedenden dolayı efsanedir. Harry Kewell hangi nedenden dolayı efsane? Bordo' ya attığı gol yüzğnden mi? O zaman Sabri Harry Kewell' dan çok daha büyük bir efsane. 90+4' te Bordo maçını Sabri kurtardı.

Peki anlaşılacağı şekilde yazayım.

Harry Kewell Galatasaray için efsane olmayabilir ancak

Bu kendisinin efsane olduğu gerçeğini değiştirmez

Bana göre Galatasarayın ilk kaptanı o kulübün altyapısından çıkmış o kültürle beslenmiş o kulübün 'gerçek taraftarı' biri olacak..

Anladim.

Peki fenerbahcede boyle bir sey onemlimidir? en iyi tanidigimiz,yakinimizda olan onlar o yuzden,yoksa ornek olarak almamiz gerektiginden degil. Alex fenerbahce icin artik 'EFSANE' Olmus bir futbolcu,yabanci olsa da birileri bu takimlarda EFSANE Oluyor,Hagi mesela,altyapidan cikmadi ama hagi oldu bak :)

Paf takimdan bir kac oyuncumuzla muhabbetim var,fenerli olani da var,hatta G.Saray yenildigi zaman msn'de benimle dalga gececek kadar fanatik olani da.Bence bu altyapidan gelmeli olayina fazla takilma.

Kewell bize buyuk basarilar filan kazandirmamistir ama arda da daglari devirmedi,kaptanlik ya da o takimda efsane olmak icin kupalar kazandirmak gerekmiyor bence...

Kewell'daki ayrıntı sözcüklerle ifade edilecek türden değil.Ne Baros ne Elano ne de Lincoln de vardı bu ayrıntı ya da şeytan tüyü mü diyelim. :) O ayrıntıyı yakayabilen bizlere ne mutlu,umarım sen de bunu görebilirsin Kadir.Evet Kewell bize kupa getirmedi,belki takımı da sırtlamadı,senin istediklerini yerine getiremedi ama bu adam Kewell yahu Kewell ..

Haa Kewell Galatasaray efsanesidir değildir ayrı ama taraftar için her zaman efsane olarak kalacaktır,bundan da emin olun.

Harry Kewell çok iyi bir oyuncu ama Galatasaray'da bir efsane kesinlikle değil.

NOT: Bu takımda Servet, Emre, Ayhan, Sabri, Balta varken Harry Kewell' ın kaptan yapılması çok yanlış. Aynı geçen sene Lincoln' ün laptan olması gibi.

Arda kaptan olacak napti? Ne gibi basarilari var su anda? Bumudur yani?

Ha evet Kewell bizimle,bizden bagimsiz EFSANE BIR FUTBOLCUDUR,G.Saraya da gelmis en iyi yabanci oyunculardan biridir,hagi'den sonra da haginin yasattiklarini yasatmadan EN COK SEVILEN IKINCI futbolcu olmustur,bunlar degismeyecek malesef.

Geri
Üst Alt