Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Benim için müthiş bir adam Kewell, hatta "Futbolu burada bıraksın, kaptan olsun, sonra scout olsun, sonra yönetici, sonra da başkan" bile demişimdir o kadar seviyorum. Ama taraftarın geneli kabul etmedikçe Galatasaray efsanesi olamaz.

Benim için çoktan efsane.

Düşüncelerimi tam olarak yansıttınız:tiphat:

edit son cümle hariç :D

Google' da Harry Kewell Legend diye arattım. Bir tek A living legend başlığı ile bir Norveç sitesi çıktı. Ama garip birşey farkettim Harry Kewell' ın full ismi Harold Kewell' mış.

Harry Kewell - A living legend - Daria.no

Emre asik fener maclarinda rakip forvet gibi yapma simdi.

hem ne cok kewell konusunda yarali varmis haberim yokmus..

tek basina kimse takim filan degildir,alex fenerin en basarili avrupa senesinde sahada bile yoktu,deivid vardi.en basiti 50 kere yazdik turkiye kupasi bile kazandirmamistir daha fenerbahceye ama efsanedir.lincoln alex kadar asist yapti ama ama iste olmuyor,demek ki bazi seyler asist/gol/cirt/curt'la olmuyor.

Alex'in efsane olduğunu kim söyledi? Bak kendin söylemişsin öyle asistle golle efsane olunmuyor diye, bu konuda haklısın. Ona bakılsaydı Zafer Biryol da Konya'nın efsanesi olurdu. :asd:

Kewell sempatiktir,efendidir, falandır fistandır ama efsane değildir.

Neden efsane olmaması zorunuza gidiyor anlamıyorum? Tek başına takım olan oyuncular vardır. Hagi böyle bir adamdı. Messi böyle bir adamdır. Trabzon'un Hami'si böyle biriydi.

Son yıllarda takip ediyorum suni efsaneler yaratılmaya çalışılıyor.

Efsane adamın maçın her noktasında söyleyecek sözü vardır, yenilgiye daima itiraz eder, her zaman tribünleri ateşler, kendisini formaya kaptıdığı için genelde agresiftir. Aynı zamanda başarılıdır, işte böyle adamlar efsanedir.

1 maç oynayan, 1 maç sakat Kewell'dan olsa olsa 'iyi' bir oyuncu olur. Hem bu kadar efsaneyse niye yedek kulübesinde bu kadar oturuyor anlamıyorum.

Kewell efsane de Rijkaard mı görmüyor?

Hagi'den sonra usta kelimesini bir tek Kewell için kullandım. Çünkü benim için çoktan efsane oldu Kewell.

Parçalı çok yakıştı !

kewell.jpg

Neden gerçek ismi Harold kullanmıyo da kısaltması Harry kullanıyo onu çözmeye uğraşıyorum şu an.

Ayrıca burda Kewell efsane olmadı, yada benim gözümde sadece iyi oyuncu diyenler eminim Kewell bir gün bu kulüpten ayrıldığında "Ah Kewell, niye gönderdiler seni" "Kewell gibi topçumu vardı be" "Sol ayağına geldiğinde mermi gibi çakardı" gibi cümleleri duyacağımdan %100 eminim. Bu taraftar Lincoln'ü bile arıyorsa, Kewell'ı düşünemiyorum...

Alex'in efsane olduğunu kim söyledi? Bak kendin söylemişsin öyle asistle golle efsane olunmuyor diye, bu konuda haklısın. Ona bakılsaydı Zafer Biryol da Konya'nın efsanesi olurdu. :asd:

Kewell sempatiktir,efendidir, falandır fistandır ama efsane değildir.

Neden efsane olmaması zorunuza gidiyor anlamıyorum? Tek başına takım olan oyuncular vardır. Hagi böyle bir adamdı. Messi böyle bir adamdır. Trabzon'un Hami'si böyle biriydi.

Son yıllarda takip ediyorum suni efsaneler yaratılmaya çalışılıyor.

Efsane adamın maçın her noktasında söyleyecek sözü vardır, yenilgiye daima itiraz eder, her zaman tribünleri ateşler, kendisini formaya kaptıdığı için genelde agresiftir. Aynı zamanda başarılıdır, işte böyle adamlar efsanedir.

1 maç oynayan, 1 maç sakat Kewell'dan olsa olsa 'iyi' bir oyuncu olur. Hem bu kadar efsaneyse niye yedek kulübesinde bu kadar oturuyor anlamıyorum.

Kewell efsane de Rijkaard mı görmüyor?

Alex efsane bir topcudur,heykelini dikecekler,sen o heykelle alay etsen de etmesen de bu boyledir,aynen kewelli kabul edip/etmemek hic bir sey degistirmiyor ama ona bakarsan burda kewell'la kendi akli sira findik kadar kapasitesiyle DALGA GECMEYE Calisanlara ragmen benim gibi milyonlarcasi icin de degismiyor.Rijkaard gokhan zani oynatiyor o zaman gokhan zan iyi oyuncumudur? mecburiyetten oynuyor olmasin? her banko 11 oynayan oyuncumuz harikalarmi yaratiyor? alex avrupa maclarinda napti fener icin? ceyrek finaldeki katkisi bile tartisilir,bu sadece basariyla ilgili bir sey degil.

yazilanlara saygi duyuyorum,her kes de az cok bir seyler yaziyor ve Sanirim konuda benden baska bayan yok,yazanlar ADAM GIBI YAZIYOR AMA Dikkat ediyorum,kimse EFENDILIGINI YITIRMIYOR,Kadir arkadasim sen de yitirme olmazmi? cirkinlesmeden devam ede bilirsin.

Galatasarayda efsane olan isimleri sayın ve herhangi biriyle Kewellı karşılaştırın bakalım hangisi ağır basar henüz efsane olabilmiş değil

Galatasarayda efsane olan isimleri sayın ve herhangi biriyle Kewellı karşılaştırın bakalım hangisi ağır basar henüz efsane olabilmiş değil

Galatasaray'da efsane olan futbolcuları niye kıyaslıyoruz ki ? :) Hepsinin yeri ayrıdır kalbimizde..

Ayrıca burda Kewell efsane olmadı, yada benim gözümde sadece iyi oyuncu diyenler eminim Kewell bir gün bu kulüpten ayrıldığında "Ah Kewell, niye gönderdiler seni" "Kewell gibi topçumu vardı be" "Sol ayağına geldiğinde mermi gibi çakardı" gibi cümleleri duyacağımdan %100 eminim. Bu taraftar Lincoln'ü bile arıyorsa, Kewell'ı düşünemiyorum...

:)

Kimse Kewell'a kötü futbolcu demiyor. Efsane ile iyi futbolcu arasında sadece tartışma var.

iyi futbolcu olabilirsin ama efsaneler zor yetişir. Kewell Dünya çapında efsane futbolcular arasına girer ama Galatasaray için girebilmesi için daha çok çalışması lazım BENİM fikrim..

Bu aralar çok duygusalız herhalde,efsane yapıyoruz oyuncuları,elbette çok önemli bir isim Kewell fakat efsane lafı şimdilik tedavülden kaldırılmalı.

Neden gerçek ismi Harold kullanmıyo da kısaltması Harry kullanıyo onu çözmeye uğraşıyorum şu an.

Sana ne yahu sana ne? kewell neden seni bu kadar ilgilendiriyor? gece gece antikewell askin mi hortladi? nedir nefretin kaynagi? ceza almami mi istiyorsun? sadece baskalari/kupa getirenleri mi sevip,koruyorsun sen?

Alex efsane bir topcudur,heykelini dikecekler,sen o heykelle alay etsen de etmesen de bu boyledir,aynen kewelli kabul edip/etmemek hic bir sey degistirmiyor ama ona bakarsan burda kewell'la kendi akli sira findik kadar kapasitesiyle DALGA GECMEYE Calisanlara ragmen benim gibi milyonlarcasi icin de degismiyor.Rijkaard gokhan zani oynatiyor o zaman gokhan zan iyi oyuncumudur? mecburiyetten oynuyor olmasin? her banko 11 oynayan oyuncumuz harikalarmi yaratiyor? alex avrupa maclarinda napti fener icin? ceyrek finaldeki katkisi bile tartisilir,bu sadece basariyla ilgili bir sey degil.

yazilanlara saygi duyuyorum,her kes de az cok bir seyler yaziyor ve Sanirim konuda benden baska bayan yok,yazanlar ADAM GIBI YAZIYOR AMA Dikkat ediyorum,kimse EFENDILIGINI YITIRMIYOR,Kadir arkadasim sen de yitirme olmazmi? cirkinlesmeden devam ede bilirsin.

Sen ne diyorsun? Kör müsün be kadın? Bir kere benim adım Kadir değil bu bir. İkincisi hiç kimseye hiçbir hakarette bulunmadım. Buna 'efsaneliğini' eleştirdiğim Kewell de dahil.

Ama sen Kewell'ı efsane yapmak adına o kadar kör olmuşsun ki Mehmet adını Kadir olarak görüyorsun.

Allah Allah ya, kendi fikrini savununca insanın başına neler geliyormuş

Kewell efsane değil demek suçmuş, asın beni hakim bey...

Sen ne diyorsun? Kör müsün be kadın? Bir kere benim adım Kadir değil bu bir. İkincisi hiç kimseye hiçbir hakarette bulunmadım. Buna 'efsaneliğini' eleştirdiğim Kewell de dahil.

Ama sen Kewell'ı efsane yapmak adına o kadar kör olmuşsun ki Mehmet adını Kadir olarak görüyorsun.

Allah Allah ya, kendi fikrini savununca insanın başına neler geliyormuş

Kewell efsane değil demek suçmuş, asın beni hakim bey...

Sadece gülüyorum :)

Bu aralar çok duygusalız herhalde,efsane yapıyoruz oyuncuları,elbette çok önemli bir isim Kewell fakat efsane lafı şimdilik tedavülden kaldırılmalı.

1 bucuk beni taniyorsan biliyorsun hic oyle duygusalliktan oturu degildir KEWELL EFSANE Demem..Hadi ben yalandan atiyorum da COGUNLUK Yaniliyor olamaz sinan..bu kadar yildiz var takimda ama hagiden sonra hangi futbolcu bu kadar sevildi..

Geri
Üst Alt