Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Aysel Hn. Benim sizinle bir alıp veremediğim yok. Ben sadece konunun başlığına atfen kendi görüşlerimi dile getiriyorum. Karşıt görüşlerimi sunup bunları örneklerle güçlendiriyorum. Bana karşı bir dahaki sataşmanızda bu kadar kibar olamayabilirim şimdiden söylemek istedim.

:)

Kimse Kewell'a kötü futbolcu demiyor. Efsane ile iyi futbolcu arasında sadece tartışma var.

iyi futbolcu olabilirsin ama efsaneler zor yetişir. Kewell Dünya çapında efsane futbolcular arasına girer ama Galatasaray için girebilmesi için daha çok çalışması lazım BENİM fikrim..

Anfield efsaneleri diye bir tabir vardır hocam, Fernando Torres geçen sene takımın en önemli halkalarından biriydi. Taraftar arasında ise Torres şimdiden efsane oldu lafları çıkıyordu. Benitez ise daha efsane olabilmesi için zamanı var demişti. Bu sene yine Torres takımın en iyi oyuncularından biri ve istatistik olarakta tavan yapmış bir futbolcu, ortada bir başarı yok fakat Fernando Torres daha şimdiden Anfield efsaneleri arasına girmiş. Efsane olmak için başarı gerekmez, Kewell benim gördüğüm en usta ve en profesyonel futbolculardan biridir ki Fenerbahçe taraftarının bile sevdiği bir oyuncudan bahsediyoruz. :)

Sen ne diyorsun? Kör müsün be kadın? Bir kere benim adım Kadir değil bu bir. İkincisi hiç kimseye hiçbir hakarette bulunmadım. Buna 'efsaneliğini' eleştirdiğim Kewell de dahil.

Ama sen Kewell'ı efsane yapmak adına o kadar kör olmuşsun ki Mehmet adını Kadir olarak görüyorsun.

Allah Allah ya, kendi fikrini savununca insanın başına neler geliyormuş

Kewell efsane değil demek suçmuş, asın beni hakim bey...

Kadir arkadasimiz 'KEWELL EFENDIMI O DA NERDEN CIKTI' deyince yanlislikla senden alinti yaptim,ona cevap verdim ama beni uyarmanin yolu NE DIYORSUN BE KADIN'dan gecmiyor.Senin icin de gecerli evet,cirkinlesmeden,kewell hakkinda haddini asmadan savun dusuncelerini.Adamin efendiligine kadar inip de aslinda kendin kuculmenin anlami yok.

Aysel Hn. Benim sizinle bir alıp veremediğim yok. Ben sadece konunun başlığına atfen kendi görüşlerimi dile getiriyorum. Karşıt görüşlerimi sunup bunları örneklerle güçlendiriyorum. Bana karşı bir dahaki sataşmanızda bu kadar kibar olamayabilirim şimdiden söylemek istedim.

Siz efsane muhabbetini filan biraktiniz ve efendiligine dil uzatiyorsunuz,ne hakla sora bilirmiyim? kibarliginizi bozmadan soylesenize bi?

1 bucuk beni taniyorsan biliyorsun hic oyle duygusalliktan oturu degildir KEWELL EFSANE Demem..Hadi ben yalandan atiyorum da COGUNLUK Yaniliyor olamaz sinan..bu kadar yildiz var takimda ama hagiden sonra hangi futbolcu bu kadar sevildi..

Seni kastetmemiştim Aysel,konuyu açan Arthur'u kastetmiştim,bende çok seviyorum Kewell'ı zaten,ama efsanelik başka bir ünvan.

Efsane nedir ?

Efsane Hagi'dir.

Efsane Ryan Giggs'tir.

Efsane Maldini'dir,Inzaghi'dir.

Efsane Maradona'dır.

Efsane Platini'dir , Zidane'dir.

Efsane Pele'dir.

Efsane Del Pierro'dur.

Şimdi hepsini bir tarafa, Harry Kewell'ı bir tarafa koyun. Dünya kadar fark var sizde göreceksiniz.

Efsane olmak bu kadar kolay olmamalı. Hele hele bizim gibi asırlık bir kulüp adına..

Kadir arkadasimiz 'KEWELL EFENDIMI O DA NERDEN CIKTI' deyince yanlislikla senden alinti yaptim,ona cevap verdim ama beni uyarmanin yolu NE DIYORSUN BE KADIN'dan gecmiyor.Senin icin de gecerli evet,cirkinlesmeden,kewell hakkinda haddini asmadan savun dusuncelerini.Adamin efendiligine kadar inip de aslinda kendin kuculmenin anlami yok.

İstersen sen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışma. Terbiyesizliğin sınırlarını zorlamaya başladın. İlle bana hakaret etmen gerekmiyor.

Kadi denen şahısa ibiş demen pek terbiyeli bir durum değil, değil mi?

Efsane nedir ?

Efsane Hagi'dir.

Efsane Ryan Giggs'tir.

Efsane Maradona'dır.

Efsane Pele'dir.

Efsane Del Pierro'dur.

Şimdi hepsini bir tarafa, Harry Kewell'ı bir tarafa koyun. Dünya kadar fark var sizde göreceksiniz.

Efsane olmak bu kadar kolay olmamalı. Hele hele bizim gibi asırlık bir kulüp adına..

Tam da bunu söylemek istemiştim:)

Galatasarayda efsane olan isimleri sayın ve herhangi biriyle Kewellı karşılaştırın bakalım hangisi ağır basar henüz efsane olabilmiş değil

Anfield efsaneleri diye bir tabir vardır hocam, Fernando Torres geçen sene takımın en önemli halkalarından biriydi. Taraftar arasında ise Torres şimdiden efsane oldu lafları çıkıyordu. Benitez ise daha efsane olabilmesi için zamanı var demişti. Bu sene yine Torres takımın en iyi oyuncularından biri ve istatistik olarakta tavan yapmış bir futbolcu, ortada bir başarı yok fakat Fernando Torres daha şimdiden Anfield efsaneleri arasına girmiş. Efsane olmak için başarı gerekmez, Kewell benim gördüğüm en usta ve en profesyonel futbolculardan biridir ki Fenerbahçe taraftarının bile sevdiği bir oyuncudan bahsediyoruz. :)

Bakınız : Ben Benim fikrim diyorum. Kewell Efsane daha olamamıştır diyorum.

Ama Kewell'ı çok severim , Kewell çok profesyonel futbolcu nerede nasıl konuşacağını bildiği için kimse ondan nefret (fenerbahçeliler) etmiyor. Kimseye laf atmıyor vsvs.

Benim Fikrim olanı son kez söylüyorum cevap yazmanıza gerek yok...

Kewell Efsane daha değildir Galatasaray'da.Ama Çok iyi profesyonel ve iyi bir futbolcudur (Nokta)

Konu sen değilsin Mehmet Bey, niye alınganlık gösterdin.

Gerçekten Kadir isminde biri var :)

Biliyorum öyle birini olduğunu. Zaten kendi yazdığım iletide de öyle biri olduğundan haberdardım. Ama forumumuzda bir kaç avukat var ki Allah düşman başına vermesin.

İstersen sen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışma. Terbiyesizliğin sınırlarını zorlamaya başladın. İlle bana hakaret etmen gerekmiyor.

Kadi denen şahısa ibiş demen pek terbiyeli bir durum değil, değil mi?

Hocam uzatmayalım konuyu kötü niyetle söylememiştir,kırıcı olmayalım.

Efsane nedir ?

Efsane Hagi'dir.

Efsane Ryan Giggs'tir.

Efsane Maradona'dır.

Efsane Pele'dir.

Efsane Del Pierro'dur.

şunun üstüne iyi bi kilit giderdi konunun selameti açısından

Efsane nedir ?

Efsane Hagi'dir.

Efsane Ryan Giggs'tir.

Efsane Maradona'dır.

Efsane Pele'dir.

Efsane Del Pierro'dur.

+1905 ve ötesi. :)

Hayatta herşey görecelidir aslında,herkesin hayatta bir efsanesi vardır,ama bunu genellemeye çalışmak hatadır.

Bir oyuncunun efsane olabilmesi için senelerce o kulüpte futbolculuk yapması mı gerekir ? :)

Misal Hagi, Galatasaray'a avrupa kupası kazandırmasaydı, 2 sezon geçirip başka bir takıma gitseydi efsane olabilir miydi ?

Futbolun efsaneleri ve kulüp efsaneleri tabirlerinide karıştırmamamız gerekir.

Efsane nedir ?

Efsane Hagi'dir.

Efsane Ryan Giggs'tir.

Efsane Maradona'dır.

Efsane Pele'dir.

Efsane Del Pierro'dur.

Aynen katılıyorum birader. Benim de konunun başından beri belirtmek istediğim nokta: Kewell dünyaca tanınmış bir futbolcudur ama dünyaca büyük bir efsane değildir. Avusturalyalılar için bir efsanedir çünkü onların en tanınmış futbolcusudur. Aynı bizdeki Hakan Şükür gibi.

Aynen katılıyorum birader. Benim de konunun başından beri belirtmek istediğim nokta: Kewell dünyaca tanınmış bir futbolcudur ama dünyaca büyük bir efsane değildir. Avusturalyalılar için bir efsanedir çünkü onların en tanınmış futbolcusudur. Aynı bizdeki Hakan Şükür gibi.

Hakan Şükür Galatasaray'da efsane olmuştur, Avrupada değil. :) Harry Kewell Avustralya'lı bir futbolcu ve gittiği her kulüpte taraftarının sevgisini kazanmış ve çok iyi bir futbolcu olmuştur.

Geri
Üst Alt