Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Olacak ama henüz değil

Futbolu bıraktığı gün Galatasaray altyapısında göreve başlasın hemen. Çocuklara top kontrolü,top sürme ve şut çekmeyi öğretse yeter... Ondan iyi yapan yok çünkü bu işi...

7-8 yıldır Galatasaray a gelen en iyi futbolcudur bence

Büyük adam valla.

Parçalı da ne kadar yakışıyor yahu! Bu adam insansa ben neyim şimdi :90:

Kewell transferi oynamış olduğumuz bir kumardı; bu kumarı kazandık. Kewell efsane olma yolunda.

efsane oldu bile bence, ve bir formanın bi insanın bünyesinde bu kadar düzgün durduğunu

daha önce görmedim. sanki forma üstüne dikilmiş gibi..

Bize kendisini ispat etmiş olsada henüz Rijkaarda kendisini ispat edip edemediği şüpheli Keitanın cezası ona yaradı ancak Keita dönünce bakalım ne olacak.Büyük ihtimalle Ardanın ve Nondanın yedeği olacak

Bize kendisini ispat etmiş olsada henüz Rijkaarda kendisini ispat edip edemediği şüpheli Keitanın cezası ona yaradı ancak Keita dönünce bakalım ne olacak.Büyük ihtimalle Ardanın ve Nondanın yedeği olacak

yau bırak hocam yaa, nereye yedeği oluyor ? onların hiçbiri Kewell'ı kesemez hiçbiri.. takımı ayakta tutan adam Kewell...

Bencede kesmemeli ancak Rijkaardın öyle düşündüğünü sanmıyorum.

Bencede kesmemeli ancak Rijkaardın öyle düşündüğünü sanmıyorum.

barış gibi adı sanı duyulmamış bir adamı elanoyu kesip oynatan teknik direktörün bana adam kayırdığını söyleyen olursa çok değişik yerlerimle gülerim...

Kim iyiyse o oynar kardeşim, Harry de takımın şuanda en iyisi..

Asist yine müthişti.Helal olsun vallahi.

Gönüllerde efsane olduğu kesin.

Maçlarda anlık oynamıyor, performansını genele yayıyor, ya aslında Lider gibi, herkese örnek oluyor:D

Adam gibi adam eleştircek bişeyini bulamıyorum.

olsun beeee :) yakisir ona. Sonucda Kewell .. olmayi yavas yavas hak ediyor !

Efsane olmak kolay değil..

Kewell'i beğeniyorum ama. Çok dürüst, işine saygılı, meslektaşına saygılı beyefendi bir adam. Futboluda son haftlarda had safhada form olarak.. Gerçekten iyi form tuttu. Kewell Form tuttu. Arda Form düşürdü. Bu nasıl tezattır :)

bazen kız arkadaşımla maç izliyoruz kewelli sorar hep adı ne diye.futbolculuğu adamlığı tamam ama çok da yakışıklı..kewell tamam harry de iyi yani:) yönetim 2 sene daha uzatsın ne bekliyoruz anlamış değilim.

sanirim ortak cevap bu, herkesin Harry hakkinda durust, ornek bir futbolcu oldugunu tekrarliyor, ama bir haci olmasi icin tek basina takimi maclarda sirtlamasi lazim, ve "tek" basina kupalar kazandirmasi lazim, heleki avrupa arenasinda,

ve bu ozelligi malesef yok, cok iyi bir oyuncu, kondisyonunu tum maca yayamazsa bile oynadigi cogu macti artilarini sahaya dokuyor, ama bir Hagi klassindaki bir futbolcudan cok uzak.

o yonden efsane olmasi icin cok zor veya gelecek sezon kontrati uzatilir ise, bu yazdigim ornekleri gerceklestirir ise ozaman kesinlikle aday olur, ama su anlik

senin verdigin gibi kisa ve oz:

Hayir.

Geri
Üst Alt