Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry Kewell KALMALI'dır!!! | Destek Başlığı

böyle bir ruh ve profesyonelliğin buluştuğu oyuncular zor bulunur... yedekte otursun ama takımda olsun 7 yabancı neyimize yetmiyor... 8. Kewell olsun ruhu yeter o kulübede... oyuna girince rakiplerin kewell giriyor demesi yeter... yönetim duy bu sesi!!!

Merak etme onur seni bilmiyorum ama ben o videodan anlayabilecek düzeyde ingilizceye sahibim.. İşim gereği britishlerin arasında öğrendim ingilizceyi.. Dolayısıyla o videoda senin iddia etiiğin tarzda cümleler kesinlikle yok.. Aksine sürekli memnuniyetinden bahsediyor harry :animation:

Yahu sorun orada kalacak mısın imzalayacak mısın sorusunu hep geçiştirdi.

Kalmayacağı Ocak ayından belliydi yönetim onun için Nonda'yı feda etti bu atlanmaz ama kimse Nonda gidiyor kampanya başlatalım felan demedi resmen arkasından vurduk Nonda'nın

Tam destek.

Böyle bir profesyoneli yollayıp aldıkları oyuncu disco kralı Serdar Özkan. Aferin yönetim.

stay with us harry kewell

Nöbetteyiz...

Adam gitti,bu ayaklanmada neyin nesi.Bir Kewell gider diğeri gelir

Kewell gitmesin denilebilir de bu başlık biraz acayip olmuş :o.Zaten taraftardan çekinip nasıl devre arasında sözleşmesini dondurmadılar anlamadım.Çoçuk işi mi bu.Yönetim yavaş yavaş hatalarını anlamaya başladı getirdiği isimler yollamaya çalıştığı oyuncular

Artık savaşan takım zamanı

Tek yönlü kanat oyuncuları bitmeli artık..Sol açık defansa da gelecek pres de yapacak 34 maçında 30unda da oynayacak top tutacak orta açacak çalım atacak ikili mücadeleye girecek.Aynı şekilde sağ açık da.

Ha bu kanattaki oyuncular diyorsa ben her maç asist yaparım gol atarım o yüzden defansa da az gelirim pres de az yaparım o zaman olur

İstediğiniz kadar ruh ve profesyonellik olsun,sahada bunlar maç kazandırmıyor.Bir oyuncunun oynayıp gol atması maç kazandırıyor.

Özellikle yabancı kontenjanına her sakatlandığında 2 ay giden bir oyuncunun olması yanlış.Cristiano Ronaldo'nun da çok iyi bir kişilik sahibi olduğu söylenemez.

Adam gitti. Sizin yüzünüzden devre arasında Nonda gitti. Birinin arkasından ağlayıp durmayın. Kaç kere şampiyon yaptı. Kaç kupa kazandırdı. Bunu Hasan için yapsaydınız ya.

İstediğiniz kadar ruh ve profesyonellik olsun,sahada bunlar maç kazandırmıyor.Bir oyuncunun oynayıp gol atması maç kazandırıyor.

Özellikle yabancı kontenjanına her sakatlandığında 2 ay giden bir oyuncunun olması yanlış.Cristiano Ronaldo'nun da çok iyi bir kişilik sahibi olduğu söylenemez.

Yani takıma karakter yoksunu, apaçi tiplemeleri dolduralım yeter ki maç kazanalım. Bu mudur vizyonumuz. Buysa eyvallah.

Kewell savaşmıyor mu diyorsun?

Ayrıca bir Kewell gider bir daha da gelmez.

Kewell vardıda ne oldu bu sene.Bize sakat adam lazım değil.Çok duygusalsınız,gidin pembe dizi seyredin daha iyi.Futbol bu futbol,duygusallığa yer yok!

Adam gitti. Sizin yüzünüzden devre arasında Nonda gitti. Birinin arkasından ağlayıp durmayın. Kaç kere şampiyon yaptı. Kaç kupa kazandırdı. Bunu Hasan için yapsaydınız ya.

Taraftar baskı yapıyorda kalsın diye,Kewell'ın umrunda bile değildir.Öyle adamlar alacağı paraya bakar.

kalmak istemeyen kewell degilmi?kalmak istemiyosa istemez niye aglıyonuz arkasından.kewell gider başkası gelir.sezonun yarısındada yoktu bu adam.

ne zaman efsane oldu ben anlamıyorum niye efsane bu adam.yararlıydı hasta sakat olmasa faydalı bi oyuncu ama malesef hasta sakat

zaten bu durumda olmasa bizede gelmezdi.

evet arkadaslar kızmayın ama devamlı sakat olan bırı yada her an sakatlancak dıye korktuğumuz bırı değilde daha sağlam daha aktif herzamn hazır olan oyunculara ıhtıyacımız var dılerım yönetım kewellı yollarken en az onun kadar kalıtelı zekı karakterlı ve yeteneklı bır ısmı kadromuza katarlar...

Yani takıma karakter yoksunu, apaçi tiplemeleri dolduralım yeter ki maç kazanalım. Bu mudur vizyonumuz. Buysa eyvallah.

Sen git Kewell'a tapmaya devam et.

Ayrıca evet,maç kazandıran özellikte olduğu sürece apaçi olsun,kişilik yoksunu olsun oyuncular gelebilir.Yeter ki aldığı paranın hakkını versin,oynadığı her maç istikrarlı bir performans sergilesin.Keita'nın da çok muazzam bir kişilik sahibi olduğu söylenemez.

kalmak istemeyen kewell degilmi?kalmak istemiyosa istemez niye aglıyonuz arkasından.kewell gider başkası gelir.sezonun yarısındada yoktu bu adam.

ne zaman efsane oldu ben anlamıyorum niye efsane bu adam.yararlıydı hasta sakat olmasa faydalı bi oyuncu ama malesef hasta sakat

zaten bu durumda olmasa bizede gelmezdi.

Ne kadar anlatsanda anlamaz bazı taraftarlar.Kewell'ı efsane yaptılar hemen.

Sen git Kewell'a tapmaya devam et.

Ayrıca evet,maç kazandıran özellikte olduğu sürece apaçi olsun,kişilik yoksunu olsun oyuncular gelebilir.Yeter ki aldığı paranın hakkını versin,oynadığı her maç istikrarlı bir performans sergilesin.Keita'nın da çok muazzam bir kişilik sahibi olduğu söylenemez.

Üzgünüm ama şuan Fenerbahçe bu karakter yoksunu tiplemelerle dolu ve buyüzden değil mi şampiyon olamadıklarında Türkiye bayram yaptı.

Argümanı da sen git Kewell'a tapmaya devam et diye devam ettirmen 10 puan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt