Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry Kewell KALMALI'dır!!! | Destek Başlığı

?

Kewell'in en az bir yil daha bizde kalmasindan yanayim.!

Gökhan Zan kalıyorsa Kewell'da kalmalıdır.

Ben de soruyorum : takima daha fazla katki yapan Nonda'ya neden ayni ilgi göserilmedi ?

Yönetim ya Kewell'ı göndericekti yada Nonda'yı. Kewell sakattı Nonda sakat olmamasına rağmen hiçbişey yapamıyodu. Taraftarda Kewell.n kalmasını isteyince Kewell kaldı Nonda gitti.

harry kewell ı isteyenler futboldan anlamayan romantiklerdir

Konu sabitden indirildi. İndexdende kaldırılacaktır.

Kewell'da istikrar yok sorun orda zaten

Kewell son yıllarda bize gelmis en kaliteli futbolcudur. Geçen sezonun büyük kısmında oynamasada Baros'tan sonra takımın en golcü oyuncusu

olduğunu unutmayalım. 32 yaşında olduğu için vazgeçiliyorsa çok yazık.

Kaç yıldır bazı yıldız oyunculara müsamaha gösteren yönetimimiz esas Kewell'a

göstermelidir.

Böyle yıldız isimleri takıma kazandırmak kolay değildir. Ama çok kolay vazgeçiyoruz. Bu sezon oynadığında kendisinden kaç yaş küçük takım arkadaşlarından bile daha fazla mücadele eden kewell değilmiydi ?

Jo'nun İstanbul'a geldiği gün Haldun Üstünel, Kewell'ın gönderileceği haberlerini Harry Kewell'ın gidişide gelişi gibi olacak diyerek yalanlamıştı.

Bence yönetim en azından Dünya Kupası'ndaki performansını beklemeliydi.

Bu takımda kimlerin oynadığına ve kimlerin transfer edildiğine bakarsak Harry Kewell'ın Türk Telekom Arena'da oynaması gerekmez mi arkadaşlar ?

Bu başlığın bir mantığı yokki sabitten indirilmesinin bir mantığı olsun...Yıllık 3 milyon euro talep eden ve sakatlanma riski çok yüksek olan,hatta garanti olan bir adam kalsın denirken mantığınız nerdeydi,başlık sabitten düşürülmek istenincemi mantığınız aklınıza geldi...

Bu başlığın bir mantığı yokki sabitten indirilmesinin bir mantığı olsun...Yıllık 3 milyon euro talep eden ve sakatlanma riski çok yüksek olan,hatta garanti olan bir adam kalsın denirken mantığınız nerdeydi,başlık sabitten düşürülmek istenincemi mantığınız aklınıza geldi...

Sorduğun soru defalarca tartışıldı defalarca cevaplar verildi soruna.. Mantıktan dem vuran arkadaşım sana herşeyi bi tarafa bırakıp bi soru sorayım.. Yukarda "Kewell kalmalıdır, destek başlığı" nı gördüğün halde hem köstek olup hem de gitmesini isteyerek hangi mantıkla buraya mesaj yazıyorsun.. :SS:

Ben de soruyorum : takima daha fazla katki yapan Nonda'ya neden ayni ilgi göserilmedi ?

Takıma daha fazla katkı yaptığı gerçek değil. Kewell sırtladı neredeyse 10. haftadan beri takımı. Nonda'ya gösterilmemesinin nedeni yerlerde olan performansı, sakatlıgı yüzünden haftada 1 antremanla oynaması vs. Antep maçında ıslıklanmıştı hatta, inanılmaz yanlış. Bana kalsa bu iki isimden önce Leo gitmeliydi ama o zaman Selçuk itelememişti 5435345 metreden.

Takıma daha fazla katkı yaptığı gerçek değil. Kewell sırtladı neredeyse 10. haftadan beri takımı. Nonda'ya gösterilmemesinin nedeni yerlerde olan performansı, sakatlıgı yüzünden haftada 1 antremanla oynaması vs. Antep maçında ıslıklanmıştı hatta, inanılmaz yanlış. Bana kalsa bu iki isimden önce Leo gitmeliydi ama o zaman Selçuk itelememişti 5435345 metreden.

Istatistik olarak bakarsak Nonda daha fazla katki yapmisti.

Ama soruyorum; devre arasi gelmis Nonda tedavi olabilirdi o surede. Sezon sonuna kadar sakat olan adam'i takimda tutup (en azindan sözlesmesi dondurulabilirdi) gidip tek forvet'ini yollayip yerine Jo'yu alip (AL'de oynuyamiyor bile) ve orta saha'ya transfer yapmamasi nekadar mantikli?

Ben burda defalarca yazmistim yönetim çok büyük hata yapiyor diye. Aşıri Kewellcilarlada bunu Allah bilir kaç kez tartismistim. Bizim bu sezon basarisiz olmamimizin sebebi 70% yönetim'dir.

Nonda'nın rahatsızlığı tedavi edilcek birşey değildi o dönemde.Oyuna sonradan girdiği 20 dk'da eski Nonda gibi oynuyordu.Ama Nonda'nın 90 dk sürekli oynadığını hatırlamıyorum.Üstüne üstlük iki 90 dk'dan 3.sünü kaldıramıyordu.

O dönem Nonda'nın gitmesi en mantıklısı idi.

Nonda'nın rahatsızlığı tedavi edilcek birşey değildi o dönemde.Oyuna sonradan girdiği 20 dk'da eski Nonda gibi oynuyordu.Ama Nonda'nın 90 dk sürekli oynadığını hatırlamıyorum.Üstüne üstlük iki 90 dk'dan 3.sünü kaldıramıyordu.

O dönem Nonda'nın gitmesi en mantıklısı idi.

Nonda sonradan girerek takımı birçok kez ipten almıştı. Kewell'a lafım yok. Ama yönetim acayip yanlış bir iş yaptı. Madem Kewell gicecekti(biliyorlardı yada bilmiyorlardı !!!), Nonda niye gitti. Sırf bu yüzden kaybettik onca şeyi. Kewell gidersede saçma kalırsa da saçma olacak.

Dediğim gibi o dönem Nonda'nın gitmesi mantıklı idi.O zamanki karar sonunda yönetimi suçlamam.

4 hafta sonra dönicek denen Kewell,3 maç arka arkaya oynayamayan Nonda,Sadece tek bir 90dk bile kaldıramayan Nonda ile bütün 2.yarı geçmezdi.

Takımda forvet yoktu belki başka ama eminim 2.yarı sadece Nonda ile gitseydik.Herkes "Kewell niye gitti?" falan demeye başlıcaktı.Gençler maçında bile bu adam yuhlandı.Geriye kalan dönemde paramparça ederdik Nonda'yı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt