Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry'ye Destek Topiği #19

-Nonda olsaydı şu anda hiçbir şey farklı olmazdı.

Iste gayet sacma bir laf. :tiphat:

Stoper olsa Hamburg maclari farkli olur muydu? Iste bu yuzden Nonda'nin olmasi isleri degistirirdi aga. Hadi Kewell'i da bosver, Nonda'yi gonderip Jo'yu getirmek nasil bir aptalliktir yahu, kim veriyor bu kararlari?

Nonda'nin gonderilmesi hataydi, Kewell'in gonderilmemesi dogru karardi, DosSantos'un alinmasi hem dogru hem yanlisti. Dogruydu; zira gelecek vaad eden, yetenekli ve genc futbolcuydu. Yanlsti;yabanci kontenjanindan dolayi Nonda gonderildi, hem de mevki itibari ile de cok fazla gereksinim duyulmayan bir futbolcuydu.

Fakat, burada yonetim bir karar verdi daha dogrusu vermek zorunda kaldi ve Nonda'yi gonderdi. Bu seneki basarsizliklarin sebebi topyekun "Nonda'nin gonderilmesidir" demek yanlistir bence.

Bunlar tabii ki "bence", nitekim "sizce" olmayabilir:)

Saygilar efenm:)

Stoper olsa Hamburg maclari farkli olur muydu? Iste bu yuzden Nonda'nin olmasi isleri degistirirdi aga. Hadi Kewell'i da bosver, Nonda'yi gonderip Jo'yu getirmek nasil bir aptalliktir yahu, kim veriyor bu kararlari?

bu yonetimin kafasi calismiyor bu bir gercek

nondayi tutmakta hata, joyu getirmekte

sartmi hatali is yapmak

alsaniza yerine avrupa kupasinda oynayacak golcu

niye bi tarafi dogru yapip diger tarafi bozuyorsunuz

ben butuun guvenimi kaybettim yonetime bunun nedenide transfer degil

bu fenerin 2 mac cezasina sessiz kalmalari

hala dusundukce tepem atiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mad::sopa:

Gokhan sakatlanir cam adam

Linderoth takimin parasini yedi :(

Kewell'a gelince KARIZMA, HARRY'E DESTEK falan filan

Ne ulan bu

Bana ne Kewell'dan arkadas, topcu mu kalmadi dunyada. Onu, Leo'yu gonderemeyip Nonda'yi gonderen ustune Jo'yu alan yonetim utansin.

Linderoth kim renkdaş

Ben o kararları korumam zaten.Jo'yu almak falan çok saçmaydı.

Benim sadece dediğim şey o zaman Nonda giderdi, Nonda gitti.O gün herkes Nonda gitsin dedi.Şimdi herkesin Nonda'nın gitmesi yönetimin suçudur,şakşakçıların suçudur demek ne kadar doğru?

Jo'yu hiç almamalıydık.Nonda kalsaydı hiçbirşey değişmezdi evet bunuda hala söylerim.Adam forvetti falan tamam ama son dönemlerini biliyorduk.Zaten Nonda bizde kalsaydı sakatlanıp, veya şu an futbolu bıraktığı nedenden(nedeni bilmiyorum) ötürü bize bir yararı olmıcaktı.Bütün yıl Nonda ile geçmezdi.

bence nondanin gitmesi suc degildir adam futbolu birakiyor seviyesi bu 15 dkk oynar anca siz tutalim diyorsunuz helal olsun

ama kalkip jo gibi dangalak adami getirmeyin be dayi:) adam avrupada oynamiyor:)

Nonda'nin futbolu biraktigi yok bir kere.

Nonda tedavi için yeni takımla sözleşme imzalamadı yeni sezonda bir kulübe imza atacaktır ;)

Nonda tedavi için yeni takımla sözleşme imzalamadı yeni sezonda bir kulübe imza atacaktır ;)

tahminim GS seviyesinde olmaz bu klup

bu arada yanlis anlamayin sakat yasli olmasa buyuk topcudur nonda baba

ben sadece gondermek hata denemez diyorum eger yerine genc bi golcu alirsan avrupada oynatabilecegin falan diyorum

:akansular:

Lan adami transfer sezonunun bitimine 2 gun kala yollarsan adam takim degil havaalanina gidecek taksi bulamaz, takim bulamadi diye futbolu birakmis olmuyor merak etmeyin.

Sadece gercek yasi olan 45 yoluna tas koyabilir Nonda reisin.

Sen herhalde çözemiyorsun olayları.

Nonda gönderilceği zamana geri dön 2 saniyeliğine, bak bakalım neler görüyorsun?

Kewell 4 hafta sonra geri dönüyor,ve ilk yarıda takımın açık ara en iyi oyuncusu.Takıma transfer yapılmış, ve yabancı göndermemiz gerekiyor.Takımın en zayıf halkası Linde idi o gitti.Sonra bir transfer daha yapıldı.Sonraki zayıf halka o dönem topa vurucak hali kalmamış olan,2 maç arka arkaya oynayamıcak olan Nonda.

O dönem Kewell gidemezdi zaten çok saçma olurdu.Adam 4 hafta dönicekti çünkü.Olmadı sağlık ekibi falan derken istenilen olmadı.

Sen şimdi gelip diyorsun bütün yıl şakşakçılardan dolayı böyle oldu ha?O dönem Kewell gitseydi Uefa'da final oynardık diyorsun ha?

O zaman senin gözünü kapatan "Anti-popülerist özentiliği" mi diyim bilmiyorum ama, senin de anlaman gereken şey şudur:

-Nonda olsaydı şu anda hiçbir şey farklı olmazdı.

Kesinlikle oyle diyorum. Kewell'in soz verilen tarihte donecegine inanmak asil ahmaklik olan. Ben suan burada yazdiklarimi o zamanda yazmistim, gir Kewell basligina bak. Nonda olsa evet Atletico'nun yerinde olurduk. Zira sonrasinda Baros geri dondu.

Lan adami transfer sezonunun bitimine 2 gun kala yollarsan adam takim degil havaalanina gidecek taksi bulamaz, takim bulamadi diye futbolu birakmis olmuyor merak etmeyin.

Sadece gercek yasi olan 45 yoluna tas koyabilir Nonda reisin.

Bu arada kimse Nonda'nın futbolculuğuna laf atmıyor zaten.

Ama benim duyduğum Nonda kulüp bulamadığı için değil,ciddi sağlık sorunları nedeni ile bıraktım demişti.Kör olma tehlikesi falan varmış deniliyordu zamanında.

Bu arada son 20 dakika oyuna girip,eski Nonda gibi oynayıp, rakibi dağıtmasını herzaman özliyeceğiz.Ama Nonda ile 90 dakika da olmuyordu. :o

Fener'in Kewell'i almasi halinde Saracoglunda garanti bir galibiyetimiz, seyicisiz maca denk gelirse bir hezimetimiz var. Kewell eski temposunu bundan sonra hic bir sekilde yakalayamaz.

Taraftarlardan bir 11 çıkarsalar bizi yine yenerler o statta.Kewell zaten bizde tempolu oynamadı hiçbir zaman eğer sakatlanmazsa yine kaldığı yerden devam eder.

Kewell sezon ortasında gönderilecekken taraftarlar yönetimin işine karıştı.

Yönetim gitti Nonda'yı gönderdi.

Ne Kewell'ı gördük ne Nonda'yı sezon sonuna kadar.

Böylece taraftarların böyle işlerde amatörce davrandıkları belgelenmiş oldu.

Nonda kalsaydı belki Galatasaray'ın durumu daha farklı olabilirdi.

Belki de olmazdı ama en azından 10-15 tane maça kendi mevkisinde

oynayacak bir futbolcuyla çıkacaktık.

Şuanda da Kewell'ın gönderileceği haberi çıkmış.

Bari bu sefer yönetimin işine karışmayın.

Taraftarlardan bir 11 çıkarsalar bizi yine yenerler o statta.Kewell zaten bizde tempolu oynamadı hiçbir zaman eğer sakatlanmazsa yine kaldığı yerden devam eder.

Tempolu oynadi demedim, eski temposunu bile bulamaz dedim. Fener'i orada bir ila iki mac icinde yenecegiz.

Destek topiği kapansın artık.

Kewell gitti.

Hayri'ye destek topiği diye okudum ilk gördüğüm zaman. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt