Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry'ye Destek Topiği #19

daddy cool seni cok ozleyecegiz. :( umarim dunya kupasinda basarili olursun..

Hoşçakal Aslan Parçası, seni çok ama çok özleyecegiz... Galatasaray formasına ve ruhuna çok yakıştın.. Keşke seni en azından güzel bir veda maçıyla ugurlayabilseydik.. Bundan sonraki hayatında gönülden mutluluklar.. sakatlık kapını hiç çalmasın emi.. üzgünüm hem de çok üzgün.. ama hayat bu inşallah seni aratmayacak birilerini buluruz yakın zamanda.

Bu ülkeye Hagi gibi bi futbol ilahı geldi ama en sevdiğim yabancı sensin Harry :(

Galatasarayıma geldiğin günden beri gönlümde taht kurdun . Seni çok seviyoruz Harry Potter. İnşallah D.Kupasında insanüstü bir performans gösterirsinde Haldun'un o sözleri söylediğine pişman edersin. Bu Taraftar seni unutmayacak.

Yönetim para konusunda anlaşamadığı için kewell ile yolları ayırdı.Kewell yıllık 2 milyon euro isterken yönetim 1.4 milyona kadar çıktı ama kewell bu rakama hayır diyince ve 3 yıllık bir sözleşme diretince yönetim yolları ayırdı.Kısaca kewell paragözlük etti biraz.

Yaptığı tüm katkılardan ötürü kewell'a teşekkür ediyoruz.Gerçekten profosyonellik duruşunu tekrar bize gösterdiği için...

Kalitesi ve profesyonelliği tartışılmaz ama aşırı profesyonel o da ayrı. Yolu açık olsun, destek olunacak çok da birşey yok.

Hizmetleri için teşekkür ederiz.

yönetim sezonu hata ile açıyor hadi bakalım:mad:,bjk yada fener e gidip orada ligin ağzına m.çarsa görürüz

Kewell'ın gidişine mantıklı deniyor lan,kafa atıyorum duvarlara.Sizinki mantıksa benim ki ne?

Kewell'ın gidişine mantıklı deniyor lan,kafa atıyorum duvarlara.Sizinki mantıksa benim ki ne?

mantıklı mantıklı yabancı düşmanı,pislik,kaşar köşe yazarları yok koşmuyo yok çok para alıyo gibi mal mal konuşuyolar ya

Yönetim yanlışlarla gidiyor bakalım,sonumuz ne olacak.

Kewell gibi özel bir oyuncunun takımda olmasının hiçbir zararı olmazdı.Kewell'ın istediği ücret çok aşırı birşey değil.Ayrıca adamın iyileşememsinde bizim sağlık ekibinin de payı olduğu bir gerçek.Umarım Dünya Kupası'nda unutulmaz bir performans sergilerde bizimkiler tekrardan nasıl bir hata yaptıklarını anlarlar.

Aerkadaslar,

buraya yazdigim ilk mesajimda Kewell'in Galatasaray'da en cok sevdigim futbolcu oldugunu belirtmistim. Hatta daha da ileri giderek baska bir forumda, sezon ortasinda giderse yonetimi protesto edecegimi soylemistim.

Ama maalesef baktigimiz zaman isin asli astari oyle degil iste... Sezon basinda yapilan "Flash" transferlerin ardindan buyuk umutlarla yeni sezona girmistik. Fakat ardarda yasadigimiz sanssizliklar, sakatliklar, sorunlar ve yapilan hatalarin sonucunda sezonu kupasiz ve cok basarsiz sayilabilecegimiz bir yerde bitirdik.

Zaten son 3 senedir sakatliklardan cektigimiz kadar da hicbir seyden cekmedik - burada kulup saglik heyeti de tartisilmakta- ama neyse, velhasil kelam ozellikle son iki senedir tam anlamiyla bir KABUS yasamaktayiz. Burada suc dagilimi yaparsak yonetim teknik heyet ve taraftarlarin da suc daglimi esit sekildedir bence...

Konumuza donecek olursak; bugun Kewell gonderilecekse bircogumuz elbette buyuk bir uzuntu yasayacagiz, bu kacinilmaz. Fakat aslolanin GALATASARAY oldugunu dusundugumuz zaman, yonetimin de sapkasini onune koyarak radikal degsiklikler yapmasi gerektigi kanaatini getirmekteyim. Bu kadar problemin, sakatligin yasanmasi normal bir durum degil. Kewell giderse sorunlar bitecek mi? Hayir tabii ki! Ama belli ki, yonetim de son iki sezonda yasanilanlari gelecek sezonlarda yasanmasini onlemek amaciyla boyle bir karar alma asamasina gelmistir. Ben de sahsim adina, Kewell'in kalmasini fazlasiyla arzu ediyorum ama yonetimin alacagi karara da saygili olacagimi belirtmek isterim.

Son olarak umuyorum ki, bu sadece Kewell'in gonderilmesiyle bitmez ve son iki sezonda yapilan butun hatalardan ders alip bu hatalari telafi edecek adimlar atarak yeni sezona girmemizi saglarlar. Ote yandan, gelecek sezon da bizim icin pek iyi olmayacak. Zira, transfer demek sadece yildiz transferi degildir; ihtiyaci olan bolgelere en iyisini de degil ama en azindan Galatasaray'a yakisacak topcularin alinmasini bekliyorum.

Lan Kewell yollanır mı? Aferin yönetim, asıl kalacak adamları yolluyorsunuz. Nonda- Kewell'ı yolladınız, takımın içine ettiniz. Nonda'nın yerine Jo getirdiniz, Kewell'ın yerine de bir Jo getirin tam olsun !

Devre arasinda sakatken yönetim yollayacakti,gene böyle protestolar,duygusal yazilar yüzünde kabak Nondanin basinda patladi,zararin neresinden dönersek kardir,gecen seneki hatayi bu senede tekrarlayip kewell i kadroda tutarsak ve dünya kupasindan sakat dönerse bunun hesabini kim verecek ki,kewell da öyle cok mücadele gücü olan,rakibi isiran bir futbolcu degildi.Isin özeti sudur ki,kewell bile bu kadar umursamiyorken ve ücret konusunda fedakarlik yapmiyorken,gene niye kewell ci olduk anlam veremiyorum.

Bir oyuncumuz takima katki verdiyse ve biz ona bunun karsiliginda katkilarindan bile fazla karsiligini ödediysek,bu ayrilisdan ben duygusal olarak hicde üzülmem.

Yönetimi bu yil yapmaya calistiklari isler icin kutluyorum,basarirlarsa,daha dogrusu sansimizda yaver gidip alinan ve alinacak genclerden yarisindan bile iyi performans alirsak sanirim ne demek istedigim daha iyi anlasilacak.Sunu bir kere kafamiza sokalim,belki avrupada kewell gibi profesyonelleri arariz ama özellikle TSL de kewell gibi tek devrelik adamlar malesef barinamiyor,yönetimde bunu 2 yil gecikmelide olsa anladi ve özellikle fizik gücüne dayali takim olusturmaya önem veriyor.Tekrar ediyorum,yönetimin yaptigini dogru buluyor ve tamamen yönetimimize güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt