Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry'ye Destek Topiği #19

Kewell ı gönderecek olsalardı bunu sezon ortasında yaparlardı merak etmeyin kalacaktır :yenieek:

Kewell yaşlandı veya artık eskisi gibi oynayamayacak,çok iyi bir oyuncuydu ve sadece yarım sezon kullanabildik neyazıkki.Kewell giderken umarım bizim sağlık ekibimizde ona eşlik eder.Sanki sağlık ekibi deil sakatlama ekibi mübarek.

The trouble with Harry on MSN Video

arkadaslar, ingilizce bileniniz bunu dinlesin lütfen.

Kewell ocak ayinin sonunda bir ameliyat geçirmis avustralya'da.

ameliyattan hemen sonra gözlerini açtiginda ilk sordugu su: Ne zaman dönebilirim sahalara?

Doktor: 4 hafta içinde çalismalara baslarsin.

Doktor bu tür sakatliklarda dünya çapinda bir uzmanmis.

Kewell Istabula gelince her sey adeta alt üst olmus, bizim SAGLIK EKIBIMIZ! Kewell'a baska bir tedavi uygulanmis, halbuki avustralyali doktor ne tür bir tedavi uygulanicagini rapor yapmis. Kewell tabii ki onlara güvenmis maalesef.Her doktora güvenmelisiniz mecburen diyor.

Kewell bizim yönetimimize avustralyali doktorun raporunu vermis. Yani Kewell'in herhangi bir kazigi söz konusu olamaz yönetime. Avustralyali Doktor Mart ayinda sahalardasin demis yani.

Bundan sonra Kewell anlatirken adeta yüzü düsüyor ve saglik ekibimizi suçlamaktan kaçiyor, muhabir kadinda dalga geçiyor onun ile niye suçlamiyorsun diye. Kewell basliyor anlatmaya: baska bir tedavi yapacagiz dediler, bende güvenip tamam dedim. Neye ugradigimi sasirdim". 1 ay boyunca yürümekte zorlanmis arkadaslar.Bunu anlatirken yüz ifadesini bakarmisiniz, adam pisman bu tedavi yi yaptigina. Yatakta dönemiyormus uydugunda. Yani tamamiyla bir saglik ekibi sorunu ortada, bu sayedede kewellin dünya kupasinda oynamasi hala zor.

Kewell gönderilirse adeta haksizlik olur. Yönetim duy bu sesi..

Not: Galatasaray Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Kurdoğlu, "Kewell'ın teşhisini biz koyduk. Kendi isteğiyle gidip ülkesinde ameliyat oldu. Fakat, orda Kewell'a hiç olmayacak şekilde iki aya sahalara dönersin diyerek oyuncunun beklentilerini yükseltmişler. Halbuki kendisinin en az 4 aya ihtiyacı vardı" diyerek, Kewell'ın aklının çelindiğini söyledi.

Sizmisiniz uzman? Yoksa o avustralyali doktor mu? Her sey zaten ortada. Baros da ayni seyler, Serkan Çalik, Ugur Uçar. Bunlarin hepsi ortada..

Alakası yok devre arası yeni transferdi ismin önemi yok.

Ama taraftar çocuk gibi ağlayıp sızlamasıydı Nonda gitmezdi.

Ama sonuç ortada...

+1905.

Burda kaç kere dedim Allah bilir.

Sezon sonuna kadar sakat kalacak adam'in takimda tutulmasi ve onun yerine tek forvetimiz olan Nonda'yi yollamak malliktir diye ama iste....

'Kewell giderse GS'limigi askiya alirim" diyenler bile vardi ya

@Okan Öztoprak

Niye kardeş Avustralyalı doktor çok şey mi biliyor ?

Yakmış Kewell'ı işte her olayda bizimkilere b.k atmaya gerek yok

@Okan Öztoprak

Niye kardeş Avustralyalı doktor çok şey mi biliyor ?

Yakmış Kewell'ı işte her olayda bizimkilere b.k atmaya gerek yok

Abi ne b.k aticam, adam bas baya uzmanmis . Kewell sürekli bu adama kontrol olmaya gidiyormus. Kewell kaçiniyor bizim ekibi suçlamaktan. Fakat gerçek bu.

Adam'a acimak lazim, 1 ay yürüyememis adam gibi.

olm nonda yaşayan cesetti la resmen:o

Jo çok mu farklıydı oynadığı maçlarda ? Nonda yürüyen cesetti hiç değilse Jo ayakta bile duramıyordu . Eğer gerekli desteği verseydi çok bilmiş taraftar Nonda o vasat performansından kurtulup eski performansına dönerdi bundan adım gibi eminim .

The trouble with Harry on MSN Video

arkadaslar, ingilizce bileniniz bunu dinlesin lütfen.

Kewell ocak ayinin sonunda bir ameliyat geçirmis avustralya'da.

ameliyattan hemen sonra gözlerini açtiginda ilk sordugu su: Ne zaman dönebilirim sahalara?

Doktor: 4 hafta içinde çalismalara baslarsin.

Doktor bu tür sakatliklarda dünya çapinda bir uzmanmis.

Kewell Istabula gelince her sey adeta alt üst olmus, bizim SAGLIK EKIBIMIZ! Kewell'a baska bir tedavi uygulanmis, halbuki avustralyali doktor ne tür bir tedavi uygulanicagini rapor yapmis. Kewell tabii ki onlara güvenmis maalesef.Her doktora güvenmelisiniz mecburen diyor.

Kewell bizim yönetimimize avustralyali doktorun raporunu vermis. Yani Kewell'in herhangi bir kazigi söz konusu olamaz yönetime. Avustralyali Doktor Mart ayinda sahalardasin demis yani.

Bundan sonra Kewell anlatirken adeta yüzü düsüyor ve saglik ekibimizi suçlamaktan kaçiyor, muhabir kadinda dalga geçiyor onun ile niye suçlamiyorsun diye. Kewell basliyor anlatmaya: baska bir tedavi yapacagiz dediler, bende güvenip tamam dedim. Neye ugradigimi sasirdim". 1 ay boyunca yürümekte zorlanmis arkadaslar.Bunu anlatirken yüz ifadesini bakarmisiniz, adam pisman bu tedavi yi yaptigina. Yatakta dönemiyormus uydugunda. Yani tamamiyla bir saglik ekibi sorunu ortada, bu sayedede kewellin dünya kupasinda oynamasi hala zor.

Kewell gönderilirse adeta haksizlik olur. Yönetim duy bu sesi..

Not: Galatasaray Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Kurdoğlu, "Kewell'ın teşhisini biz koyduk. Kendi isteğiyle gidip ülkesinde ameliyat oldu. Fakat, orda Kewell'a hiç olmayacak şekilde iki aya sahalara dönersin diyerek oyuncunun beklentilerini yükseltmişler. Halbuki kendisinin en az 4 aya ihtiyacı vardı" diyerek, Kewell'ın aklının çelindiğini söyledi.

Sizmisiniz uzman? Yoksa o avustralyali doktor mu? Her sey zaten ortada. Baros da ayni seyler, Serkan Çalik, Ugur Uçar. Bunlarin hepsi ortada..

Bizim sağlık ekibin decidden bişey varsadece onlarda değil Barosun ayak tarak kemiği kırıldı 3 ay dönecek dendi 6 aya yakın oynamadı.Deividin fibula kemiği kırıldı ayak kırılması içinde en zor sakatlıklardan biridir , sezonu kapattı diyordu basın 4 ayda döndü.

Destek olsak ne yazar, gidiyor. :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt