Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry'ye Destek Topiği #19

Sağ ayakla şut çekerken hala ağrıyormuş bacağı.

Artık kendinizi Kewell'sız günlere hazırlayın. Başlığın başında da analiz etmiştim, mantığını kullanan herkes gitmesinin daha doğru olacağını savunur.

o destek ocakta verildi ve sonra olanlar ortada

don't stay with us harry...

Yıllığında indirme giderse kalmaması için hiçbir sebep yok.

Vay be yönetime bak.O kadar konuştuktan sonra Kewell gidiyor.Şaka gibiler.

Haldun şaşırma sabrımızı taşırma :mad:

Resmen gidiyor. Ne çok sevmiştik seni :( :sad007::sad007:

Türkiye'de adam harcamak kadar kolay bir şey yok. Hey gidi Kewell hey. Seni bile anında bitirdiler. Efsanesin benim için.

Adam subat'ta sahada olcakken bizimkiler 5-6 gün bekleyecegene gidip baska birsey takip adamin tüm sezonunu berbat etti. Ama yinede Kewell 'bu tür seyler olabilir' deyip, kimseyi suçlamiyor. Adamlik budur iste.

Beşiktaş'a gidip bu ligin anasını ağlatırsın umarım.

Yönetim gözümde iyice bitti, madem yollayacaktınız devre arasında yollasaydınız bari de Nonda'dan olmayaydık. Her sene sil baştan kadro yapıyoruz. Takımda temizlik yapa yapa hiçbir şey kalmadı zaten. Takımın sembol isimlerini Hakan Şükürleri, Hasan Şaşları, Ümit Karanları, Necatileri yolladılar temizlik yapıyoruz diye, keza aynı şekilde en iyi yabancılarımızı İliç'i, Mondragon'u, Nonda'yı, Kewell'ı, Song'u yaşlılar, sakatlar vs. diye yolluyorlar. Adnan Polat ya başkan ya futbol şubesinin başındaydı tüm bu isimler yollanırken. Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.

Adam parasına aldı, gitti. Abartılacak bir şey yok. Kimsenin kimseyi harcadığıda. Sakat geldi, bir şeyler yapmaya çalıştı ve gitti.

Çok canım sıkıldı bu adamın gitmesine.Bir de öbür başlıkta laf anlamazın biriyle uğraşıyorum sinirimden delirtecek beni hasta mıdır nedir...

O değilde bir daha stadyumda Daddy Cool çalmayacak işte bu koyar insana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt