Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

sence sergene haksizlikmi yapildi:)

o is oyle degil

brezilyali bir yetenegin dunyada meshur olmasi, kewellin bir avusturalyali olarak dunyada unlu olmasindan cok daha kolaydi (r)

ama gel gorki biri futbol ulkesinden meshur olup cikip bir cacik olamamis

digeri adi sani olmayan yerden cikip

barcelona teklifi yerine liverpoolu secmis:)

Peki şöyle düşün Brezilya da milyon tane adamın içinden çıkıp ŞANS BULABİLMEK mi daha kolay yoksa Avusturalya!dan çıkıp şans bulabilmek mi daha kolay.

Hocam düşünecek bir sürü şey var. Bir kere adamların mevkileri farklı. Abi 199 maç 133 gol 80 küsur asist diyorum ya. Anlamıyomusunuz. Ligi küçümsüyosunuz ya bu lige kimler geldi geçti oynayamadı.

ikiside 24 yasindayken konusuyor olsaydik ne diyecektin?

bizim bu muhabbete nezaman girmemize bagli olarak adamlarin kalitesimi degisiyor?

dedigim gibi dediginiz seyler ancak bu adamlar 20-25 yasindayken manali olur

iksininde kariyeri biterken elindeki tek done ne yaptiklaridir

bakar yan yana koyarsin

cevap ortada

biri icin mtv de crib falan yapilmis konusunda oyle yildiz yani:)

beckham kewell falan, taraftarlar evinin icini gormek istiyor falan

oyle bir yildiz:)

Liverpoolda müthiş oynamış sanki.136 maçta 14 gol.Bunu bizim oyuncumuz yapsa ne derdik

Ne kupası olursa olsun brezilya milli takımında kaptanlık yapmak makaraya alınacak bir olay değil.O formayı sırtına geçirezdi kewell brezilyalı olsa.Kewell avusturalyalı yani anadili ingilizce alexin ise ingilizcesi falan yok.Liverpoola 1 adam lazım diyelim.İngilizce anadili olanı mı alırsın bilmeyeni mi

ne?

ikiside 24 yasindayken konusuyor olsaydik ne diyecektin?

bizim bu muhabbete nezaman girmemize bagli olarak adamlarin kalitesimi degisiyor?

dedigim gibi dediginiz seyler ancak bu adamlar 20-25 yasindayken manali olur

iksininde kariyeri biterken elindeki tek done ne yaptiklaridir

bakar yan yana koyarsin

cevap ortada

Ben oyuncumun evinin içini görmek istemiyorum. Ben fener maçını çevirmesini istiyorum. 34 maçın 30'unda sahada olmasını istiyorum. Sahada olduğu 30 maçın en az 25'inde skora etki etmesini istiyorum. Ben oyuncumun sürekli mazisini dinlemek istemiyorum..

Peki şöyle düşün Brezilya da milyon tane adamın içinden çıkıp ŞANS BULABİLMEK mi daha kolay yoksa Avusturalya!dan çıkıp şans bulabilmek mi daha kolay.

Hocam düşünecek bir sürü şey var. Bir kere adamların mevkileri farklı. Abi 199 maç 133 gol 80 küsur asist diyorum ya. Anlamıyomusunuz. Ligi küçümsüyosunuz ya bu lige kimler geldi geçti oynayamadı.

Kewell'ın genç hali, Alex'i alır ........................................ yapar sonra da çöpe atar.

e adam cikmis iste

sansta bulmus

ne olmus

hic cikamamis olsa brezilyada hayatina devam etmis olsa anlarim:)

acikca becerememis en iyi teklifte fenerden gelmis

digeri ulan barcelonayami gitsem liverpoolami demis:)

Hocam adam yakışıklı. Fanları falan vardı. Üzülmez gibi surat olsa olurmuydu onlar. Ne alakası var futbolla

Ben oyuncumun evinin içini görmek istemiyorum. Ben fener maçını çevirmesini istiyorum. 34 maçın 30'unda sahada olmasını istiyorum. Sahada olduğu 30 maçın en az 25'inde skora etki etmesini istiyorum. Ben oyuncumun sürekli mazisini dinlemek istemiyorum..

leeds taraftari olsaydin o yillarda o zaman

istediklerini alirdin

Alexin brezilya istatistikleride ronaldinhoyodan falan daha iyi.Bana göre avrupanın en underrated adamı açıkça.Avrupa klüplerinin yerinde olsam kaçırmazdım.Adam fener gibi dandik takımda oynarken cl asist kralı oldu daha ne yapsın

Tekar, anlamayanlar için. Alexi bizim şu anki kadroda sol açığa koyuyorum, 3 ayda bir de başına farklı TD veriyorum, aha tüm sezonun sonunda bir bakıyorum 5 asist 3 gol görüyorum ve bu adam geriye gelip kimseye yardım etmiyor "alex de futbolcu mu" diyorum.

Başka bir insansın Kewell, inş futbolu bizde bırakırsın sen fazlasıyla prof.sin ama ben senin durumuna hiç bi zaman prof. yaklaşamadım hep duygusal hep duygusal kal bizde :)

leeds taraftari olsaydin o yillarda o zaman

istediklerini alirdin

Ben o yıllarda Galatasaray taraftarı olarak Leeds'i evine yolluyordum. Sahada da Hagi diye bir adam vardı, taraftarların evini falan görmek istemediği ama her maç sahada olan, her maç skora etki eden. Şuan Alex'in yaptığı gibi..

Diyorum ki kewellın ingilterede falan oynaması anadilinin ingilizce olmasından kaynaklanıyor.Dikkat ettiysen premierligte epeyce avustralyalı var

birincisi konuyu tam bilemedigin icin salliyorsun

orada avusturalyalilarin olma sebebi, aralarindaki bir pakt nedeniyle calisma iznini kolay almalari

ama aslinda detayini bilsen olayin onla alakasi olmadigini ve kewellin okul yillarindada ingilterede oldugunu falanda bilirsin

ama iki sayfa okumak zor geldigi icin liverpoolda dili sayesinde oynadi diyebilecek kadar desteksiz sallayabilirsin

Takımda Alex'i istermisiniz istemezmsiniz?

Bize diyecekler ki bende bir adam var ismi Murtaza,

size garanti veriyorum 7 sene banko oynucak.

çok az maç kaçıracak

toplam 200 maça çıkacak

bu maçlarda atılan 220 golde imzası olacaki

kaptanlık yapacak kadar profesyonel

taraftarın sevgilisi olacak

kaç para verirsiniz?

ben bu soruyu beşiktaşlılara soruyorum q7 mi murtaza mı diye. adamlar q7 tabi yahu diyolar. kafayı yicem

Ben o yıllarda Galatasaray taraftarı olarak Leeds'i evine yolluyordum. Sahada da Hagi diye bir adam vardı, taraftarların evini falan görmek istemediği ama her maç sahada olan, her maç skora etki eden. Şuan Alex'in yaptığı gibi..

peki o siralarda alex napiyordu

zuhahahahahahhaha

sana oyle rapciler gosteririmki cribe konu olan

dersinki bunun tiple falan alakasi olamaz

bu dediğinin de futbolla alakası yok. futbola gel hocam futbola. Herşeye karşı gelme. Sana soru sordum bak dedim ki üzülmez gibi suratı olsa fanı olur muydu olmaz mıydı. ona cevap ver. boşver rap çiyi

fenerin avrupada yaptiklarini gorunce

rahatca GSda alexi istemezdim diyorum

idolu zico takimin basindayken avrupada iki mac iyi oynamis

geriye kalan 5 senede ise bir cacik yapmamis bir adam

son 7 senede fenerin diger takimlara ne ustunlugu var?

Geri
Üst Alt