Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Alex'in fenerbahce altindaki istatistiklerini, Kewell'in Avrupa kariyeriyle kiyaslamak, Sütcü Imam Üniversitesi ögrencisinin aldigi notlari, Bogazicinde okuyan bir ögrencininkiyle kiyaslamaktan farksiz. Cok ciddiye alinacak bir durum degil, Alex o kadar iyi olsaydi da Bogazicine girseydi keske önce, biz de somut birsey üzerine konusurduk. Bos bos atip tutma lüksüne sahip olmazdi o zaman bazilari..

Sütçü İmam Üniversitesi'nden çıkan bir öğrenci ilerde, Boğaziçi'nden çıkan bir öğrenciden daha iyi olabilir..

adami sadece copa americada oynatip cagirmislar

cunku asil topculari avrupada ve gelmiyor

adami o kadar cagirmislar

o surede 2 dunya kupasi olmus

hangisinde oynamis

lokal yildiz diye buna derim ben

Yahu adam kaptan bile olmuş. Fasulyeden çağırmışlar size göre... Kewell olsa çağrılır mıydı sence onu söyle? Denilson varken solda? Sonra Robinho, Kaka, Ronaldinho?

Bunları bırakalım. Ben Hagi'yi de asla kariyeriyle savunmam. Çünkü bazen olmaz o iş. Emre avrupada oynayamayacak adam mıydı? Bana göre şu an oynayanların çoğundan kat kat iyidir. Hagi'yi savunurum, dünya kupalarıyla, fark yaratışıyla vs.

Alex tabii ona yaklaşamaz ama bence baya baya iyi futbolcu. Tugay da 30'unda gitti. Belki 20'sinde gitse hala konuşuluyordu. Böyle bir yetenekti. Böyle örnekler çoğalır gider. Hasan Şaş dünyayı sallamadı mı? Kariyerinin doruğu Galatasaray?

Bazen olmaz...

Alex bana göre baya baya iyi topçu.

Kewellın sütçü imam notlarıyla alexin sütçü imam notlarını karşılaştır o zaman

Sende o zaman Alex'in Boğaziçi notlarını karşılaştır... Aaa pardon, Alex hiç bir zaman Boğaziçi'nde okumadı ki.

Sütçü İmam Üniversitesi'nden çıkan bir öğrenci ilerde, Boğaziçi'nden çıkan bir öğrenciden daha iyi olabilir..

nasil karar verirsin daha iyi olduguna?

evinde atki oruyorsami

yoksa iyi bir sirkette ise girersemi

yada iyi bir is kurarsami:)

yoksa hayvan sevgisine bakarakmi?

Kewellın sütçü imam notlarıyla alexin sütçü imam notlarını karşılaştır o zaman

Tabii diger yön pek mümkün degil dimi.. Anelka, Elano, Ribery, Roberto Carlos gibi adamlarin bile Sütcü Imam performanslari belli . Gerci sana göre Alex bunlarin hepsinden de büyük oyuncudur.

Yahu adam kaptan bile olmuş. Fasulyeden çağırmışlar size göre... Kewell olsa çağrılır mıydı sence onu söyle? Denilson varken solda? Sonra Robinho, Kaka, Ronaldinho?

Bunları bırakalım. Ben Hagi'yi de asla kariyeriyle savunmam. Çünkü bazen olmaz o iş. Emre avrupada oynayamayacak adam mıydı? Bana göre şu an oynayanların çoğundan kat kat iyidir. Hagi'yi savunurum, dünya kupalarıyla, fark yaratışıyla vs.

Alex tabii ona yaklaşamaz ama bence baya baya iyi futbolcu. Tugay da 30'unda gitti. Belki 20'sinde gitse hala konuşuluyordu. Böyle bir yetenekti. Böyle örnekler çoğalır gider. Hasan Şaş dünyayı sallamadı mı? Kariyerinin doruğu Galatasaray?

Bazen olmaz...

Alex bana göre baya baya iyi to

turkiyeden cikan adamla brezilyadan cikani karsilastirma

adam orada goz onunde binlerce insan oradan bir yildiz ciksada alsak diye bakiyor:)

ama gel gorki kaptan dediginiz adami goren olmamis:)

Haksızlığını anladıktan sonra herkese laf yetiştirmeye çalışıp üste çıkmaya çalışmak .. İmkansız..

434px-Milan_vs_Liverpool_2005-05-25.svg.png

Alex De Souza günün birinde şöyle bir maçta, şöyle bir kadroda sahaya çıksın, ondan sonra konuşalım.

Tamam da benim metaforumda mezun olmak, jübile yapmak mantiginda. Daha iyi hoca olabilir diyorsan olabilir evet, öyle demiyorsan yanlis mantik yürütmüssün.

Ben senin guti tezine karşılık olarak yazdım onu ciddiye almışsın.Orda yazan senin mantığın

Sen Raul Bravo ile Guti arasındaki farkı, fark edemiyorsan senin bileceğin iş.

Barış Özbek ile Milan Baros bir mi?

Yalnız Milanın kadroya bak arkadaş. bu kadroyla alamadılar kupayı :D

Hala durup Onur Gürelle tartışıyorsunuz ya ona değil size kızıyorum artık.

turkiyeden cikan adamla brezilyadan cikani karsilastirma

adam orada goz onunde binlerce insan oradan bir yildiz ciksada alsak diye bakiyor:)

ama gel gorki kaptan dediginiz adami goren olmamis:)

Parmada maçını izleyen oldu mu?

Yıllar sonra baktığımızda Misimovic Galatasaray'da başarısız olmuş becerememiş mi denecek?

Yanlış hatırlamıyorsam oradaki rakamları 5 maçta 2 gol 5 asistti. Parmadan bahsediyorum. Olayın iç yüzünü bilen var mı?

Ne örnekler vardır yahu. Adriano oynayamıyor, Robinho bu yaşında Santos'ta. Lincoln gibi adam orada ki almanyada yaptıkları malum. Elano ona keza. Denilson dediğimiz adam belki de gelmiş geçmiş en yetenekli sol açıktı. 27 yaşında kariyeri bitti.

Olmaz bazen. Brezilyalı olmak avantajdır ama herşey değildir.

Geri
Üst Alt