Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Bir şey sormak istiyorum. Konu Alex'e "YİNE" nasıl geldi? Olayı fitilleyen, ilk çıkış noktasında yer alan kişiyi merak ediyorum. Kim bu kafası bi' milyon insan?

Kewell alex'in şortunun ipliği olamaz.

Şu alex fenerde yaptıklarını GS'de yapsaydı efsane olurdu. Hagi'den daha büyük katkısı var. Hiç değilse karakterli.

Alex bu yaşa gelmiş ,atıyor,attırıyor. Yok koşmuyormuş Geçiniz,alex'e saygı duruşuna Geçiniz.

Alex su mevcut Galatasaray'da ne yapardi peki? Su oyunculari sürekli Alex'le kiyaslamaktan bikmadiniz ya, gercekten komik. Hagi'yle fenerliler kiyasliyordu da icimizdekiler bile kiyaslamaya baslamis, ne dense bos..

O KEWELLIN BUYUKLUGU

roportajin tamamini dinleyen birinin bu adam saygisi 20 kat artar

hele arda icin soyledikleri

artik eski arda yok en cok guldugumuz sakalastigimiz adam somurtkanin teki oldu futboldan tekrar zevk almali falan diyor

bizde burda alexin istatistiginden bahsedelim

adam bazilarimizin anlamadigi bir spordan bahesdiyor

Bu dediğin çok farklı konu. Heralde bizim için Arda'nın durumu çok çok daha önemli. Açıldı konu konuştuk. Bu kadar.

O KEWELLIN BUYUKLUGU

roportajin tamamini dinleyen birinin bu adam saygisi 20 kat artar

hele arda icin soyledikleri

artik eski arda yok en cok guldugumuz sakalastigimiz adam somurtkanin teki oldu futboldan tekrar zevk almali falan diyor

bizde burda alexin istatistiginden bahsedelim

adam bazilarimizin anlamadigi bir spordan bahesdiyor

Vallaha reis Kewell'ın 10 yıl önceki mazisinden bahsetmektense Alex'in istatistiğinden bahsetmek daha mantıklı. Adam daha iki gün önce bizi 53 bin taraftar önünde mundar etti. O sırada Kewell ayakta durmakta güçlük çekiyordu.

87 Maç 33 gol 18 asist Kewell'ın Galatasaray'daki performansı. Öyle abarttığınız kadar kötü bir performans sergilememiş değil mi ? Dakika olarak bakarsak 65 maçlık falan oynamıştır çünkü çoğu maçta sonradan girdi kendisi oyuna.

Abi ben Kewell hayranı bir adamım ama sizin yaptığınız kedi ciğer muhabbeti.

Kabul edelim Türkiye ligine gelmiş iki adam var

1 - HAGİ

2 - ALEX

bundan sonra gelenler baya aşağıda gözükmüyor.

Adamsa tr kupası aldırsın :)

Kewell Galatasaray'a 1 vermişse, Alex fenere 20 vermiştir, bunun tartışması olmaz..

rakamlara katilmasamda ana fikire katiliyorum ama tartsitigimiz konu hangisi daha buyuk futbolcu olduguna gore

senin tartismayi turkiyedeki basarilarina cekmeye calismanin manasi yok

entereesan olan

acikca kewelllin alexten daha BUYUK bir futbolcu oldugunu soyleyememeniz:)

Şu alex fenerde yaptıklarını GS'de yapsaydı efsane olurdu. Hagi'den daha büyük katkısı var. Hiç değilse karakterli.

Alex bu yaşa gelmiş ,atıyor,attırıyor. Yok koşmuyormuş Geçiniz,alex'e saygı duruşuna Geçiniz.

:(

rakamlara katilmasamda ana fikire katiliyorum ama tartsitigimiz konu hangisi daha buyuk futbolcu olduguna gore

entereesan olan

Çünkü bizce değil. Olabilir. Farklı düşünebiliriz.

Bir çay-sigara molası verelim ;)

Konu başlığını Kralex olarak değiştiriyorum !!!

hocam şartlar oluşmamıştır. Adam tatmin olmuştur. İyi de para alıyordur. Gitmek istemiyordur. Şampiyonlar Ligi asist kralı oldu. Orası Avrupa değil mi? Kesmez mi seni?

Iste gitmedigi sürece bunlar sadece lafta kalir. Gökhan Gönül de kendini Maicon'la kiyasliyor, ben de Inter'de oynasam ben de daha iyi performans gösterirdim diyor. Bu Alex, Arda muhabbetleri de ayni, gitsinler görelim, cünkü Türkiye'de harikalar yaratan bütün oyuncularin Avrupa'da ne yaptigini, daha dogrusu yapamadigini hepimiz gördük. Emre'yi, Hakan'lari, Okan'i, Tuncay'i.. Kariyerinde 1 sezon Avrupa kupalarinda basarili bir performans göstermis bir adam, Avrupa'daki tek tecrübesi hüsran bir adam.. Sartlar olusmamis ne demek, teklif alamadi demek degil mi?

Bence bi hava alın la. Kopmuşsunuz iyice dünyadan. Kewell'dır, Alex'tir falan. Tartıştığınız şeylerde karşıya sinir olup daha da fanatikçe savunuyorsunuz bu sefer yerdiğiniz adam yerin dibine, övdüğünüz göklere yerleşiyor. Sanki Messi-Aydın Yılmaz karşılaştırması var sanıyorum bazen.

entereesan olan

87 Maç 33 gol 18 asist Kewell'ın Galatasaray'daki performansı.

286 Maç 143 gol 123 asist Alex'in Fenerbahçe performansı.

Alex sadece biraz daha iyi. Kewell Alex kadar oynasaydı performansını yakalardı. Abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Tarkan sen ne yaptın ya. Hagi den daha fazla katkı falan. Tamam abi adamı beğeniyoz da abartma istersen. Bana şimdi Hagi mi Alex mı muhabbeti açtırtma. Hagi kim Alex kim kardeş. Senin dediğin o şort ipliği Alexle Hagi için geçerli.

Ayrıca kendinle çelişiyosun. Kewell alex için iyi deyince alex büyük futbolcu oluyo

O zaman 2 gün önce de Alex HAgi hayranıyım dedi. O zaman Hagi daha buyuk.

Bu konuyu tartışmak bile bana yakışmıyo. Konu kapanmıştır.

entereesan olan

Büyük futbolcu anlayışımız farklı.Bana göre büyük futbolcu oynadığı takımlara en iyi katkıyı yapan oyuncu sana göre büyük takımın kadrosunda bulunan kişi.Eğer galatasaray mehmet topalı almasa şu an hala dardanelde oynayacaktı.Bugün valenciada.Büyük takımda oynama ve küçük takımda oynama arasındaki çizgi bu kadar ince.Yda insua liverpooldaydı çağlar denizlide.Bugün insua çağların yedeği

Konu Alex - Kewell tartışması değil, biraz daha sakin olalım.

Geri
Üst Alt