Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

rakamlara katilmasamda ana fikire katiliyorum ama tartsitigimiz konu hangisi daha buyuk futbolcu olduguna gore

senin tartismayi turkiyedeki basarilarina cekmeye calismanin manasi yok

entereesan olan

acikca kewelllin alexten daha BUYUK bir futbolcu oldugunu soyleyememeniz:)

Daha büyük oyuncu ne demek oluyor tam olarak? Nedir büyüklüğün ölçüsü, skalası? Dünya futbolu için Kewell daha büyük bir isim diye yazdım ama dönüp bizi alakadar eden lige baktığımda, aynı yaşta olan iki oyuncudan birinin inanılmaz işler yaptığını, diğerinin ise ayakta durmakta zorlandığını görüyorum. Kewell daha önemli bir isim olabilir ama Alex çok ağır basıyor.

Kewell,Alex'ten büyük futbolcudur.

İstatistik olayına bakarsak Recep Abi>Alex'ten.

Iste gitmedigi sürece bunlar sadece lafta kalir. Gökhan Gönül de kendini Maicon'la kiyasliyor, ben de Inter'de oynasam ben de daha iyi performans gösterirdim diyor. Bu Alex, Arda muhabbetleri de ayni, gitsinler görelim, cünkü Türkiye'de harikalar yaratan bütün oyuncularin Avrupa'da ne yaptigini, daha dogrusu yapamadigini hepimiz gördük. Emre'yi, Hakan'lari, Okan'i, Tuncay'i.. Kariyerinde 1 sezon Avrupa kupalarinda basarili bir performans göstermis bir adam, Avrupa'daki tek tecrübesi hüsran bir adam.. Sartlar olusmamis ne demek, teklif alamadi demek degil mi?

Nerden biliyosun teklif almadığını. Belki almıştır. Ayrıca türk futbolcusunu Avrupalı ile kıyaslama. Biz daha o zaman yıllar sonra bir türk futbolcuyu dısarı gondermıstık hakanla. Yapamaması normal. Artık oyle degıl ama. Goreceksın bak Arda'mız neler yapacak. Neyse hocam sana gore Kewell'dır bana göre alex tir.

Bu Alex konusunu ilk acan arkadasa da sevgilerimi yolluyorum.. konu cok garip yerlere geldi, sort iplik karistiranlar bile var. Sanki 0-6 yas tartisiyor havasi var, konu kapansa herkes icin daha hayirli olacak :)

Kewell alex'in şortunun ipliği olamaz.

Şu alex fenerde yaptıklarını GS'de yapsaydı efsane olurdu. Hagi'den daha büyük katkısı var. Hiç değilse karakterli.

Alex bu yaşa gelmiş ,atıyor,attırıyor. Yok koşmuyormuş Geçiniz,alex'e saygı duruşuna Geçiniz.

Utanmasan başına Hz. koyucan ya vallahi ayıp. Alex dediğin adam bu takımda 3 tane önemli final kaçırdı 1.denizli 2.trabzon 3. gene trabzon tr kupası finali. alex geldiğinden beri 2 şampiyonluk aldı başkada bişey yapmadı bi adamı istatistik olarak büyük yapıcaksan bu kadar yap, edirneden dışarı çıktığında görüyoruz alexi. Bunları kewell ile alakalı değil Hagi ile kıyasladığın için yazdım. haginin 4 şampiyonluk 1 uefa 1 süper kupası var bilmiyorum tr kupası varmı. ama bu kupalar olmasa bile kıyaslaman acı verici :)

Daha büyük oyuncu ne demek oluyor tam olarak? Nedir büyüklüğün ölçüsü, skalası? Dünya futbolu için Kewell daha büyük bir isim diye yazdım ama dönüp bizi alakadar eden lige baktığımda, aynı yaşta olan iki oyuncudan birinin inanılmaz işler yaptığını, diğerinin ise ayakta durmakta zorlandığını görüyorum. Kewell daha önemli bir isim olabilir ama Alex çok ağır basıyor.

bak bu demek

topp 100 left wingers of all time

adamlar ugrasmis oy verelim hadi

The 100 Greatest Left-Wingers of All Time - The Beautiful Game - Soccer forum - BigSoccer

Bu Alex konusunu ilk acan arkadasa da sevgilerimi yolluyorum.. konu cok garip yerlere geldi, sort iplik karistiranlar bile var. Sanki 0-6 yas tartisiyor havasi var, konu kapansa herkes icin daha hayirli olacak :)

Tarkan denen arkadaş Hagi'ye sallıyor yahu. İplik falan girmiş olaya.:mad:

Kewell daha büyük oyunsuysa alexin yaptığı katkıyı yapsın madem.Neden yapamıyor.Mantıken kendisinden daha küçük bir oyuncunun yaptıklarını yapabilmesi lazım

Gerçekten çok güzel konuşmuş. :)

Birisi de gelmiş Hagi'ye laf vuruyor, daha fazla katkısı var diyerek :) Alex, Hagi için ''örnek aldığım futbolculardan biri'' diyor. Hagi'yi filan katmayın bu işin içine!!

Yalnız bir ricam olacak; İstatistikten bahsediyorken, aradan biri çıkıp Alex Ferguson'un lafını söylemesin lütfen...

Birisi de gelmiş Hagi'ye laf vuruyor, daha fazla katkısı var diyerek :) Alex, Hagi için ''örnek aldığım futbolculardan biri'' diyor. Hagi'yi filan katmayın bu işin içine!!

Sanki Kewell konusuna Alex'i katmak çok mantıklı da Onur, kalkmış Hagi'yi katmayın diyorsun. Kime anlatıyorsun ki?:)

bu arada

turk oyuncular yedek kalinca hic kendilerine bakmiyorlar teknik direktoru sucluyorlar dedi acik acik:)

ne kral adam be:)

alexi koy bakıyim sol kanada, Kewell'mı büyük alexmi ;)

Saygılar.. :tiphat:

Nerden biliyosun teklif almadığını. Belki almıştır. Ayrıca türk futbolcusunu Avrupalı ile kıyaslama. Biz daha o zaman yıllar sonra bir türk futbolcuyu dısarı gondermıstık hakanla. Yapamaması normal. Artık oyle degıl ama. Goreceksın bak Arda'mız neler yapacak. Neyse hocam sana gore Kewell'dır bana göre alex tir.

Ne alaka ki Hakan'in gidip basarili olamamasinin yillarca disariya oyuncu gönderemememizle? Tugay gitti oynadi diye hatirliyorum. Nihat da ayni sekilde. Bu kendini ne kadar gelistirdiginle, oraya ne kadar uyum saglayabildiginle alakali. Emre yillarca Italya'da yasadi kac kelime konusuyordur Italyanca? Avrupa'da hem yasam tarzina, hem futbol anlayisina adapte olamazsan seni tutmazlar orda. Burda nasilsa kimse ne oynadigini bilmiyor, sistem yok, düzen yok, belli bir anlayis yok, bolca da para var. Avrupa'da sadece gercek profesyoneller barinabilir, Ronaldinho bile o yetenegine ragmen barinamadi, Hakan ve onun gibilerin varlik gösterememis olmasi normal. Hakan Sükür nasil Galatasaray disindaki kariyerinde varlik gösterememisse, Alex de Fenerbahce disinda gösteremez, Avrupa'ya gidip bunu kanitlama ihtimali olmadigi icin de Türkiye'de Hagi'yle kiyaslarlar utanmadan.

Beni en çok etkileyen Galatasaray Özel bir kulüp olduğunu defalarca söylemesi. Gerçekten öyle düşünüyor yani. Bazıları gibi sallamasyon söylemiyor. Ve hiç teknik adama falan sallamadı. Hep futbolculara vurdu. Olmuyosa suç bizde dei. Helal olsun

bu arada

turk oyuncular yedek kalinca hic kendilerine bakmiyorlar teknik direktoru sucluyorlar dedi acik acik:)

ne kral adam be:)

Şu anki duruma gelmemizin en önemli nedenlerinden biride bu işte. :(

Geri
Üst Alt