Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Ne alaka ki Hakan'in gidip basarili olamamasinin yillarca disariya oyuncu gönderemememizle? Tugay gitti oynadi diye hatirliyorum. Nihat da ayni sekilde. Bu kendini ne kadar gelistirdiginle, oraya ne kadar uyum saglayabildiginle alakali. Emre yillarca Italya'da yasadi kac kelime konusuyordur Italyanca? Avrupa'da hem yasam tarzina, hem futbol anlayisina adapte olamazsan seni tutmazlar orda. Burda nasilsa kimse ne oynadigini bilmiyor, sistem yok, düzen yok, belli bir anlayis yok, bolca da para var. Avrupa'da sadece gercek profesyoneller barinabilir, Ronaldinho bile o yetenegine ragmen barinamadi, Hakan ve onun gibilerin varlik gösterememis olmasi normal. Hakan Sükür nasil Galatasaray disindaki kariyerinde varlik gösterememisse, Alex de Fenerbahce disinda gösteremez, Avrupa'ya gidip bunu kanitlama ihtimali olmadigi icin de Türkiye'de Hagi'yle kiyaslarlar utanmadan.

Bence Hakan Şükür'de büyük futbolcu. Şimdi siz Baros la kıyaslarsınız :) Ben kıyasladım bile. Tabi ki Hakan.

2hrix5z.jpg

Böyle bir oyuncuyu tartışmanın manası yok. Eğer Kewell daha iyiyse hemen yarın fenerden Kewell'a karşılık Alex+para isteyelim. Zaman kaybetmeyelim.

Beni en çok etkileyen Galatasaray Özel bir kulüp olduğunu defalarca söylemesi. Gerçekten öyle düşünüyor yani. Bazıları gibi sallamasyon söylemiyor. Ve hiç teknik adama falan sallamadı. Hep futbolculara vurdu. Olmuyosa suç bizde dei. Helal olsun

sen yazdigim ingilizce yaziyi gordunmu reis

adam buyuk baski yapiyorlar o olen iki taraftar yzunden bize ihanet etti diyorlar GSa giderek

oda bir mektup yazip cevapliyor taraftari

Sertaç, çaresiz kaldık artık. Kewell ile ilgili görüşlerimiz örtüştüğü için birbirimizi daha iyi anlıyoruz :)

Hayır, Kewell'ı öveyim derken Alex, Alex'i öveyim derken Kewell mefta oluyor. Alex'e ayrı saygısızlık, Kewell'a ayrı saygısızlık var. Ne diye kıyaslıyorlarsa?

Birazdan birileri Alex'i öveyim derken Fenerbahçeli, bazıları da Kewell'ı öveyim derken Avustralya vatandaşı olacak. O raddeye geldi olay.

Bence Hakan Şükür'de büyük futbolcu. Şimdi siz Baros la kıyaslarsınız :) Ben kıyasladım bile. Tabi ki Hakan.

Ben kimseyi kimseyle kiyaslamiyorum, sadece Hakan Sükür, Alex tarzi futbolcular Avrupa'da barinamaz, basarili olamaz diyorum. Öyle de oldu zaten.

Hayır, Kewell'ı öveyim derken Alex, Alex'i öveyim derken Kewell mefta oluyor. Alex'e ayrı saygısızlık, Kewell'a ayrı saygısızlık var. Ne diye kıyaslıyorlarsa?

Başlık amacından fazlasıyla sapmış zaten. Her ikiside saygı duyulacak oyunculardır.Net! Alex, nasıl kafa golü atar gibisinden bir olaya dönüşmüş mesele... Şunu da eklemeden geçemiyorum; Kewell büyük bir kanat oyuncusu olduysa, bunda Ian Harte'ın payı çok çok büyüktür. Leeds maçlarını hatırlarsak, nasıl bir sol bek olduğunu unutmamak mümkün değil :)

e adam CL finali oynadi:)

turkiye kupasi en yuksek mertebe olmasa gerek kariyerinde:)

Copa americayı aldı alexte.Hem niye kulübe göre kıyaslıyorsun ki.Kewell final-yarı final maçlarında oynamadı kadroda bulunmasu hiçbir şeyi ispat etmez

Serdar reis sen o mektubu birdaha koy bence buraya :) Okusun okumayanlar.Anlasınlar Kewell'ın ne olduğunu, 19 numaranın önemini.

Geri
Üst Alt