Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Türkiye kupasında Alex tek başına mı oynuyor? Böyle bir mantık olmaz. Oluyorsa, Kewell ne almış Galatasarayla? Aldığını geçtim, ligde ikinci dahi olabilmiş mi?

illa sonuna gulucukmu koymamiz lazim

forvet oynayan adamla solacigin istatistiklerini ciddi ciddi yanyana koyup tartisiyorsunuz

Arda iyi kaptanmış. Kewell söylüyor.

Alex reis bir topçudur. Ben diyorum.

Alex, Jardel'e çok benziyor. Oda hiç birşey oynamazdı ama çıkar golünü atardı.

Türkiye kupasında Alex tek başına mı oynuyor? Böyle bir mantık olmaz. Oluyorsa, Kewell ne almış Galatasarayla? Aldığını geçtim, ligde ikinci dahi olabilmiş mi?

Kewell-----------

Bu sol açık oluyor kardeş forvetin sol arkasında kalıyo

----------F--------------

----------Alex-----------

Buda forvet arkası playmaker tarzı oynayan alex'in mevkiisi.

Kıyaslıcanmı hala anlamadım ben.

Copa americayı aldı alexte.Hem niye kulübe göre kıyaslıyorsun ki.Kewell final-yarı final maçlarında oynamadı kadroda bulunmasu hiçbir şeyi ispat etmez

arkadasim ne copa americasi yaaaaaaaaaa:)

hayatinda kac tane copa america finali seyrettin

ben genelde tvde zap yaparken teletexti okumayi o maclara tercih ediyorum

trtde falan golelri gosterirse bakarim

sen yazdigim ingilizce yaziyi gordunmu reis

adam buyuk baski yapiyorlar o olen iki taraftar yzunden bize ihanet etti diyorlar GSa giderek

oda bir mektup yazip cevapliyor taraftari

Serdar Kewell Türkiye ye gelmiş futbolcular arasındaki en üyük profesyoneldir. En büyük Adam gibi Adam Kewell dır. Tartışmam bile. Bu kadar saygılı ve profesyonel bir futbolcu gelmedi bize. Kewell daki profesyonellik Keita'da olacaktı. Of of of.

arkadas dısarı cıkmadan ben de alex icin bi yorum yapmıstım ama konu nerelere gelmiş yaw :D alex'in formu suan eywallah iyidir.. adama kotu demek olmaz simdi.. ovenlere de sen ne diyosun denmez.. ama kewell'la da karsılastırmaya gerek yoktur.. elma ile armut yani.. ne tarzları aynı ne pozisyonları..

6+2+2 olayında da o son +2 cok sacma bir olaydır.. bence son +2 kullanılmamalıdır.. ama ille kullanılcaksa da sadece kewell kalabilir diye isterim.. yani o +2'nin sadece 1 kişilik kontenjanını kullanmıs olurz o da kewell'ın gercektn hem yetenek olarak hem de profesyonellik olarak ornek insanlardan biri oldugu içindir... gencler için iyi bir mentor da olablir boylece ayrıca yeri geldiginde kullanabiliriz.. ama tekrar soluyorum o +2yi elindeki oyuncuları cıkarıp yenilerini alıp kullnmak sacma.. tribunde takılsın diye adam mı alınır..

Not : alex olayını hagi'ye kadar getirmek cok daha sacma olur.. keza hagi ile kıyaslanamaz alex..

illa sonuna gulucukmu koymamiz lazim

forvet oynayan adamla solacigin istatistiklerini ciddi ciddi yanyana koyup tartisiyorsunuz

Yapacağı istatistiği geçtim. Sahada güçlü dursun, yere düştüğünde "sakatlandı heralde" diye yüreğim ağzıma gelmesin bana yeter.

adami hainlikle sucluyor leeds taraftari bize geldigi icin

oda bizim 1905 te kurulmus ne kadar buyuk bir klup oldugumuzdan

buraya gelerek aslinda onyargilari kiracagini falan anlatiyor

ve diyorki ben 19 numarayi alacagim hem bu olenleri anmak hemde leedside orada oynarken onore etmek icin falan diyor

Kewell-----------

"Forvet Arkası" ve "Sarkık Forvet" tabirlerimize hayranım.

Alex gezen forvet. Niang bile bazen daha gerisinden top alıyor. :)

Neyse konu Kewell.

Alex ile Hagi'nin kıyaslandığını görünce kaba yerlerimle gülüyorum.

Kewell'i, Alex'le kiyaslamak gibi bir sacmaligi kim baslatti bilmiyorum, da artik birakalim. Guti'yle, Misimovic'le kiyaslanmasini bir sekil anliyorum da Alex'in, Kewell konusuna nerden geldi anlam veremedim. Kewell yetenekli oyuncudur, profesyoneldir, lider özellikli bir oyuncudur, iyi bir takim oyuncusudur en önemlisi, o yüzden tarihin en kötü Galatasaray kadrolarindan birinin icine koyup, niye kupa alamiyor, niye takimi bir yere tasimiyor demek gülünc, bunu yazanlar da farkindadir sanirim. Cok sig, cok yüzeysel bir sekilde de oyuncularin istatistiklerini getirip durmayin önümüze. Alex'e kimse kötü demiyor, kimse cok iyi bir oyuncu oldugunu inkar etmiyor, ama birine iyi demek icin digerinin kötü olmasi gerekmez illa. Kewell'in iyi bir takimin icinde ne kadar etkili bir silah oldugunu ilk dönemler cok iyi gördük, su an da Stoch yerine Fenerbahce'nin kadrosunda olsaydi, Alex'le birlikte ne kadar muhtesem bir ikili olduklari konusuluyor olunacakti. O yüzden elimizdekinin degerini biraz daha bilelim, elestireceksek de biraz daha mantikli yorumlar getirelim, madem cok iyi oyuncu niye kupasi yok denilecek bir spor yapmiyorlar, tenisci degil bu adamlar dimi?

Alex ile Hagi'nin kıyaslandığını görünce kaba yerlerimle gülüyorum.

bizde uefayi kazanmasa bile komik

neden?

cunku adamin kariyeri var kariyeri

barcelona var real madrid var dunya kupasinin en guzel golleri var

var oglu var

neymis kariyerine bakmayacakmisiz

Copa americayı aldı alexte.Hem niye kulübe göre kıyaslıyorsun ki.Kewell final-yarı final maçlarında oynamadı kadroda bulunmasu hiçbir şeyi ispat etmez

Abicim cok mantiksiz ve yüzeysel yorumlar getirip, herkesin sana uymasina neden oluyorsun. Bence konuyu kapat artik sende.

İstatistiklere bakarsak Alex,Guti'den de büyük oyuncu.

Kewell-----------

Alex maçın her anında, her yerinde yeterince güçlü bir oyuncu kardeş. Son derece istikrarlı. Kewell ayakta duramıyor. O yüzden zaten kıyaslanacak durumda değiller. Ben sadece Alex'in istatistiklerini koydum ve büyük işler yaptığını söyledim. Anladın mı?

Geri
Üst Alt