Bir insanin basarisini degerlendirirken kariyerine bakilir benim bildigim. Bir ögrenciyi degerlendirirken bile okudugu okullar, aldigi notlara bakilir. Bir is adamini degerlendirirken calistigi firmaya bakilir mesela. Bizim teknik direktörler diyor ya bazen gelen kariyerli hocalara, o kadar iyiyse gelsin Sivas'i, Antep'i calistirsin diye. Bir büfe sahibinin, 5 yildizli bir lokantanin isletmecisine, kolaysa gel burda calis demesinde farksiz. Alex'in de kariyeri Fenerbahce'den öte degil. Türkiye'nin en büyük futbolcularindan biri denilen Sergen'in kariyerinde Etimesgut Sekerspor, Eskisehir gibi takimlar var mesela, o yüzden Nihat'la kiyaslamam bile. Alex'i de Kewell'la kiyaslamam o acidan, Hagi'yle birlikte ayni cümle icinde dahi kullanmam. Lafta kalir cünkü hepsi, Alex Liverpool'da oynasaydi bidibidi yazmak ne getirir ki, ihtimaller üzerinden konusmak kadar sacma birsey olabilir mi? Ben de Bogazicine girseydim orayi birincilikle bitirirdim, büyük bir firma'da calissaydim da oraya CEO olurdum ilk haftadan.. amcam da epilasyon yaptirsaydi halam olurdu.