Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Ne kadar ciddiye alinmadiginin farkinda misin abi ya, yapma artik siralama falan da :)

Futboldan anlamıyorsunuz ben ne yapayım.Oyuncunun büyüklüğünü oynadığı takıma bakarak algılamaya çalışıyorsunuz.Martin palermo kötü oyuncu mu yıllardır bocada oynuyor

"Hagi ile kıyasla ama Kewell ile kı-yas-la-ma" mı?? Tamam ben daha bişey demiyorum :asd:

Sen hagi ile kıyasladın diye dedim(kıyaslamadım desene hadi ??). "Tamam hagi ilede kıyasla bişey demiyoruz artık" manasına getirdim. ama anlamak için biraz daha vaktinin gelmesi gerekiyor ;)

Kewell kariyerin de Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu görmüş bir oyuncu. Hayatı Premier League'de geçmiş, İngiltere'nin dışına çıktığı tek takım da Galatasaray olmuştur.

Ayrıca sakatlık öncesi olan Kewell, her zaman Alex'den üstün bir futbolcudur.

Ona bakarsanız,

Futbolu bırakmadan 1-2 ay önceki Ronaldo mu? Yoksa Messi mi? Tabii ki Messi.

Ama genel de Ronaldo > Messi.

Şu anda da bu böyle. Şu an Alex daha iyi olabilir.

Ama Kewell > Alex.

Tamam en iyi solbekte raul bravo.7 yıl falan realde yedeklik yaptı.Hatta portilloda büyük golcüdür.

Valeron 48 kere milli takımda oynamış guti 13 kere.Realde yedek klübeden maç izlemesi birşeyi kanıtlamaz

Alex hic Bernabeu'da mac yapmis midir, ya da yedek kulübesinde oturmus mudur?

Alex sağ, sol, kafa, göz, burun demeden gol atsın, atamıyorsa attırsın, maç çevirsin, takımını sırtında taşısın; biz de burada Kewell'ın mazisini överek, "ne kadar büyük bir oyuncu, tribünde otursun yeter" diyerek devam edelim..

Raul bravoya hala cevap veremediniz

Futboldan anlamıyorsunuz ben ne yapayım.Oyuncunun büyüklüğünü oynadığı takıma bakarak algılamaya çalışıyorsunuz.Martin palermo kötü oyuncu mu yıllardır bocada oynuyor

Nedir o zaman kistas, bir oyuncunun büyüklügünü kariyerine bakarak degil de neyine bakarak ölcücez. Ayrica birinin futboldan anlayip anlamadigini degerlendirebilmek icin insanin önce kendisinin futboldan anlamasi gerekiyor..

Konu Beyin Fırtınasına döndü.

Nedir o zaman kistas, bir oyuncunun büyüklügünü kariyerine bakarak degil de neyine bakarak ölcücez. Ayrica birinin futboldan anlayip anlamadigini degerlendirebilmek icin insanin önce kendisinin futboldan anlamasi gerekiyor..

Bir futbolcunun kalitesine oynadığı takımlarda verdiği katkıya bakarak yorumlamalısın.İspanya milli takımına girememiş guti.Aynı dönemde valeron,vicente,baraja daha küçük takımlarda oynuyorlardı.Ama daha iyi oyunculardı

Alex sağ, sol, kafa, göz, burun demeden gol atsın, atamıyorsa attırsın, maç çevirsin, takımını sırtında taşısın; biz de burada Kewell'ın mazisini överek, "ne kadar büyük bir oyuncu, tribünde otursun yeter" diyerek devam edelim..

Biz bunları Alex ıslıklanırken, arkasından alkol şişesi fırlatılırken ve tesis çıkışı kovalanırken de söylüyorduk.

Sen hagi ile kıyasladın diye dedim (kıyaslamadım desene hadi ??). "Tamam hagi ilede kıyasla bişey demiyoruz artık" manasına getirdim. ama anlamak için biraz daha vaktinin gelmesi gerekiyor ;)

Nerede kıyaslamışım Hagi ile Alex'i? Kafan mı iyi?

Kewell kariyerin de Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu görmüş bir oyuncu. Hayatı Premier League'de geçmiş, İngiltere'nin dışına çıktığı tek takım da Galatasaray olmuştur.

Ayrıca sakatlık öncesi olan Kewell, her zaman Alex'den üstün bir futbolcudur.

Ona bakarsanız,

Futbolu bırakmadan 1-2 ay önceki Ronaldo mu? Yoksa Messi mi? Tabii ki Messi.

Ama genel de Ronaldo > Messi.

Şu anda da bu böyle. Şu an Alex daha iyi olabilir.

Ama Kewell > Alex.

Öyle deme Parma'nın büyük oyuncusu alex :asd:

Öyle deme. Kewell'ın sahada karizması, duruşu, kasları, f..k off deyişi yeter. Oynamasına lüzum yok. :melek:

Evet ligimizdeki en iyi forvet manucho.Adam manchesterda oynamış o yüzden en iyi o.Böyle saçma mantık olur mu

Geri
Üst Alt