harry maguire

Onur Adıbelli

Büyük Kaptan
Dünya futbol tarihindeki en yetenek yoksunu şahıstır. Bu adama 100 milyon ödediler. İnanılmaz bir dolandırılma hikayesi...

Sırf İngiliz diye eleman ülkenin en başarılı takımında kaptanlığa kadar çıktı inanılır gibi değil.

Bizim Abdül İngiliz olsa herhalde heykelini dikerdi bu aptallar.

West Ham 23 milyon € teklif etmis ve kabul etmemisler. Adam 30a falan gider herhalde. Biz o rakama nerdeyse takim kuruyoruz.
Şu embesil için bile hala 20-30M'lar konuşuluyorken konu Zaniolo, Boey filan olunca sanki akşam pazarındaki çürük malları almaya çalışıyor gibi rakamlar teklif ediyorlar.

Klasik EPL balonlarından. Ligin seviyesinin ekmeğini yiyen böyle çok topçu var. Piyasa bazında Declan bundan 3-4 kat daha iyi ama, yine o paraları etmez mesela.

Hazır sözleşmesi de bitiyorken takımımızda görmek isterim.

gerçekten mi yav - hava topunda bya üstün doğruda - tam bir kumar stoper gibi görüyorum Hawwy'i
İnsanlar sosyal medyada yaptığı garip hataları çok karikatürize etti. Biraz da tipi buna müsait ama bu adam sürekli oynadığında da çok dominant bir stoper bana göre. Davinson da Premier Lig'de bir sürü absürd hata yapıyordu ve alay konusu oluyordu. Sonra buraya geldi sürekli oynadı ve çıktığı seviyeyi gördük. Aynı şeyi Harry de yaşayabilir.

İnsanlar sosyal medyada yaptığı garip hataları çok karikatürize etti. Biraz da tipi buna müsait ama bu adam sürekli oynadığında da çok dominant bir stoper bana göre. Davinson da Premier Lig'de bir sürü absürd hata yapıyordu ve alay konusu oluyordu. Sonra buraya geldi sürekli oynadı ve çıktığı seviyeyi gördük. Aynı şeyi Harry de yaşayabilir.
işin o gırgır medya tarafından ziyade izlediğimde de beğendiğimi söyleyemem yav, baya baya hataya müsait ağır gelmişti gözüme. özellikle geçen sene izlediğim maçlarda.

hava topuyla golleri çok korner falanda iyide , top yerdeyken baya sakar diye aklımda kaldı.

işin o gırgır medya tarafından ziyade izlediğimde de beğendiğimi söyleyemem yav, baya baya hataya müsait ağır gelmişti gözüme. özellikle geçen sene izlediğim maçlarda.

hava topuyla golleri çok korner falanda iyide , top yerdeyken baya sakar diye aklımda kaldı.
Sakarlık var. Ama bizim ligde çoğunu görmeyiz muhtemelen. Daivnson da Maguire kadar sakar bir oyuncu. Ama o kadar dominant bir stoper ki takılmıyoruz o sakarlıklarına hiç. Tolore edebiliyoruz.

Davinson - Maguire - Abdülkerim

Bana çok iyi 3'lü geliyor şu an. Duran top dominasyonu çok önemli günümüz futbolunda.

Sakarlık var. Ama bizim ligde çoğunu görmeyiz muhtemelen. Daivnson da Maguire kadar sakar bir oyuncu. Ama o kadar dominant bir stoper ki takılmıyoruz o sakarlıklarına hiç. Tolore edebiliyoruz.

Davinson - Maguire - Abdülkerim

Bana çok iyi 3'lü geliyor şu an. Duran top dominasyonu çok önemli günümüz futbolunda.
idealde apokerimde bana göre yeterli değil istediğimiz agresif oyun için ama elde o var

lig seviyesi için demiyorum tabii bu arada - lig için yeterli olacak çok oyuncu bulunur.

Screenshot Capture - 2024-12-09 - 14-39-40.webp

Haziranda sözleşmesi bitince bu maaşla asla tutmaz Manu. 26 yaş kontratıydı o. Diğer İngiliz kulüpleri sulanabilir tabi ama Davinson maaşına bağlayabiliyorsak sağlam bir stoper hattı kurarız bence. Golcü stoper olması ve havadan çok dominant olması beni çok cezbediyor. Yukarıda da konuştuk zaten.

Amorim sonrası kaçtı bu tren. Uzatırlar artık sözleşmesini.

Galatasaray taraftarıyla Maguire yapmayalım, gelmez.

Geri
Üst Alt