Harry Potter | Return To Hogwarts

1 Ocak önce Viyana Filarmoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri, hemen ardından bu. Güzel bir sene başlangıcı olacağa benziyor.

Gözlerimiz victoria secreti arıyor. O olmadan bir yanımız buruk.

harry potter çocuk filmi deyince pottercılar niye kuduruyor anlamadım. biz de çocukken izledik sevdik ama gerçekler bu

Son düzenleme:
Editlemeden gördüm o nefret dolu mesajını Adnancığım.

Rahatlaman için söyleyeyim bugün 30 yaş üstü insanlar çocukken bu kitapları okuyup filmlerini izlediği için yetişkin zamanlarında bile izliyorlar, okuyorlar. Ben ilk Harry Potter kitabını okuduğum zaman 13 yaşındaydım. Hala seviyorum.

Editlemeden gördüm o nefret dolu mesajını Adnancığım.

Rahatlaman için söyleyeyim bugün 30 yaş üstü insanlar çocukken bu kitapları okuyup filmlerini izlediği için yetişkin zamanlarında bile izliyorlar, okuyorlar. Ben ilk Harry Potter kitabını okuduğum zaman 13 yaşındaydım. Hala seviyorum.
editlemedim mesajlarda bi hata oldu. dur tekrar yazacağım. ayrıca söylediğimi kabul etmişsin zaten. çocuklar için yapılmış bi seri

Cedric'in ölümüyle birlikte bariz daha karanlık bir seri oluyor hatta son filmlerde sinematografi olarak da baya abarttıklarını söyleyebiliriz bu mevzuyu, bildiğin karanlıktı sahnelerin çoğu. Kitaplarda o kadar bariz değil Melez Prens'i okurken baya gerildiğimi hatırlıyorum yalnız.

son filmlerde biraz daha yetişkinlere hitap eder haldeydi doğru ama genel olarak büyücülük okulundaki çocuk ve devamında ergenlerin hikayesiydi sonuçta. çok derinliği olan büyütülecek bi seri değil bence
İlk iki film belki ama üçten sonra gerilim yüklü olmaya başladı. Kitaplarına girmiyorum.

Geri
Üst Alt