Haru Yamaguchi ve Erlan Abilkimov Galatasaray'da

Biz yabancı sınırını türk oyuncular gelişsin diye koyduk,siz gidiyorsunuz elin Japon'unu Kırgız'ını oynatıyorsunuz.Bu ayıptır yanlıştır.Buna bir kısıtlama getireceğiz.Galatasaray'ın yaptığı etik değil.

Mete Düren'den böyle bir açıklama bekliyorum...

Bebeklerimiz hayirli olsun.

Tamagotchi gibi bir isim

2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim

Kirgiz cocukta tam golcu tipi var yalniz, yeni drogbamiz olabilir :D

Japon da tsubasamiz olur mu olur :D

kırgız'da fizik kadar yetenek de varsa futbolcu olur )

ben izledim

kırgız olanın oyun stili burak yılmaza benziyor

fiziği yaşıtlarına oranla cok güçlü.sırtı dönük oynuyor burak gibi değil

:D

ahahah

çok iyi yahu. yurt dısından bulup getirelim. bakım masraflarını da karsılayalaım diyeceğim de çok mu masraflı olurlar bilemedim...

ayda 10 bin versen + okulu da burada okusa yılda 120 bin tl yapar çok para alt yapı icin :D

avrupa birliğinde olmamız sart yoksa zor isler anca avrupada alt yapı kurup orada oynatabiliriz.

*İyi olsalar Porto alırdı.

*Yedekte Aydın duracağına bunlar dursun.

*Kupada oynamalılar.

*10 yaşındaki adamı bulmak scouting başarısı değildir. Önemli olan anasının karnındayken alabilmektir.

Bu çok müthiş bi hamle arkadaşlar. Çocuğun ailesi Türkiyede yaşıyorsa ayrı bir konu. Fakat çocuk japonyadan getirildiyse aileside getirilmiştir muhakkak. Gerçekten çok hoş bi hamle.

sadece altyapı değil bir an önce kore yada japonya'dan gelecek vaad eden yada uluslarlarası üne sahip bir topçuya imza attırıp uzak doğu ile ciddi sponsorluk anlaşması yapmalıyız.

güney kore samsung müthiş olurdu.

ayrıca yazın da bir turnuva ile uzak doğuda taraftar kitlesi artırabiliriz.

hakan sukur hasan şaş unutulmadan koreye çıkarma yapmalıyız.

Geri
Üst Alt