GSC Anket Has Cimbomluluk Testi: CL Yarı Final vs. Lig

Tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    146
Fikstür çok sert. CL de rakipler final adayları. Bir de oynanmamış ve her turun ilk maçından önce sanki elle yazılmış gibi bir lig fikstürü var ))

Liverpool maçından önce bjk

Çeyrek final ilk maçından önce Trabzon

Yarın final ilk maçından önce fb maçları var.

Ankete oy vermiyorum çünkü Cl de yarı tur umrumda olmaz o raddeye gelirsek kupayı almadan gelmeyiz ligide alacak güç ve kudrete sahibiz

Sampiyon olamazsak seneye zaten CL yi rüyamizda görecegimiz icin ben sampiyonluk diyorum.

Şampiyonlar ligi'nde yarı final demek, türk futbolunda yine bir ilki başarmak, tarih yazmak, dünyada gündem olmak + kamyon dolusu para kazanmak demek. Lig şampiyonluğunu zaten en fazla tatmış takımız. Evet, şampiyon olmak güzel ama bizim için tarihi bir başarı sayılmaz.

Elbette yarı final. Yıllardır tek şampiyonluk kazanamamış, kaç şampiyonluk geriye düşmüş leş bir rakip şampiyonluk sevinci yaşayacak diye ben neden şampiyonlar liginde yarı final heyecanından vazgeçeyim. Düşünsenize bi yarı finaldesin ve finalin hayalini kuruyorsun

İkisi birden. Hedef seçmek vizyonsuz takımların işidir.

Şahsen ben Galatasaray'ı Avrupa fatihi olduğu ve kurucumuzun kuruluş amacı olarak belirlediği; türk olmayan takımları yenmesi için tutuyorum.
Samimi söylüyorum eğer Uefa, Rusya gibi türk takımlarını da Avrupa'dan men etse, futbol kalitesi yerlerde sürünen, boktan Süper Ligi takip bile etmem.

CL eğlenilecek kadındır, Süper lig ise evlenilecek kadındır.

tercih sizinn '

soru mu bu yav kulüp kurulurken ne dendiği belli

hocamızın yapabilecekleri ölçüsünde düşünüp lig şampiyonluğu dedim.

Geri
Üst Alt