Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı fikirdeyim.Hiçbir Galatasaraylı ben şampiyon olmak istemiyorum demez... Ben yarın finali şampiyonluğa değişmem, şampiyonluğu değişeceğim tek şey başka nir şampiyonluk olur...
Bir sampiyonlar ligi yari finali cok daha onemli bence maddi olarak da manevi olarakda.Şampiyonlar ligi şampiyonluğu olmadıktan sonra her türlü lig şampiyonluğu
Bir şampiyonluk ancak bir başka şampiyonluğa yeğlenir
Bir de ucl şampiyonluğu olursa kabul ederim diyorlarOlm yarı finale çıkıp elenecez diye bir kaide yok... Belki finale çıkacaz...
lig şampiyonluğu.
On elemeyi gecemeyiz mi diyorsun?Sampiyon olamazsak seneye zaten CL yi rüyamizda görecegimiz icin ben sampiyonluk diyorum.
Daha önce oldu.On elemeyi gecemeyiz mi diyorsun?
Sampiyon kulüpler kupası steua bukres ile oynadık yari finalde. Hakem konusu zaten söylendi o mac icin ne yazik ki hakem önümüzü kestiHayatında ŞL yarı finali görmemiş insanlarız, böyle bir ankette lig şampiyonluğu tercih edenlerin de olması çok normal geliyor. Bunun nasıl bir başarı, prestij, heyecan verici bir şey olduğunu bence ne aklımız alıyor ne de tahmin edebiliyoruz.