GSC Anket Has Cimbomluluk Testi: CL Yarı Final vs. Lig

Tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    146
Hiçbir Galatasaraylı ben şampiyon olmak istemiyorum demez... Ben yarın finali şampiyonluğa değişmem, şampiyonluğu değişeceğim tek şey başka nir şampiyonluk olur...

tabi ki sampiyonluk. yari final sadece sportif basari. sampiyonluk iyi ile kotunun savasi.

Olm yarı finale çıkıp elenecez diye bir kaide yok... Belki finale çıkacaz...

Arkadaşlar Ş.Ligi yarı finali çok ama çok uzak bir olay, Avrupa devleri ve lobi buna izin vermez de zaten. Çeyrek final çok çok büyük bir başarıdır, yeter zaten. Diyelim ki yarı final oldu, lig şampiyonluğu yarı finalin yanında esamesi okunmaz. Ş.ligi yarı finali demek Avrupanın gelmiş geçmiş en büyük takımlarının arasına girmişsin demek. İnşallah görürüz o günleri de ama kısa ve orta vadede ben hiç ihtimal vermiyorum. Çeyrek final bile çok büyük bir başarıdır, Ş.ligi'nde son 32, son 16 sık sık görmemiz gereken yerlerdir, çeyrek finaller de arada bir görürsek yeter.

Hayatında ŞL yarı finali görmemiş insanlarız, böyle bir ankette lig şampiyonluğu tercih edenlerin de olması çok normal geliyor. Bunun nasıl bir başarı, prestij, heyecan verici bir şey olduğunu bence ne aklımız alıyor ne de tahmin edebiliyoruz.

25 kere şampiyon olmuşum bundan sonraki senelerde muhtemelen şampiyon olma ihtimalim yüksek ama hiç cl'de yarı finale çıkmadım sadece şampiyon kulüple kupasında cikabilmisim

Biz Şampiyonlar Ligi kupasını istiyoruz. Bu hocayla alamıyacığımıza göre, lig şampiyonluğunu tercih ederim seneye direkt katılabilmek için. Seneye hoca değiştirip yeniden denememiz daha mantıklı olur.

Hayatında ŞL yarı finali görmemiş insanlarız, böyle bir ankette lig şampiyonluğu tercih edenlerin de olması çok normal geliyor. Bunun nasıl bir başarı, prestij, heyecan verici bir şey olduğunu bence ne aklımız alıyor ne de tahmin edebiliyoruz.
Sampiyon kulüpler kupası steua bukres ile oynadık yari finalde. Hakem konusu zaten söylendi o mac icin ne yazik ki hakem önümüzü kesti

Turkiyede rezil bayraklarina her her yerde gormek istiyorsaniz

buyrun

Geri
Üst Alt