GSC Anket Has Cimbomluluk Testi: CL Yarı Final vs. Lig

Tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    146
Ligde ve CL de şampiyonluk artı TR kupası.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evimizde fb ye fark atmak + şl de yarı final ile anlaşalım

🤝

Hayatında ŞL yarı finali görmemiş insanlarız, böyle bir ankette lig şampiyonluğu tercih edenlerin de olması çok normal geliyor. Bunun nasıl bir başarı, prestij, heyecan verici bir şey olduğunu bence ne aklımız alıyor ne de tahmin edebiliyoruz.
Ben gördüm kardeşim...

Fenerin 1 yıl daha şampiyonluk görmemesi CL almaktan daha fazla mutlu eder şahsen beni ki bu yıl da olamazlarsa ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatış yapacak çok fenerli var. 🤣

Fenerin 1 yıl daha şampiyonluk görmemesi CL almaktan daha fazla mutlu eder şahsen beni ki bu yıl da olamazlarsa ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatış yapacak çok fenerli var. 🤣

Valla buna gram inancım yok rdash. Benim çevrem fenerli dolu hepsi gayet bi şekilde mutlu olacak yol yordam buluyor. Forest'i depte 1-2 yendikleri için nasıl mutlular, bize yakışan şekilde elendik canları sağ olsun modundalar.

Olm diyorum en son ŞL maçınız 360p anasını satayım youtube'da HD versiyonu yok diyorum, umurunda bile değil.

12 senedir şampiyon değilsiniz, hepsi Ali Koç yüzündendi o gitti ya bu sene ya seneye falan oluruz sıkıntı yok diyor.

Var mı sizin çevrenizde hayata küsen fenerli? Benim çevremde kongre üyesi bile var yok abi mutsuz falan değiller, olmuyorlar yani.

Has cimbomlular her ikisini de aynı anda ister. Bir seçenek secmemizi isteyen modu kiniyorum

Daha önce başarılmamış bişi olsaydı cl seçerdim, final deseydiniz kesin o olurdu.

Daha önce yarı final yaptık cl nin eski adıyla şampiyon kulüpler kupasında

Geri
Üst Alt