GSC Anket Has Cimbomluluk Testi: CL Yarı Final vs. Lig

Tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    146
Şampiyonluk yarışında tescilliler olmasaydı belki derdik ama onlara vermemek lazım. Tercih lig

Yarı final yapan kadroyla seneye ön elemeyi de geçeriz herhalde

Yarı final it is

CL de yarı final hem çok daha zor ve değerli hemde ekonomik açısından en az 5 lig şampiyonluğuna bedel bir getiri sağlıyor çünkü geçen sene lig ikincisi fb 14 milyon dolar civarı kazanırken 17 milyon dolar kazandık(ikinci olup daha fazla bile kazanabiliriz çünkü 25 pay var bizim şampiyonluk priminde) hadi sabit 3 milyon euro fark desek buna çeyrek ve yarı finalde 12 + 15 ile 27 milyon euro para kazanıyoruz az bile söylemişim 9 şampiyonluk farkına bedel ekonomik olarak

bu sadece ekonomik kısmı ama şu dönemde CL yarı finaline çıkmak inanılmaz bir prestij demek

Knock out maç kazanıp tur atlama heyecanını unuttuğumuz için değersiz geliyor Avrupa başarıları, olur da Liverpool’u elersek bu anketteki de çoğu kişinin fikri değişir düşüncesindeyim. Avrupa maçı oynamanın heyecanı farklıdır, alayımız o maçlarla GSli olduk zaten.

ŞL yarı finali güncel olarak EPL dışında tüm liglerde şampiyon olmaktan daha büyük bir iş.

ulan yarı finale kalsak ömrünüzde 1 kez yaşayacaksınız bunu

lig şampiyonluğunu tercih etmek için ya über ufku dar ya da düz kafadan kontak olmak gerekir

Lig sampiyonlugu demeyen net fblidir

Bizim ligde bu derece köpekleşmiş bi fb yapısı olmasa, hak hukuk adalet olan bi lig olsa şl’de yarı final derim hiç düşünmeden ama bu köpeklere ligi bırakmak valla haram billa haram, o yüzden şampiyonluk

CL yari finali 27,5 milyon ekstra gelir demek. Üstüne 2 ekstra ev maci ve belki sponsorlardan, yayin geliri falan bonuslar vardir ve herhalde oafi eklersen 35 milyon civari ekstra gelir etmis olursun.

Ligde 2 kere sampiyon olsan, yayin gelirinden bu rakama ulasamiyorsun.

Birde belki iyi puan topladin diye UEFA katsayisinda yukari ziplarsin ve CL elemede seri basi olma sansini baya yükseltebilirsin.

Üstüne kendini baya iyi pazarlamis olur kulübümüz. Sirf oyuncularina degil, belki bize bile daha iyi sponsor teklifleri gelebilir. Bunun sayesinde Arabistan Lightmissiz gibi maas dagitmamiza gerek olmaz ve oyuncular bizi proje olarak görmeye baslar.

Ben ondan yari finala oyumu verdim

Şampiyon olup direkt grupladan devam etmek yine. Ancak bir noktadan sonra artık elbette gedikli olup oraları görmek isteriz CL'de.

Şimdilik en az 3 4 yıl düzenli oralarda olmalıyız bence, belki o zaman çeyrek-yarı maçları bizim için rekabetçi olabilir

liverpoolu elemenin formülünü buldum ama bunu yalnızca okan buruk ile birebir görüşmede anlatabilirim. beni okan buruğa ulaştırabilir misiniz?

Geri
Üst Alt