Hasan Ali Kaldırım Galatasaray Yolunda!

Bir kaç ay önce konuşulmuştu. Şakaydı gerçek oluyor sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Preldzici de almistik midemiz genis nasil olsa renktaslar

Yedek olarak düşünüyorsa teknik ekip, gerek yok. Carole 5 gömlek üstün bir oyuncu. Bize kaliteli bir bek lazım.

Tarik dan bile daha cöp bir transfer olur

REZALET KEPAZE HERIFLER SIZI

as sol bek olarak alınacak diye yoksa yedek olarak alınsa bu kadar tepki olmazdı bence
İyide herife bundan dolayımı şerefsiz oluyor şimdi gerçekten ? :)
Ben yedekte bile istemem açıkcası. Beğenmiyorum ama beğenenlerede saygı duyarım.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

İyide herife bundan dolayımı şerefsiz oluyor şimdi gerçekten ? :)
Ben yedekte bile istemem açıkcası. Beğenmiyorum ama beğenenlerede saygı duyarım.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Her derbide bir futbolcumuzla veya bir Beşiktaşlı futbolcuyla durduk yere didişiyor herif. Bunu alıp getirmek midesizliktir.

Fener clichy alacak biz Hasan Ali kaldırım malını nfjfnfjdhd

cenk ergün dünyayi gezdi tabikide en iyisi hasan alidir ya
sonucta transfer sihirbazi adam

Bu şerefsiz köpeği alırlarsa tek bir maç izlemem seneye. Dingonun ahırı yaptılar iyice kulübü.

sent via GSC
aynı mesajını geçen gün reservlemıstım reis. haberi görünce ekran görüntüsünü pc de ararken abdulcelilin fiko mesajını buldum :asd:
iyi oldu tekrar paylaştığın saolasın.

aynı mesajını geçen gün reservlemıstım reis. haberi görünce ekran görüntüsünü pc de ararken abdulcelilin fiko mesajını buldum :asd:
iyi oldu tekrar paylaştığın saolasın.
Hahaha doğru ya nerelerde o mendebur. Cezalı mı

sent via GSC

Hahaha doğru ya nerelerde o mendebur. Cezalı mı

sent via GSC
son dönemlerinde kontrolünü iyice kaybetmişti.gecen yaz transfer bekleyen kızgın bi gsli topluluğu arasında durduk yere cemaat fb ye kumpas kurdu 2011de. son kale fenerbhace vs gibi söylemlerde bulundu. sonra kendısını yok ettiler işte

Yılın çalımı olur psikolojik üstünlük bize geçer..

Not: Dursunsenin...m

Geri
Üst Alt