- 15 Aralık 2011
- 17.805
- 6.903
- 1.373
Clichy den Hasan Ali'ye düştük Özbek yine formunda
Clichye 3.5 fazla o yüzden hasanali gelecek 2.5 milyona.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clichy den Hasan Ali'ye düştük Özbek yine formunda
as sol bek olarak alınacak diye yoksa yedek olarak alınsa bu kadar tepki olmazdı benceHasan ali niye bukadar şerefsiz seviyesine konuldu ki ? Okadar iyi sol bek değil ama genelikle sakin şekilde işini yapmaya çalışan bir oyuncu.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
İyide herife bundan dolayımı şerefsiz oluyor şimdi gerçekten ?as sol bek olarak alınacak diye yoksa yedek olarak alınsa bu kadar tepki olmazdı bence
İyide herife bundan dolayımı şerefsiz oluyor şimdi gerçekten ?![]()
Ben yedekte bile istemem açıkcası. Beğenmiyorum ama beğenenlerede saygı duyarım.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
aynı mesajını geçen gün reservlemıstım reis. haberi görünce ekran görüntüsünü pc de ararken abdulcelilin fiko mesajını buldumBu şerefsiz köpeği alırlarsa tek bir maç izlemem seneye. Dingonun ahırı yaptılar iyice kulübü.
sent via GSC
Hahaha doğru ya nerelerde o mendebur. Cezalı mıaynı mesajını geçen gün reservlemıstım reis. haberi görünce ekran görüntüsünü pc de ararken abdulcelilin fiko mesajını buldum
iyi oldu tekrar paylaştığın saolasın.
Hiç dikkatime çarpmadı bu didişme olayları vallahi. Öyle diyorsanız öyledir ama herhalde.Her derbide bir futbolcumuzla veya bir Beşiktaşlı futbolcuyla durduk yere didişiyor herif. Bunu alıp getirmek midesizliktir.
son dönemlerinde kontrolünü iyice kaybetmişti.gecen yaz transfer bekleyen kızgın bi gsli topluluğu arasında durduk yere cemaat fb ye kumpas kurdu 2011de. son kale fenerbhace vs gibi söylemlerde bulundu. sonra kendısını yok ettiler işteHahaha doğru ya nerelerde o mendebur. Cezalı mı
sent via GSC