- 10 Mart 2013
- 120.727
- 152.600
- 4.938
Cacık olmazBu da youtube'da kanallar falan açıyor. Şuan değil ama acur gibi zenginleştikten sonra gör. Bu da acur gibi ünlülerle siyasilerle tanışık olma mesleğinden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cacık olmazBu da youtube'da kanallar falan açıyor. Şuan değil ama acur gibi zenginleştikten sonra gör. Bu da acur gibi ünlülerle siyasilerle tanışık olma mesleğinden
Aptal 8jk taraftari da sazan gibi atliyor haha, yaw sanki adam en iyi oyuncularina bunlara verecek.
nerde cer cop varsa, 1 yilligna oda oyuncu isterse bunlara gider.
Birisi dun spacede, abi ramos ve asensio gelir mi diye sormustu hahahaah
15 yıl öncesine gitsek acura da aynı şeyi derdik ama böyleleri dereyi geçene kadar yani yeterince zenginleşene kadar kendini fazla belli etmezCacık olmaz
Acura derdim. Taa var mısın yok musun döneminden beri uyuzum herife15 yıl öncesine gitsek acura da aynı şeyi derdik ama böyleleri dereyi geçene kadar yani yeterince zenginleşene kadar kendini fazla belli etmez
Ben buna da uyuzum. Bizim ülkede ünlülerle ve siyasilerle yakın olma diye bir meslek var. Bu mesleği icra eden herkese uyuzumAcura derdim. Taa var mısın yok musun döneminden beri uyuzum herife
Ben de uyuzum ama bir şey söylüyon gevşek gevşek gülüyor. Kumaşı kötü kalıyor acurun yanındaBen buna da uyuzum. Bizim ülkede ünlülerle ve siyasilerle yakın olma diye bir meslek var. Bu mesleği icra eden herkese uyuzum
Bir de bu adamın ne olduğu belli. Yani sinsi veya alttan giden biri değil Acun gibi. Acun yönetici olana kadar her yöne yanlayan yapı falan işine katılmayan biriydi. Acun'a bir yerden bir şey geldi kendini korumak için Fb yöneticisi şemsiyesi altına girdi bence.Ben de uyuzum ama bir şey söylüyon gevşek gevşek gülüyor. Kumaşı kötü kalıyor acurun yanında
Yalancı olup sezon ortası tüydüğü içinbuna nıye sallıyor bjklıler suan
hastalandı bıraktı diyolardıYalancı olup sezon ortası tüydüğü için
Ciddi bir şeyi yokmuş raporlarında. Ortalıkta yok. Candaş'ın yayına çıkacaktı ondan bile kaçtıhastalandı bıraktı diyolardı