Hasan Arat’tan Bronckhorst Bombası

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Hollandalı teknik adam 1.5 sene için Beşiktaş’tan 1.3 milyon Euro kazanacak.

(Ertan Süzgün)

Valla kötü teknik direktör olduğunu düşünmüyorum çok ama şaha da kaldırmaz. Özellikle Rangers dönemi Gerrard'ın ekmeğini yemiştir.

Hasan arat vizyonu şaşırtmıyor

1 senedir kulüpsüzmüş hmm

bunun babaları guus hiddink , rijkaard , advocat cocu fln teneke bağlanıp dehlenmedimi bu ülkeden

4 3 3 oynatır diyecem de zaten zimbaci da 3 lu ortasahayi ootrutmustu Okan Hoca hariç tüm hocalar bu sistemi uyguluyor

Hasan başgan bonbe gibi bişey patlatmış.

Beter olsunlar.Hep biz mi göreceğiz dibi Torrent girmişti bize bunlara da bu girdi oh.Sol bek oynatsalar daha çok katkı verir

Bu dönemler takım ile arada bağ kurmak ve iletişim çok önemli. Bu da yerli kanallarla geçiş dönemlerinde çok daha sağlıklı oluyor. O yüzden bana göre aradıkları adam Sergen idi. O tren de kaçtı. Kim gelirse gelsin ömrünün çok olacağını pek zannetmiyorum. Ha tabii kadronun şekilleneceği durumlar ve performansların da ayrı bir önemi var. Kısaca tek başına teknik direktörlük bir olayları yok.

Valerien İsmael bile övülmüştü :D Biraz da övelim ki ters tepsin :D

şu ortamda pep gelsin ihya edemez eşektaşı

Bence çok iyi hoca ama beşiktaş bitik. Bu senedeki transferler yüzünden 2-3 sene kendilerine gelemeycekler.

Feyenoord'u sampiyon yapmis, Rangers'i UEFA'da finale tasimis. Hasan Arat yönetimi icin iyi bir tercih gibi duruyor. Valeren Ismail hep elek alti yerlerde calismis biriydi, kiyas kabul etmez.

Geri
Üst Alt