Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Parlattığı balon türk oyuncularla köşeyi dönen bu takımdan kazık yiyenleri görmek ilginç oluyor. 2 milyon eurodan fazla verilmez oda oyuncuyu işleyeceğinize inanıyorsanız verirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka maçı mı izledik? Özette bile 2 tane Oğuz'un üstünlük sağladığı pozisyon war. Ha Oğuz'un kalitesinden değil Köhn'ün kalitesizliğinden dolayı olabilir orası ayrıNe oguzmus ya
Çöp dediğiniz Köhn bu çocuğu top diye oynadı son maçta?
Dedikleriniz uyuşmuyor
Buna bakarsak Yunus da bizim defansı Adana döneminde top diye oynamıştı ve Oğuz’la aynı yaşıt neredeyse niye elimizde 20 tane kanat oyuncusu varken ille de Oğuz diyoruz ben orada takılı kaldimBaşka maçı mı izledik? Özette bile 2 tane Oğuz'un üstünlük sağladığı pozisyon war. Ha Oğuz'un kalitesinden değil Köhn'ün kalitesizliğinden dolayı olabilir orası ayrı
![]()
Corendon Alanyaspor Galatasaray
Oğuz Aydın ın etkili şutu direğe çarpıp dışarı gittibeinsports.com.tr
![]()
Maçın 2. yarısında Köhn üstünlük sağlamıştı bundan bağımsız Oğuz Aydın iyi oyuncu almalıydık.Başka maçı mı izledik? Özette bile 2 tane Oğuz'un üstünlük sağladığı pozisyon war. Ha Oğuz'un kalitesinden değil Köhn'ün kalitesizliğinden dolayı olabilir orası ayrı
![]()
Corendon Alanyaspor Galatasaray
Oğuz Aydın ın etkili şutu direğe çarpıp dışarı gittibeinsports.com.tr
![]()
Buraya katılırım da Köhn Oğuz'u top diye falan oynamadı o maçta. Hatta sağ bekte de Aurier oynamıştı. Onu da Yusuf Özdemir zorlamıştı. İlk yarı hiç iyi oynamamıştıkBuna bakarsak Yunus da bizim defansı Adana döneminde top diye oynamıştı ve Oğuz’la aynı yaşıt neredeyse niye elimizde 20 tane kanat oyuncusu varken ille de Oğuz diyoruz ben orada takılı kaldim
Usta seninle 10 konunun 9'unda aşırı zıt düşünüyoruz yaMaçın 2. yarısında Köhn üstünlük sağlamıştı bundan bağımsız Oğuz Aydın iyi oyuncu almalıydık.
Uğurum benim asil takıldığım mevzu zaten Alanyaspor başkanının sikeci başkanından oyuncu alamayacak olmamız. Boşuna vakit kaybetmek ne kadar mantıklı zaten. Biz 6 versek febe 4 + iki oyuncu teklif etti diyecek. UğraşmamalıyızBuraya katılırım da Köhn Oğuz'u top diye falan oynamadı o maçta. Hatta sağ bekte de Aurier oynamıştı. Onu da Yusuf Özdemir zorlamıştı. İlk yarı hiç iyi oynamamıştık
Usta seninle 10 konunun 9'unda aşırı zıt düşünüyoruz ya