Hasan Çavuşoğlu'ndan Galatasaray ve Beşiktaş'a Mesaj: Parayı Veren Düdüğü Çalar

Parlattığı balon türk oyuncularla köşeyi dönen bu takımdan kazık yiyenleri görmek ilginç oluyor. 2 milyon eurodan fazla verilmez oda oyuncuyu işleyeceğinize inanıyorsanız verirsiniz.

Açıkçası bu kadar çok kiralık gidecek oyuncumuz varken 1-2 tanesi ile oğuz Aydın takası gerçekleştiremiyor isek.Takkeyi önümüze koyup düşünmemiz gerekiyor biz nerede yanlış yapıyoruz diye.Alanyaya söz geçiremiyoruz arkadaş.Vah ki ne vah.

niye alıyoz mesela büyük paralara şu heriften topçu. biz onur demir'i istesek 5 der sittard'a bedava peşkeş çekmiş. bakasetas-umut güneş'i yok parasına trabzon'a hediye etti, tayfur bingöl'e 3 ister beşiktaş'a 1'e verdi. belli ki ya biz yanlış iş yapıyoz ya da bunlar bize bileniyo. yurt içinde bu işi yapamıyosan dışarda milyon tane gurbetçi çocuk var, al onları su ekmek parasına getir. emin bayram'ı şikecinin kulübüne 2.5'a sallayan heriflere bunlar belki afaki gelir ama ekmek parası için top oynayan adamlar uğruna şerefsiz herifleri bu kadar ağa paşa yapmanın lüzumu yok.

Yurtdidindan bir kac külüp isteseydi simdiye gönderirdin, ha belki herifler 2 milyon arti satis yüzdesi teklif etti icin kazikliyacak yerli külüp ariyorsun. , bu arkadasin ederi 3 -4 milyon + bir iki kiralik oyuncu

Barışla keremi alt lig takılarımdan aldık kan emicilere el açmayın diyeceöde dursun var bizde tabi

Ne oguzmus ya

Çöp dediğiniz Köhn bu çocuğu top diye oynadı son maçta?

Dedikleriniz uyuşmuyor

Ne oguzmus ya

Çöp dediğiniz Köhn bu çocuğu top diye oynadı son maçta?

Dedikleriniz uyuşmuyor
Başka maçı mı izledik? Özette bile 2 tane Oğuz'un üstünlük sağladığı pozisyon war. Ha Oğuz'un kalitesinden değil Köhn'ün kalitesizliğinden dolayı olabilir orası ayrı

Başka maçı mı izledik? Özette bile 2 tane Oğuz'un üstünlük sağladığı pozisyon war. Ha Oğuz'un kalitesinden değil Köhn'ün kalitesizliğinden dolayı olabilir orası ayrı

Buna bakarsak Yunus da bizim defansı Adana döneminde top diye oynamıştı ve Oğuz’la aynı yaşıt neredeyse niye elimizde 20 tane kanat oyuncusu varken ille de Oğuz diyoruz ben orada takılı kaldim

Maçın 2. yarısında Köhn üstünlük sağlamıştı bundan bağımsız Oğuz Aydın iyi oyuncu almalıydık.

Buna bakarsak Yunus da bizim defansı Adana döneminde top diye oynamıştı ve Oğuz’la aynı yaşıt neredeyse niye elimizde 20 tane kanat oyuncusu varken ille de Oğuz diyoruz ben orada takılı kaldim
Buraya katılırım da Köhn Oğuz'u top diye falan oynamadı o maçta. Hatta sağ bekte de Aurier oynamıştı. Onu da Yusuf Özdemir zorlamıştı. İlk yarı hiç iyi oynamamıştık

Maçın 2. yarısında Köhn üstünlük sağlamıştı bundan bağımsız Oğuz Aydın iyi oyuncu almalıydık.
Usta seninle 10 konunun 9'unda aşırı zıt düşünüyoruz ya

Fenere gitmiş muhtemelen bizden 500 bin Euro fazla vermişlerdir

Ya ne anlatiyorsunuz 6m versen yine sana vermezdi o sinsi başkanları.

Buraya katılırım da Köhn Oğuz'u top diye falan oynamadı o maçta. Hatta sağ bekte de Aurier oynamıştı. Onu da Yusuf Özdemir zorlamıştı. İlk yarı hiç iyi oynamamıştık

Usta seninle 10 konunun 9'unda aşırı zıt düşünüyoruz ya
Uğurum benim asil takıldığım mevzu zaten Alanyaspor başkanının sikeci başkanından oyuncu alamayacak olmamız. Boşuna vakit kaybetmek ne kadar mantıklı zaten. Biz 6 versek febe 4 + iki oyuncu teklif etti diyecek. Uğraşmamalıyız

ben daha çok hangi takımlara oyuncularımızı su parasına kiraya vereceğimizi merak ediyorum. Çoğu takım kara listede olması gerekirken, bizimkiler habiri o takımlara bedava oyuncu veriyor. İhtiyaç duyulduğunda geri çağırtımızda laf işitiyoruz

Yahu sanki Vinicius Junior. Gerek yok bilader gelmesin ya.
Zaten ilk 11'de yerli oyuncu oynatma zorunluluğu da yok bu sezon. Koy ilk 11'e Barış'ı, yanına 10 tane de yabancıyı. Bitti gitti.

Geri
Üst Alt