Hasan Kartal: "Bizim çocuklarımızın oynaması için sistemin düzeltilmesi lazım"

Başkasının futbolcusu ile başarılı olacağıma kendi futbolcumla başarısız olurum daha iyi.

İstanbul hegemonyası diye bir şey yok. Bunu yapan yine bizleriz. Gidip İstanbul takımlarını tutuyoruz kendi takımımızı tutacağımız yerde.

Gerçekten ilginç sözler.

"Başkasının sporcusuyla başarılı olmaktansa bizimkinin başarısızlığını daha çok tercih ederim"

Way mal herif

Bunu soylemeye cesaret edebilecek kadar cahil ve kamuoyundan tepki gelmeyeceginin farkinda, hangi yorumcu cikip da "bu rize baskani olacak herif cikmis boyle demis onun ben kafasina sicayim" diyebilir ki?

Butun bu konular siyasidir, bu rize baskaninin arkasinda duran, yabanci sinirini getirmeye calisan siyasi sisteme oy atan kisi ben Galatasarayliyim diye gezmesin, oy atacak baska yer yok diyorsa da gitsin parti kursun biz de oy atalim. Destekleyen Galatasarayli vatandas maldir.

Ulan kusturmali bosnak saksosu dedi diye serefsizin tekini her yerden men edecek kadar oylarini dusunenler, silahim olsa hakeme sikardim diyen herifi kendi usagi yapmis kullaniyor. Bu olaylarin tek suclusu Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan olacak kisidir.

Beyni yok fikri var adamın ya. Aptal herif kendi sporcunla başarısızlığı tercih ediyorsan hepsini onlardan seç. Sistem seni oraya itiyor diye niye ağlıyorsun. Yabancı futbolcu sanki kendi oyuncusu değil aptal herif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arena'da cehennemi yaşatmak lazım bu ibişe. SAGS hasan kartal pankartları açılmalı.

bu ülkenin kurtuluşu hasan gibi K.O.Ç. şahısların tüm dernek/spor klübü/siyasi yönetim vs. gibi oluşumlarda değil yönetici,yönetilen bile olmadığında gerçekleşir.

Hasanvari organizmalar olduğu sürece gelişmez.

Zaten bu dönemde iyi oynayan Gençlerbirliği'nden de avrupa takımlarına gidebiliyor.Çöp pazarlayıp,kazandığı para ile Batum karılarına gitmeyi özlemiş belli.Bitti o düzen.

Bir diğer sahibinin sana vadettiği sponsorluk bedelini ödemediği gün bu konunun tam aksine açıklamalarda bulunacaksın. Ülkenin mevcut durumda içinde bulunduğu sistem senin gibi bir dünya medeniyetten yoksun kara cahili türetmeye insanlar önünde konuşmaya mecbur bırakıyor ama en nihayetinde buna kendinde dahil ağır cahil, zekadan yoksun, konuşmayı bile bilmeyen bir asalak olduğunu biliyorsun.

Allah'ın angutu zaten yabancı sınırı var. 28 kişilik listeni full Türk yapabiliyorsun, git yap o zaman. Ama mabadın yer mi bilemem. 28 kişilik Türk kadrosunu yap öyle konuş allahın çomarı

Bu ikinci başkan. Bence söyleyen kişi Çaykur Rize Başkanı Ali Koç olmalıydı.

bu gerizekalı herife niye mikrofon tutarlar ülke futboluna sıfır katma değeri var birde söz hakkı varmış gibi konuşuyor yalaka.

En iyisi yeni olacak Ş. Ligi sisteminde kesinlikle yer alıp, garanti altına alıp bu koduğumun pisliklerini ortada bırakıp ligi falan sallamamak.

Ağızları açık bakarlar sonrasında, yerel ligin hiçbir anlamı ve maddi değeri kalmayınca.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında dogru demiş :) Ne zaman ki bildiği yabancı dillerle ve futbol ufkuyla,soyunma odasında futbolcuların %90ına ulaşabilen başkanlar yetiştiririz,futbolumuz çağ atlar. Bu yüzden, kendisinden başlayarak kabadayı başkanların kökünün kuruması dileğiyle

Geri
Üst Alt