Hasan Şaş İstifa Etti!

Söyleniyor küçük kızı kovdurmuş yan bastık takım işlerine karışıyor

Bir de Levent Şahin fiştekliyormuş başkanın durumunu da kullanmışlar oldu bittiyse getirmişler Fatih hoca mecbur kalmış deniyor kızı bana sosyal medyadan küfredenlerin sorumlusu sensin diyormuş sümertaşa:))
Sadece sümertaşla ilgili kısmı duydum o da Şükür'ün videosundan. Hasan-Ümit olayının kızlarıyla bağlantısı nedir bir kaynak, link falan var mı?

Her şey bir yana veda ederken Terim hoca efendimize bir tsk bile edemeyecek tıynetteki bir şahsın arkasından ağlamayın lutfen.

Idmandaki çift kaleler öksüz kaldi o konuda bir çözüm lazim ama.

Sadece sümertaşla ilgili kısmı duydum o da Şükür'ün videosundan. Hasan-Ümit olayının kızlarıyla bağlantısı nedir bir kaynak, link falan var mı?
Levent şahin ile alakalı zaten her yerde var 5 saniyede şu çıktı misal;

az önce de yazdım diğer yardımcı da kim damada komisyon verirse o olur levent şahinin yanına diye o da selçuk inan olacakmış

terime ve zamiaya tşk etmemesi @İsmail Enver'in teorisine yaklaştırıyor beni
diğer adanalı handenin de gitmesi kolay kolay olmazdı zira bu tarz bi çalkantı olmadan.
var bişeyler.
Valla selçuk inanın da kalan paradan feragat edeceği söyleniyordu demek ki onu önümüzdeki senenin antrenör parası olarak vadeye yaymış sadece :) ne tıynetsiz bir herif bu xelçük hemşerisi sayılır ayağı kaydırılırken destek olacağına köstek oluyor gözünü kara toprak doyursun

az önce de yazdım diğer yardımcı da kim damada komisyon verirse o olur levent şahinin yanına diye o da selçuk inan olacakmış

yine döktürüyorsun üstat. önce senden alıyoruz haberi

Spesifik olarak kızlarıyla alakalı kısmı sordum ben konudaki ilk mesajın da onunla ilgiliydi zira.

hayırlısı olmuş,ote yandan bu sezon 2006daki gibi olursa hocanın sürekli sahada deliren,kaç dk kaldi bitmedi mi diye soran birilerine degil,kayseri maçında oldugu gibi bi köşeye cekilip sessiz sakin bekleyen ümit karan gibilerine ihtiyacı var.yeterince telaş oldu zaten..ikinci bi 2006da,tekrar aynı duygu buhranına dayanamam ben.

evet tuhaf bi mesaj oldu ama sakin ve akıllı birileri lazım.

Fatih hoca duygusal adam olsada işinde profesyonel birisidir kızları yüzünden kovmus gibi ergen saçması şeylere inanmayin

Kimin damadı ne komisyonu ustad senin ağzın ne söylir?

Geri
Üst Alt