Hasan Şaş İstifa Etti!

Kulübü buse terim yönetiyor galiba. Terimin kızlarının sevmediği Handeyi gönderdiler sırada hasan şaş var diye haber vardı geçen hafta.

Terim - Elmander - Riera - Levent Şahin

Güzel bir teknik ekip ve hocam bırakınca Okan gelir yerine

Melo gelsin demiyorum ama Melo rakibi kudurtan bir tip. Hasan daha çok kendi kendine kuduruyor.

Kimi kastediyorsun?! Umarım kastettiğin kişi Levent’tir. Yoksa kendimi tutamayıp sövebilirim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kadar cahilim diyorsun yani?
Yok mu başka bir savunma argümanın?

Sana mı soracam kimi istifaya davet edeceğimi?

terim kızları istifa ettirmişse bu ne saçmalıktır demekten alı koyamıyor insan başkan ın kötü günlerinde biraz huzur verin arkadaş .

Hasan Şaş Instagram’da sadece Galatasaray’ı ve oğlunu takip ediyor gözüküyor. Fatih hocayı da takip ediyordu diye hatırlıyorum ben. Ama yok.

Araları açılmış olabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 ay EMRE DENEN İBLİSLE birlikte cüneyt tanmanla alay ettiler faruk sürene, mehmet cansuna terbiyesizlik yaptı bunlar ahmet bulutla ki okan beşiktaş taraftarıdır bunları unutmadık yaşadık biz. biz bizi satanı affetmeyiz!!! Çünkü; GALATASARAY KİN'DİR!!!

Hasan Şaş en iyi zamanında floryada başkanın yanına çıkıp toplantı esnasında monacoyu reddedip boş dosya kağıdına imza atıp özhan canaydına vermiş adam paranın şeyine koyayım diye. Barzo diyenler bunları da unutmasın. PARAYA BİZİ SATMAYIN ÜÇ BEŞ ENTEL DANTEL LİBOŞA DA EFSANELERİMİZİ SATMAYIZ!!!

Her şey için teşekkürler HASAN ŞAŞ

Kim sinirlendirdi seni yine Ugur

Geri
Üst Alt