Birazcik sormaniz lazim bu Adem Cakar neden bu oyunculari bu kadar seviyor diye... Hakan, Hasan, Bülent gibi adamlari seneler boyunca vefa vefa vefa diye diye yediler. 3. Sinif yabanci oyuncular bile para alirken, bunlar aralarinda para toplayip, maddi sikintida olan oyunculara dagitmak zorunda kaliyor... Cünkü yabanci oyuncu hakkini ariyor, bizimkilerde hata var aslinda.
Herkezi para gözlülük ile sucluyorsunuz. Arastirin bakayim, hangi oyuncular antrenmani boykot etmis paralari ödenmiyor diye, 1996-2000 yillari arasinda, bu adamlar zamaninda parayi ikinci plana itip, Galatasaray icin mücadele ettiler iste... Kafalarini duvara vursunlar, prof davranmadiklari icin. Ama onlarda prof davransaydi, takimda kimya diye birsey kalmazdi ozamanlar.
O yüzden Sabri´ye vefa isteyenlere ben de gülüyorum, adam karsilastirirsak sefalet icinde gecirdi Galatasaray kariyerini. Ve cok iyi paralar kazandi. He, belki Hasan, Bülent, Hakan gibi oyuncular da erken birakabilirdi ama bu adamlara yinede vefasizligin daniskasi yapildi zamaninda.
Düsmanlar belirlenmis "Vurun kahpeye" hesabi yorumlar beni rahatsiz ediyor... Yoksa elestirmeyi seven bir insanim, ama asiri olarak bir yöne kayarsa beni taraf tutmaya itersiniz.