Hasan Şaş ve Maraton'a Açıklamaları !

Cevap: Hasan Şaş ve Maraton'a Açıklamaları !

iyi kufur yedin benden hasanim

hani bazen diyoruzya ardamız canımızdır gitmesin, yok şu kalsın bizle efsane olsun falan filan ama maalesef o kadar sevdiğimiz yeri gelince takım için canını kanını siper etcek birini ne şekilde yolladığımızı düşününce bunlar uzak geliyor. şu kulüpte maalesef hakan şükür harici kıyamete binen olmadı herkesin kulüp içi koruyucuları yok tabi maalesef neyse umarım yolun açık olur hasanım, umarım layık olduğun yerlere gelirsin

Dediklerinde cok da yanlis, uzucu bi taraf yok bence. Hepimiz insaniz, kirilabiliriz, bu kadarcik bi aciklamaya bile yazilan tepkili yorumlar, aciklamalardan kat ve kat daha vahim.

ahh be Hasan :( başına senin ne açtıysa hep o gereksiz agresifliğin ve nefretini dışartı saçman oldu.

Belki bu camia da daha çok görecektik ama şu açıklamalarında sende artık bu kulüpten içeri giremicekler listesine girdin. Emin ol Fatih hoca bile senin yaşadıklarının 10 katı kötü günleri yaşadı, Bülent Korkmaz yaşadı ama Gerçek GS sevgisi onlara hiçbir zaman GS aleyhine 1kelime dahi söyletemedi.

Fatih Hocamız - Bülent Kaptanımız - Ergün PEnbemiz - Arif Erdemimiz BU kişileri öldürsen GS aleyhine konuşmadılar hepsi de gururla her zmana GS camiasına gyeniden gireceklerdir.

Bazıları ise o kapıdan sadece bakacaklar!!!

Birçok arkadaş Arda'nın olası gelecek örneğini vermiş Hasan'ın bugünkü durumu için. Yalnız atlanan bir konu var: Arda Hasan'dan en az iki misli akıllı bir çocuk. Bunu hem konuşmalarından hem saha içindeki oyun zekasıdan hem de sosyal zekasından rahatça anlayabiliriz. Arda ya kalır doğru zamanda bırakır veya bakar kendine süreyi uzatır. Ya da Avrupa'ya gider ama ne olursa olsun Galatasaray'dan Hasan gibi ayrılmayacağı kesin.

Tarih göstermiştir ki efsane olan kişiler ister futbolcu, ister siyaset adamı ister komutan olsun, doğru zamanda gelen doğru işler yapan ve en sonunda doğru zamanda da gitmesini bilen kişilerdir.

Bu arada son not olarak şunu düşmek isterim. Evet 2006 senesinde kazanılan şampiyonlukta Hasan'ın büyük rolü olduğu yadsınamaz ama 2002 -2005 arasında Galatasaray'da (kendisinin ifadesiyle boş mukavele imzaladığı dönemde) hiçbir faydası da olmamıştır. TV'de yayınlanan bir programda top toplayıcı cocuğun bile maç sırasında ona "Hasan abi Dünya Kupasından sonra ne oldu sana?" sorusu gözümün önündedir.

Bizim bu eski oyuncular medyanın ekmeğine yağ sürüyolar bu garip açıklamalarıyla ne sanıyor acaba bunlar ömür boyu GALATASARAY da topmu koşturacaklar. Seni Galatasaray bu günlere getirdi sen Galatasaray ı değil.

ahh be Hasan :( başına senin ne açtıysa hep o gereksiz agresifliğin ve nefretini dışartı saçman oldu.

Belki bu camia da daha çok görecektik ama şu açıklamalarında sende artık bu kulüpten içeri giremicekler listesine girdin. Emin ol Fatih hoca bile senin yaşadıklarının 10 katı kötü günleri yaşadı, Bülent Korkmaz yaşadı ama Gerçek GS sevgisi onlara hiçbir zaman GS aleyhine 1kelime dahi söyletemedi.

Fatih Hocamız - Bülent Kaptanımız - Ergün PEnbemiz - Arif Erdemimiz BU kişileri öldürsen GS aleyhine konuşmadılar hepsi de gururla her zmana GS camiasına gyeniden gireceklerdir.

Bazıları ise o kapıdan sadece bakacaklar!!!

Hele gecen sene Bülent Korkmaz'a yapılanları hatırladıkça sinir oluyorum beynini kullanamayan ve GS'ı bir tek kendisi tuttuğunu sanan taraftar profiline :mad:

Asıl vefasız ve nankör olan sensin Hasan ŞAŞ son 3-4 sezondur yan gelip yatıyorsun ki buna rağmen yönetim senin sözleşmeni uzatmıştı, 7 ceddine yetecek kadar paran var halen nankörlük ediyorsun yazıklar olsun sana yazıklar olsun senin GaALATASARAY lılığına hiç biriniz ERGÜN PEMBE nin tırnağı kadar olamazsınız..

Dediklerinde cok da yanlis, uzucu bi taraf yok bence. Hepimiz insaniz, kirilabiliriz, bu kadarcik bi aciklamaya bile yazilan tepkili yorumlar, aciklamalardan kat ve kat daha vahim.

Tamamen katiliyorum, sanki burda yorum yapan herkes son 11 sene her Allah in gunu adamla berabermis herseyi biliyormus gibi yazmis..Onumuze gelen haberde ne yaziyorsa onu biliyoruz baska bi halt bildigimiz mi var? yonetim vasitasi ile bilenler de zaten dogal olarak taraflar.

Tamam uefa kadrosunu kazanan kadrodan, ayrilan her topcunun aciklamalar yapmasini, kupayi kazandilar diye klubun de tapusunu almislar gibi tavirlar icine girmelerini kimse hos karsilamiyor ama bi kere de kendimizi onlarin yerine koyalim: gercekten de hasan sas butun takim sicarken isliklanacak futbolcu olmayi, telefonuna kufurlerle dolu sms ler gonderilmesini hakedecek kadar kotu bir donem mi yasadi galatasarayda? yahu cok degil daha uc sene once bu adam takimin herseyiydi gerets zamaninda, asist kraliydi. sadece ve sadece lucescu nun o mutevazi otesi kadroyu sampiyon yaptigi seneki -2002 ydi galiba- performansi bile hasanin galatasaray tarihindeki yeri icin yeterlidir.

Ama tabi bu tavir vefasiz olanin sadece yonetimimiz degil genel olarak camiamiz oldugunu gosteriyor ki Hasan Sas agzi ile kus tutsa yaranamayacak sanirim bundan sonra kimseye.. fatih fenere gitti kufrettik, emre fenere gitti kufrediyoruz, hasan bi yere gitmedi ama ona da kufrediyoruz.

ridvan dilmenin dedigi cok dogru, buyuk takimlarda bi kac sene sonra taraftarin gozune batmaya basliyorsunuz.

Bu ulkede taraftar falan yok!

bu sözleri hasan şaşa hiç yakıştıramadım, elbette kötü performans gösteren oyuncu takımdan gönderilecektir. kimsenin 40, 50 yaşına kadar oynama garantisi yokki... bide taraftarın ıslıklamasına laf etmiş taraftar bu tabiki ıslıklayacak bu taraftar ayhanı sabriyi kaç defa ıslıkladı küfür etti hiçbiride takıma küsmedi aksine kendilerini affettirmeye çalıştılar.

ridvan dilmenin dedigi cok dogru, buyuk takimlarda bi kac sene sonra taraftarin gozune batmaya basliyorsunuz.

Bu ulkede taraftar falan yok!

Birincisi rıdvan dilmenin laflarına göre hareket edilse bu ülkede oyuncu kalmazdı,ikincisi bu ülkede taraftar yok diyorsunuz,storelardan forma alıp maçlarına gidende taraftar değil belliki.Çok anlamsız bir görüş belirtmişsiniz hiç kusura bakmayın.Bu ülkenin belli bir kültürü ve kırmızı çizgileri vardır dolayısı ile bu futbolada karışıyor.Birileri aradan kuyuya taş atıyor ama bin akıllı çıkaramıyor o taşı yazık yani.

Hasan yapılanları bende tasvif etmiyorum ama kalkıpda bazı konularda eyyamcı konuşması ne kadar etik orasınına anlamış değilim.Malesef bu eski tüfekler denilen grubun Galatasaraya karşı aldığı bir cephenin sonucudur zira bu oyuncular Galatasarayı kullanabilcekleri bir klüp olarak gördükleri için yıllardan beri biz taraftarlarda buna seyirci kalıp hep destek vermiş olmamızın yanlışlarını çektik yıllar boyu dolayısı ile bazı şeylerin değişmesi gerekiyor.Öyle basitçe yönetim mesaj çekerek hasana git dememişdir bunada adım gibi eminim zira bu işlerin bir temeli ve mantığı olmalıdır,Galatasarayda ise bu işler mantıksızlık içinde yürümez sizde lütfen bunu algılayın biraz.

bu sözleri hasan şaşa hiç yakıştıramadım, elbette kötü performans gösteren oyuncu takımdan gönderilecektir. kimsenin 40, 50 yaşına kadar oynama garantisi yokki... bide taraftarın ıslıklamasına laf etmiş taraftar bu tabiki ıslıklayacak bu taraftar ayhanı sabriyi kaç defa ıslıkladı küfür etti hiçbiride takıma küsmedi aksine kendilerini affettirmeye çalıştılar.

haha bu yorum :D sabri günah keçisi demi söv söv gitmez :D

Hasan Sas´in isi profesyonel futbolculuktu. Ama aciklamalari duygusal..

Profesyonellik ile alakasi yok.Tabi ki sevdik Hasan´i, hala cok seviyoruz ve yeri herzaman ayri olacak hepimizin icinde.Ama konusmalari cok yanlis ve hatali.

Galatasaray da profesyonel ve Avrupa capinda cok büyük bir kulüpse basari kacinilmazdir.Taraftar her futbolcudan bu basari icin katki bekler.Bu katkiyi Hasan´dan da bekler taraftar.Sakatliktan cikmis olabilir eyvallah, ama sakatligi süresince kendi bakmasi lazimdi.Olmus 95 kilo, kosacak hali yok, calimi rakibe degil kendisine atiyor ve en önemli macimizda, Hamburg macinda islikladik diye küsüyor.Tabi ki isliklanirsin Hasan.Ceyrek finale cikacagiz, mac 2-2, gol bekliyoruz ama Hasan bitmis.Kusura bakma ama isliklanirsin Hasan.Sonucta Galatasaray´in " futbolu birakmis yildizlar " takiminda oynamiyorsun.Gönderilmen dogruydu..Karsi cikmasaydin en güzel sekilde ugurlanirdin, bunu kendin de biliyorsun..Öbürleri de ayni sekilde ugurlanirdi..Ama siz kendinizi Galatasaray´dan büyük gördünüz ve cezasini cektiniz.Dogru yaptilar..Aciklamalarin cok yanlis

Hepsi aynı valla ne diyeyim.Arda böyle çıkmaz inşallah ki öyle bir görüntüsü yok.

Hasan Sas´in isi profesyonel futbolculuktu. Ama aciklamalari duygusal..

Profesyonellik ile alakasi yok.Tabi ki sevdik Hasan´i, hala cok seviyoruz ve yeri herzaman ayri olacak hepimizin icinde.Ama konusmalari cok yanlis ve hatali.

Galatasaray da profesyonel ve Avrupa capinda cok büyük bir kulüpse basari kacinilmazdir.Taraftar her futbolcudan bu basari icin katki bekler.Bu katkiyi Hasan´dan da bekler taraftar.Sakatliktan cikmis olabilir eyvallah, ama sakatligi süresince kendi bakmasi lazimdi.Olmus 95 kilo, kosacak hali yok, calimi rakibe degil kendisine atiyor ve en önemli macimizda, Hamburg macinda islikladik diye küsüyor.Tabi ki isliklanirsin Hasan.Ceyrek finale cikacagiz, mac 2-2, gol bekliyoruz ama Hasan bitmis.Kusura bakma ama isliklanirsin Hasan.Sonucta Galatasaray´in " futbolu birakmis yildizlar " takiminda oynamiyorsun.Gönderilmen dogruydu..Karsi cikmasaydin en güzel sekilde ugurlanirdin, bunu kendin de biliyorsun..Öbürleri de ayni sekilde ugurlanirdi..Ama siz kendinizi Galatasaray´dan büyük gördünüz ve cezasini cektiniz.Dogru yaptilar..Aciklamalarin cok yanlis

Sana katılıyorum renktaş ve yazıklarına şöyle bir örnek sunmak isterim;Hasan ŞAŞ a şu yakınlarda Real Madrid den ayrılan Salgado örneğini vermek isterim.Adam 10 yıl top koşturduğu Real Madridden alkışlar eşliğinde Blackburne uğurlandı.ayrıca bu adam son 2-3 sezondurda yedekdi oynadığı maçlardada en çok ıslığı ve küfürü yiyen topçuydu şimdi soruyorum bu adamın yaşadıkları seninkinin yanında vız gelir tırıs gider ama o nasıl uğurlandı sen nasıl uğurlandın

Forumda da gelenek oldu bu eski futbolcular açıklama yapsa direk nefret kusuluyor ki Hasan Şaş'ın açıklamalarında hiçbir yanlış yok. Adam çok düzgün konuşmuş. Trt Türkteki programını da izledim pazar günü. Adam üstüne basa basa ben Galatasaraylıyım diyor. Bunu söylerkende hiçbir çekince duymuyor. Hani Tugay Kerimoğlu'nun hangi takımlısın sorusuna cevap verememesi gibi. Ayrıca ilk hafta söyledikleri fener hakkındaki laflarınada açıklık getirmiş, o kadar yazdık burada Hasan Şaş öyle laf etmez çarpıtmadır diye anlatamadık kendiside söylemiş basının çarpıttığını. Fenerden teklif aldın mı sorusuna yine çok güzel cevap vermiş aldım ama kabul etmedim hiçbir zaman. Yine eski futbolcuların açıklamasına bakarsak Hakan Şükür'ün söylediği istesem fenerde oynayabilirdim lafına karşın Hasan Şaş'tan beklenen cevap olmuş bu. Objektif yorumlar yapıyorum diyen adam Trt kanalında ben Galatasaraylıyım diyorsa o adamı alkışlarım ben. Pazar günü söylediği çok güzel bir anektod vardı Uefayı alan kadro için söylemişti bunu. "Takımdaki arkadaşlık üst düzeydeydi oyuncular çok kaliteliydi teknik ekip çok kaliteliydi ve en önemlisi para yoktu dedi." :)

Yani takımın kenetlenmesinde para değil arkadaşlık etkiliydi dedi. Bu laf zaten nasıl bir Galatasaraylı olduğunu gösterir. Uefayı alan kadronunda 8 ay para almadan oynadığını bilmeyen yoktur heralde. Sonuç olarak çoğu futbolcudan daha sağlam Galatasaraylıdır kendisi ve taraftarın ıslıklaması tamamen o hareketi yapan çapulcuların işidir. Bizim gibi Galatasaraylılara mal edilemez o davranışlar.

Kim? Hasan mi? Tanimiyorum. Geçen sene bir sisman kel abi vardi ama unuttum adini. AbdelKadir Keita diye biri var simdi, sag kanadi otoban yapiyor. Galatasaray Galatasaray olali böyle sag kanat gormedi.

Kim? Hasan mi? Tanimiyorum. Geçen sene bir sisman kel abi vardi ama unuttum adini. AbdelKadir Keita diye biri var simdi, sag kanadi otoban yapiyor. Galatasaray Galatasaray olali böyle sag kanat gormedi.

ribery'e haksızlık yapmıyalım. oda bir keita kadar iyiydi.

Geri
Üst Alt