- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Cevap: Hasan Şaş'dan açıklamalar
ohohohohoha
ozetleri izleyen var mi
gencler kasimpasa macinda hakem nabmis
ohohohohoha
ozetleri izleyen var mi
gencler kasimpasa macinda hakem nabmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadro Lucescu ya daha uygun gibi geliyo bana dedi.
öyle zaten...
gerets'in basarili olmasi icin kaliteli adamlar lazim demeye getirdi.
luce oyunculardan maksimum verim aliyor ve basari olma olasiligi daha yüksek demeye getirdi.
bana sorarsaniz:
luce daha ucuz ama göz zevkine hitap etmeyen bir futbol demek
gerets daha pahali ve göze hos gelen futbol demek.
sahsi fikrim: kalite istiyorsan paraya kiyacaksin. ben düzgün oyuncularin gelip, geretsin ofansif futbolunu izlemeyi tercih ederim acikcasi.
Geretse uyan 3 türk gurbetci kim olabilir acep ?
Hasan Sas gorusmus
Arkadaslar bu programiin tekrarini izliyebileceimig bi yer varmi?
bana sorarsaniz:
luce daha ucuz ama göz zevkine hitap etmeyen bir futbol demek
gerets daha pahali ve göze hos gelen futbol demek.
Arkadaslar bu programiin tekrarini izliyebileceimig bi yer varmi?
Gerets'e katiliyorum fakat Luce'ye katilmiyorum. Benim izledigim Shaktar cok guzel bir futbol sergiliyor.
beyler ben programı izledim. hasan GS ile adı anılan 3 futbolcuyla bizzat ben gorustum dedi. biri yurt dısında ikisi yurt icinde.. bunların 3 de turkmus..
aklıma selcuk ve hamit geldi diğerini kestiremedim.. ama hasan bu isi bayagı götürecek galiba.. hasan tam isabet olucak.. bide emenike ye olan hayranlıgını yineledi.. basıp alacaksın parasını dedi..umarım bize gelir..
beyler ben programı izledim. hasan GS ile adı anılan 3 futbolcuyla bizzat ben gorustum dedi. biri yurt dısında ikisi yurt icinde.. bunların 3 de turkmus..
aklıma selcuk ve hamit geldi diğerini kestiremedim.. ama hasan bu isi bayagı götürecek galiba.. hasan tam isabet olucak.. bide emenike ye olan hayranlıgını yineledi.. basıp alacaksın parasını dedi..umarım bize gelir..
Barcelona macını izlediyseniz berbatlardı
Ama bende Shaktarın oynadıgı futbolu begeniyorum.