Hasan Şaş'dan açıklamalar

Cevap: Hasan Şaş'dan açıklamalar

Hasan Şaş: ''Galatasaray'da 4 ön libero var ama hiçbirisi tam ön libero değil !''

Hasan Şaş: ''Gerets'de olsa, Lucescu'da olsa Galatasaray'da görev alacağım. 3 tane futbolcuyla şimdiden görüştüm...''

Hasan Şaş: ''Şuan itibariyle Lucescu, Gerets'e göre Galatasaray'a daha sıcak bakıyor.''

Bırakın futbolu Luce'ye gerisine karışmayın :)

yurt disinda gorustugu isim mehmet ekici.

Hasan Şaş: ''Galatasaray'da 4 ön libero var ama hiçbirisi tam ön libero değil !''

Hasan Şaş: ''Gerets'de olsa, Lucescu'da olsa Galatasaray'da görev alacağım. 3 tane futbolcuyla şimdiden görüştüm...''

Hasan Şaş: ''Şuan itibariyle Lucescu, Gerets'e göre Galatasaray'a daha sıcak bakıyor.''

baska ne dedi

Lucescu gelirse çocuğumu keserim:)

Lucescu gelsin,istediği kadar sabır göstermeyen ne olsun.Tam bir profesör bu adam.

Lucescu gelirse çocuğumu keserim:)

Boyle abuk subuk yorumlara ne gerek var Tamer abi?

Yaziktir, gunahtir. Keseceginden degil de bu yorumu yapman bile cok gunah.

Yakismiyor boyle yorumlar, tipik antu yorumlari cunku (yanlis anlama, alinma).

Hasanın dedigine gore bugun farklı gelismeler olmus o yuzden Lucescu olumlu bakıyomus gibisinden biseyler soyledi.

En son ki açıklamasında ölmeye niyetim yok gibi bişeydi :) shaktarda tıkır tıkır paramı alıyorum rahatım yerinde başarılıyım turkiyede herkes teknik direktör ölmek gibi bir derdim yok kesinlikle bunlar benim bilgim dışında spekülasyonlar demişti lucescu :) belki adam harakiri yapmak istiyordur orası ayrı tabi..

Ben de keserim kardesim var mi

Espri yaptık kardeşim kasma bu kadar:)

En son ki açıklamasında ölmeye niyetim yok gibi bişeydi :) shaktarda tıkır tıkır paramı alıyorum rahatım yerinde başarılıyım turkiyede herkes teknik direktör ölmek gibi bir derdim yok kesinlikle bunlar benim bilgim dışında spekülasyonlar demişti lucescu :) belki adam harakiri yapmak istiyordur orası ayrı tabi..

Anlatmislardir Unal Aysal'i ya da kendi gorusmustur. Ikna olmus olabilir.

bu aralar hasan şaş çok boş kovalıyor...

hasan sas ta bir fatih terim havasi var,ileride cok iyi bir TD olabilir.

Anlatmislardir Unal Aysal'i ya da kendi gorusmustur. Ikna olmus olabilir.

Umarım ..Ama Balon Haber gibi geldi.. biliyorsun her yıl lucescu bir takımın başına geçiyor.. bilmem kaçıncı kez izledik bu kaseti.. ama senin dediğin gibi bir durum varsa galatasaray için hem yararlı hemde zararlı olacağı kanısındayım.. Lucescu gelirse.. 3 yıl sonra lucescu tarzu bir teknik direktörle anlaşırlarmı yoksa tutup gerets tarzındamı bir teknik direktörlemi anlaşırlar ? profesyonellik sistem derken bide ezki tas eski hamam turuna çıkmayalım...

Geri
Üst Alt