Hasan Şaş’tan K. Aktürkoğlu’na: "Bu yaşta şereften bahsetmek sana düşmez, bu konu sana büyük gelir!"

Melih Akan

Berlin Panteri
Hasan Şaş: "Galatasaray olmasaydı Benfica’yı da göremezdin. Şeref senden mi soruluyor? Bu yaşta şereften bahsetmek sana düşmez, bu konu sana büyük gelir. Orada şampiyonluk yaşadığın takım arkadaşların var; çık, onlardan özür dile."

Hasan Şaş: "UEFA Kupası'nı kazanırken 10 ay maaşımızı alamadık. Sadece prim verildi. 5 kez prim aldık. 2001-2002 10 ay, 2005-2006 sezonunda da 10 ay maaş alamamıştık... Üzülüyorduk evet ama 'Mayıs'ta Fenerbahçe şampiyon olunca sokakta sarı lacivert göreceksiniz', biz hep onu derdik. Biz 'Onların şampiyonluğunu görmek istemiyoruz, biz şampiyon olalım' derdik. O sahaya adım attığımız an mücadele başlıyordu. Üzülüyorduk maaş alamadığımız için ama ne yapalım."

Hasan Şaş: "Galatasaray, Lookman için devamlı masada olması lazım. Atalanta, 55 milyon euro istemiş duyduğum kadarıyla. O oyuncu çok iyi oyuncu. Atalanta'da mutsuz oyuncu. Orası dikkatle izlenmeli. Temas bozulmamalı, bu oyuncu alınmalı. Mevki dolu olabilir, iyi oyuncu yakalayınca almalısınız."

Hasan Şaş: "Galatasaray kadrosunun Ocak ayına kadar yeterli olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray'ın baba bir stoper bulması gerekiyordu.Sol stoper, kanat, santrfor gerekiyordu." (sporON)

Ağzına sağlık da hasanin konu gündemden çıkmalı. Yeteri kadar o haini gündem yaptık. Bizden uzak olsun.

Ya birinden dayak yiyecek yine yada şimdiye kadar hiç sakatlanmadigi icin ciddi sakatlık yasayacak kerem efendi

Konuşmaya değer bir şahsiteti yok o adamın dicemde adam felan değil görmezden duymazdan gelinecek birisi

Bu fener sürekli bizim eski topçulara ya da transfer etmeye çalıştıklarımıza gidiyor, geçen sene osimhene karşılık skriniarı bilinçli çektiler.

Tam sırası, Lig için marcaoyu çekelim. İlk derbide ağzına ağzına iki tane daha vursun.

berbat geçen 2003 yılı mıydı neydi lokomotif maçında gol atmıştı reklam panolarına tekme attığını hatırlıyorum 12 -13 yaşımda falandım bizde çıldırmıştık babamla evde neye bu kadar sinirlendik tam hatırlamıyorum. Gaza getirmişti bizi jdjdjdmd

Geri
Üst Alt