GSC Portal Hasan Şaş'tan Selçuk İnan İtirafı

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım

hasan_sastan_selcuk_inan_itirafi_1410942918_0338.jpg

Galatasaray'ın eski antrenörü Hasan Şaş, performansıyla tartışılan Selçuk İnan'daki düşüş hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Detaylar GSC Portal'da

Moderatör tarafında düzenlendi:
böyle mallar iste ülkede futbol yorumluyor

Sneijder ve Drgoba devre arasi geldi. Ikinci sezon'un basinda da pek iyi oynadigini diyemeyiz ...

milli takimda da sneijder ve drogba bozuyor zaten bunlari

2m yanına pas atamaması sürekli geriye oynaması pozisyon değişikliği açıklanamaz bence. geride kaldığı konusuna da katılmıyorum ceza alanı çevresinde boş boş dolaşıyor genellikle. defansif anlamda bir katkısı da yok geriden oyun kurma görevini bile ched melo yapıyor.

Selçuk takıma yarardan çok zarar veriyor. Herkesin bir yerde durmayı bilmesi lazım. Fedakârlık yapıp formayı kendisinden daha iyilere versin, başka birşey istemiyorum.

Eski yerli yorumladiysa tum kabahati yabancilara yikmis, evlatlarimiz muhabbeti yapmistir.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

İzlanda eliyle topu orta sahaya götüremez diyen birisin. Ben o lafi edersem 1 ay televizyona çikmam. Selçugu kimse bozmadi. Böyle cahilce insanlari yaniltiyorsunuz. ileriye gidememesi Sneijder yüzünden mi? Yedigi gülünç çalimlar Sneijder yüzünden mi?
Yerli oyunculara laf etmeyin. Bütün suç yabanci oyuncularda. Selçugun oyununu bozdular gördünüz mü? ne kötü yabancilar var bu hayatta

Acik acik söyleyin iste Sneijder ve Drogba nin gelisi ile Selcuk ve Burak in ne derece yeteneksiz oldugu ortaya cikti diye..

Çapsız herif. Iyi ki kurtulduk bundan ve babasından.

I am the one who knocks!

Hadi Bursa maci neyse de FB-Eskisehir ve Anderlecht maclarinda toplam 3 tane olumlu pasini görmedim ofansif anlamda.

Basit toplari bile atamaz oldu... YEDEK OLMALI!

Türkiye'de ilk kural, yerlilerin performansini negatif yönde etkilememek icin onlardan daha kaliteli oyunculari takima monte edemezsiniz. Yoksa altyapi da ögrendikleri rezil futbol anlayislari ortaya cikar.

Söyle bir düsünün, Selcuk Inan Barcelona'da oynuyor. Ilk maci sonrasi Hasan Sas: Iniesta Selcuk'u negatif yönde etkiliyor. Zaa

belki diziliştenden olabilir ama selçuğun problemi özgüven kesinlikle . sneijder ve drogba geldikten sonra liderliğini kaybetti. top bile sürmekte kararsız kalıyor. kapasitesi tabiki var ama sahaya yansıtamıyor .

Türkiye'de ilk kural, yerlilerin performansini negatif yönde etkilememek icin onlardan daha kaliteli oyunculari takima monte edemezsiniz. Yoksa altyapi da ögrendikleri rezil futbol anlayislari ortaya cikar.

Söyle bir düsünün, Selcuk Inan Barcelona'da oynuyor. Ilk maci sonrasi Hasan Sas: Iniesta Selcuk'u negatif yönde etkiliyor. Zaa
süper yorum :k19:

O sezon Drogba ve Sneijder gelmese şampiyon olamazdık. 4-4-2 sistemi iflas etmişti o dönemde hatırlarsanız Burak yüzünden önde basan rakibi bozan futbolun tek başına içine etmişti.

Galatasaray kulübü transferlerini Selçuk İnan a göre yapacak hali yok ya Sneijder Drogba transferi lig şampiyonluğu için yapılmadı.Selçuk performansından kimseyi sorumlu tutmasın ilk iki sene attığı frikiklere ve gollere baksın birde geçen sene ve bu seneki oyunlarına baksın her geçen gün geriye gidiyor.

kendisi de itiraf etti zaten Türk futbolcuların ne kadar amatör olduğunu
şöyle bir ifade kullandı; biz yabancı futbolcular gibi değiliz bizi ıslıklarsanız biz bidaha oynayamayız vs.
ama yabancı futbolcular umursamaz

sakıtlı olarak böyle konuşuyorlar yoksa gerçekten selçuk top sürmeye bile korkar olmuş top bile süremiyo

şaş yine bir cacıktan anlamıyorum ben diye bas bas bağırmış şu yorumuyla
ulan adam fizik olarak bitmiş, zombi gibi yerlerde sürünüyor
bunun sneijderle drogbayla ne alakası var
güçlü futbolcu, kendine bakan futbolcu hangi pozisyona koyarsan koy böyle rezil futbol oynamaz
gölge savunma yapmaz, böyle rezil gol yedirmez
şu ülkede futboldan gram anlamayan cahil cühelayı sırf futbolcu eskisi olduğu için televizyonlara dolduran zihniyetten tiksinti geldi artık

Geri
Üst Alt